Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37915 hozzászólás a témában

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
http://www.origo.hu/...-mammutban.html

ja, leugrott.

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás

Azt mondod, hogy kocka vagyok? :D

Edit: Nekunk sem tanitottak, magunktol tanultuk meg. Aztan mar siman irtuk fejbol a parancsokat. Vegeselem progit is irnom kellett mar a vegen, tobb elemre. Ha ez mond valakinek valamit. Csak hat ido kell hozza mire raall az ember. De nem remenytelen, sot. Es nagyon meg tudja konnyiteni az ember munkajat.

Persze, a legtöbb ilyen software azért született.. ^^

A CAD-eket se dísznek találták ki, meg, hogy vmi menjen a háttérben a gépen, miközben rajzolok A2-re... :D

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
nem találtam semmi hirt neten róla

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
leugrott, vagy mija'?

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás

Éreztem, hogy Buki szûr a Mathematica szóra :D

Azt mondod, hogy kocka vagyok? :D

Edit: Nekunk sem tanitottak, magunktol tanultuk meg. Aztan mar siman irtuk fejbol a parancsokat. Vegeselem progit is irnom kellett mar a vegen, tobb elemre. Ha ez mond valakinek valamit. Csak hat ido kell hozza mire raall az ember. De nem remenytelen, sot. Es nagyon meg tudja konnyiteni az ember munkajat.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
ja hát nálunk nem oktatnak semmi ilyesmit, csak 1-1 órán...de házihoz meg kell tudni használni - 2 félév villamosságtan (kb durva matek:D) után megtanulja az ember szépen, hogy mit mivel érdemes csinálni és mik a parancsok...de szakirányos haverok mutatták a házijukat: van egy kisautó egy négyzetrácsos asztalon, rajta elöl-hátul egy-egy rádióadó, az adja 2 vevõnek a jelet és egy MATLAB-progi feldolgozza az egészet valós idõben és egy méretarányos négyzetrácsra kirajzolja az autó pillanatnyi helyzetét - ha mozgatod, húzza a vonalat...durva.

viszont Mammutba nem indulok el, most irta haverom talk-on (Android powa:D):
" Mammutban vkinek sok volt a karacsonyi para es ennek kovetkezteben a promod elott vegezte egy vertocsaban..kikuldtek eleg hamar mindenkit mammut2-bol,es gyorsan letakartak az embert. na megyek, kezdodik a mozi."

na hát ilyen világban élünk...:(

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc

Sala uram és utána mert akkor lesz a száguldó virágos év búcsúztató.

elvileg péntek este

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Éreztem, hogy Buki szûr a Mathematica szóra :D

HZoli hozzáállása igazán gyakorlatias :) Elképzelem azt a jelenetet, amikor helyettesítenie kell egy kedves oktató barátját az egyetemen. És megkapja a barátja jegyzetét, ami igazán szûkszavú. Elsõ pont: Bevezetés az anal-ba.
:-)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 hozzászólás
nem szeretlek, 14 vizsgám lesz, pl. dec 23, vagy dec 31...

Pont azért... :D Nekem lényegében nincs vizsgaidõszakom... :D Lesz 3, abból 1 írásbeli és mindez lemegy kb január elsõ hetében. :D

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
Pont azért... :D Nekem lényegében nincs vizsgaidõszakom... :D Lesz 3, abból 1 írásbeli és mindez lemegy kb január elsõ hetében. :D

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

mi a kérdés? :D

Hogy szerda után mikor melózol? Mivel az nap este nem érünk rá.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 hozzászólás
ellustultál? szorgalmi idõszak van... még!

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
Wolfram Alpha, Mathematica, MATLAB, amit használtam már eddig. Jha, mind jó dolog.

Egyébként mi matekunknál is inkább bennem van a hiba. Mert aki tartja az egy fanatikus matematikus, aki baromi jó arc és órát is jól tartja, meg baromi sok dolgot elmagyaráz. De nekem nem megy olyan jól.. :/ Meg kicsit ellustultam. :D

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 hozzászólás
Eddig még sosem volt idõm a help-et böngészni, a tanár tempója.... hát süvít a szél a fülünkbe.
Valószínûleg nem a programmal, hanem a felhasználóval (tehát velem) lehet a gond, illetve, hogy másoljuk amit a tanár ír, de ahhoz már nem kapunk magyarázatot. Úgy meg no, nem értem :)
9 elõvizsgát írok a héten, szelektálni kéne, mi a fontos és mi nem az =(

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
mathematica nem rossz, fõleg ha elõtte wolfram alpha-ba beírod mit akarsz, és onnan másolod ki a mathematica kódot...MATLAB-ot is szeretjük, a Maple-t meg végképp, csak böngészni kell a help-et, hogy miket tudnak és azt hogy...

Zoom: ott van, hogy adatok fájlból - csak egy sima txt-be kell kimásolni, amit át akarsz váltani meg megadni milyen formátumba.:)

HZoli: :D :D :D

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás

plusz valami nagyon kedves program használata (talán mathematika?. Na az szörnyû. Azt én inkább nagyívben..... kerülöm :)

Khm... Na ezt most nagyon gyorsan vond vissza. :D

Az egy nagyon jo kis program, igaz meg kell szokni. Nagyban meg tudja konnyiteni az eleted. A help hasznalatat csak ajanlani tudom, nagyon jol meg van irva. Ha esetleg nem megy valami, tudok segiteni, eleg sokat hasznaltuk az egyetemen.

Sot, nekem most egy kicsit meg hianyzik is. :(

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Lehet tényleg ennyire hülye vagyok, de nem látok ott Excel táblás átváltót.
Vagy olyat, amivel egyszerre át lehet váltani 70 koordinátát.
Azért köszi.

Lehet én is meg tudom csinálni azt az excel táblát. Csak nem bízom magamban annyira.:)

Ez hátha jó

w3.mkk.szie.hu/dep/chem/targyl/geofiz/eov_wg~1.xls

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Anal(2) oktatási segédanyagok

Uhhh, megkönnyebbültem. Ezt azért kicsit félve nyitottam meg.:D

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás
Lehet tényleg ennyire hülye vagyok, de nem látok ott Excel táblás átváltót.
Vagy olyat, amivel egyszerre át lehet váltani 70 koordinátát.
Azért köszi.

Lehet én is meg tudom csinálni azt az excel táblát. Csak nem bízom magamban annyira.:)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
Dormi: lineáris egyenletrendszerben mi a nehéz?és a többváltozósban? totálisan analóg az egyváltozóssal, csak van még 1-2 kiegészítés ahhoz...deriválni kell tudni, meg integrálni egy változón, pár szabályt tudni és annyi...

mátrixos dolgokra Scharnitzky Viktor: Mátrixszámítás könyve a nyerõ, annál érthetõbben nem láttam még sehol leírva és tele van típuspéldákkal...(könyvtárban kb mindenhol van,alapmû, de ha nincs akkor is 1500-2000 forint újonnan a libriben)...többváltozósra meg itt van jegyzet, ebbõl megtanulható simán vagy Thomas-kalkulusból:

Anal(2) oktatási segédanyagok

Zoom: gratulálunk, nyertél egy piros hangszórót - google elsõ találat:

http://pf-prg.hu/tra...afo-5.php?mod=0