Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenőfal
Írta 2010. november 16. - 13:03

--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Írta 2010. november 16. - 12:45

Írta 2010. november 16. - 12:37

Írta 2010. november 16. - 11:14

Kiskubai, ha a rojtosság amúgy a mûködést nem gátolja, akkor nekem úgy is tök jó lenne. Ezzel párhuzamosan folyamatosan össze akarok hozni egy forraltborozós estét nálunk, de olyan szinten van tele a naptár, hogy közel reménytelennek látszik. De azért csak megoldom valahogy.
--Trifo
Írta 2010. november 15. - 19:02

ajjaj, világvége
Nekem van egy fölös L-es bagaboo-m, csak szereznem kéne rá kölcsönbe egy vállpántot ha kölcsönadom, mert a mostani el van rojtosodva rajta.
vagy ha magadénak érzed a Picilány feliratot ócsóért elboltolhatnánk

Írta 2010. november 15. - 18:52

Fixiztek itt, meg futártatyó, meg miegymás, teljesen rákívánkoztam én is egy olyan táskára. Volna esetleg valamelyikõtöknek egy ilyen táskája 1-2 hétre kölcsönbe, csak hogy az életérzést megkóstoljam?
--Trifo
ajjaj, világvége

Írta 2010. november 15. - 16:44

A minap megreparáltam a városimon a fékeket. Úgy félre volt már kopva az összes pofa, hogy szinte egyáltalán nem volt semmi fékhatás még szárazon se. Most szokni kell újra, hogy van
--Trifo
ismerõs a feeeling...
Írta 2010. november 15. - 16:16

mit dolgozol kinnt?
mi tegnap voltunk forgatni és elég elszomorító ami ott van sztem. nem értem, h miért nem ingyenesre kreálták az egészet, talán nem kétszáz ember lenne ott hanem 4ezer, mint anno a westend tetején..
a szervezésben néha valóban volt hiba,brutál egy ilyen rendezvényt tetõalá hozni..én mit? nézem a passom..riders coordinator/ramp staff van rajta

Elsõ Bejelentkezés | Facebook
második Bejelentkezés | Facebook
és harmadik Bejelentkezés | Facebook napképei
meg lõttem pár képet
meg voltam alkalmi dj,hó beszerzõ,fellépõ etetõ stb:D
du alig voltak,általában a koncertekre telt fel a placc,ingyenesre a fellépõk miatt illetve a komolyabb pénznyeremények miatt gondonolom nem lehetett
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra
Írta 2010. november 15. - 16:11

A minap megreparáltam a városimon a fékeket. Úgy félre volt már kopva az összes pofa, hogy szinte egyáltalán nem volt semmi fékhatás még szárazon se. Most szokni kell újra, hogy van

--Trifo
Írta 2010. november 15. - 15:35

avataron gondolkodtam má rajt csak lusta vagyok

Írta 2010. november 15. - 15:31

így is gáz vagyok a colnago vázvédõvel a csepelen .)
Igazán nem azon múlik

Egyébként írtam hogy ha jössz, akkor kapsz csolnáddzsió matricát, mert engem megdobott kiscsúcs kettõvel.
Amúgy valahogy csak bele kéne rakni a CSEPEL logót az avatarodba

A colnago C betûjébõl jönne le a csepel.
a csepel e betûjébe meg belecsatlakozna a Magellan

Írta 2010. november 15. - 15:02

mind1.
így is gáz vagyok a colnago vázvédõvel a csepelen .)
Írta 2010. november 15. - 14:59

nekem a lazábbakat se kapja be szerencsére a lánc .)
Mondom nem a hereszorítós sztreccsanyagos fajta

Írta 2010. november 15. - 14:56

Írta 2010. november 15. - 14:20

- Nem is látszik undoknak a szaros bõrkabátos.
- Pedig ez a legrosszabb fajta. Csak áll a mozgólépcsõn, viteti magát a rendszerrel.
A jobboldalra szavaz, de nem fajgyûlölõ. Rögtön sztrájkol, ha bedöglik a mozgólépcsõ.
A legocsmányabb fajta.
..."
Hubert (La Haine / Gyûlölet)
Írta 2010. november 15. - 14:00

Írta 2010. november 15. - 13:42

Mostanában látok jópár fiút (?) a városban olyan nadrágban, ami olyan, mint nyáron a csajok török selyembugyogója, aminek az ülepe a térdek magasságában található, ám ezek a ruhanemûk a fiúkon (?) szürke szöszmöszmackó anyagból készültek, és viccesen feszülnek a kis csirkevádlijukon, miközben a fölötte levõ rész lágy, ondolált hullámokban redõzik a kis deszkaseggükön. Mindehhez fehér kapucnis fölsõ dukál (szigorúan aktív kapucnival), viccesen körbenyírt fiúzenekar hajjal, és Bekem-féle gyémánt-fülbevaló-utánzattal. Mindezt koronázza, mint habos tortát a cukrozott meggy, az apró Adidad/Puma/Converse retikül, szigorúan a hátukon hordva. Nincs magyarázat.
A múltkori felvetésed többször is eszembe jutott a hétköznapok során, hogy miért sétálnak/loholnak egyesek (mint pl. én) a mozgólépcsõkön.
Kipróbáltam, milyen egy helyben állni, és azt hiszem, tudom a választ, legalábbis a magam esetében.
1. Szeretek mozogni. Nem szeretek állni. Ha van hely, inkább sétálok.
2. A metróaluljáró alapvetõen k. unalmas hely, kínzóan sivár, (fõleg, amikor kihalt = hely is van haladni) ha napi 4x0.5 percet meg tudok azzal spórolni, hogy szedem a lábam, akkor inkább másra fordítom azt az idõt

Írta 2010. november 15. - 13:21

Mostanában látok jópár fiút (?) a városban olyan nadrágban
Ne is mondd, a hétvégén rendesen hülyén éreztem magam az egyenes szárú nadrágomban és a simán felnyírt sérómmal... A másik, hogy ezt a hülye hupitörpös kötött sapkát honnan szedték ugyan? Ahhoz alap a szûk nadrág( jót tesz a heréknek), vagy az általad felvázolt lelógósegges és mellé rikítószínû deszkás nike cipõ.
http://www.madachmoz...c=216&forback=0
http://www.madachmoz...c=216&forback=0
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2010. november 15. - 12:28

de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.
Írta 2010. november 15. - 12:24

de akkor mi a menõ most pesten?
Monday Session a WB-ben?