8-9 éve szinte az első fizetésemből vettem egy full deore V-fékes Cube Analog-ot.
Semmit sem értettem akkor a montikhoz mert előtte szintén 7-8 éves kihagyással csak BMX-eztem.
Számomra az a bicaj egy szerelem volt első látásra, de hamar rájöttem, hogy a gyárilag belerakott Sz@rturó xct az nem teleszkóp, hanem csak egy annak látszó tárgy és hogy a V-fék sem feltételn a hosszú élet titka olyan helyeken ahol én járok.
Szépen lassan a kis Analog-ból 1-2 év alatt egy full XT-s, BB7 tárcsafékes, és Fox RLC-s XC GÉP lett. Ezalatt az 1-2 év alatt is inkább read only voltam, de ha akadt mégis valami kérdésem arra általában kaptam értelmes válaszokat, meg pár taggal személyesen is összefutottam a fórumnak köszönhetően.
Majd eltűntem én is, mert a magam által épített bringám bőven kielégítette minden igényemet mert ami számomra csúcsnak számított azt beletettem és innetől kezdve már nem volt kérdésem.
Most újra bringa vásárlásra adtam a fejem, de most már olyan bicajt vettem ami számomra kompromisszum mentes, hogy ne kelljen építgetni rajta semmit.
Így most van egy összteleszkópos, 29-es repülőszönyegem ami annyiba került, hogy ép eszű ember ennyit nem ad ki bringára, de szerintem még mindig értelmesebb befektetés mint a cigi meg a pia a sarki kocsmában
Szóval most újra feléledt bennem a régi tűz és szenvedély a bringázás iránt, de a fórum ahogy elnézem tényleg megfeneklett... sajnálom.