Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37915 hozzászólás a témában

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

Karácsony: azért örülök, hogy sokan írtátok, hogy megmaradt a dolog lelki részábõl valami. De azt tudjátok-e, hogy mirõl szól ez az egész tényleg? Mi játszódik végig az adventi idõszak alatt?

Nem, a karácsony nem a szeretet ünnepe. Ez pont olyan korcsulás, mint az ajándékdömping, mégha lélekben egészségesebb is. Aki amúgy nem különösebben hívõ, az minek húz magára egy vallási ünnepet? :)

--Trifo

ezen már én is gondolkodtam .
bezzeg a régi szép idõkben nálunk a munkásõrségnél, csak fenyõfaünnep volt. :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
"...
Hányok a pénztõl a tanácsoktól
Mint a csonka családok karácsonykor..."
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Karácsony: azért örülök, hogy sokan írtátok, hogy megmaradt a dolog lelki részábõl valami. De azt tudjátok-e, hogy mirõl szól ez az egész tényleg? Mi játszódik végig az adventi idõszak alatt?

Nem, a karácsony nem a szeretet ünnepe. Ez pont olyan korcsulás, mint az ajándékdömping, mégha lélekben egészségesebb is. Aki amúgy nem különösebben hívõ, az minek húz magára egy vallási ünnepet? :)

Ajándékozás nálunk is eléggé minimálon van, fõleg a kis családon belül.

--Trifo

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
köszi

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc

Ha tudja valaki, hogy milyen állapotban van jelenleg a Sasad bike park, vagy közel lakik hozzá és meg tudja nézni az kérem segítsen, írja meg.
Egy két teszt fotót kéne nyomnunk ott minél hamarabb, de ha sáros nem akarjuk szétcseszni.

köszi ,lcs

õt hivd, ott lakik a tövében, nagy bringás
Geri: hetven-25415kilenvenöt

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
Ha tudja valaki, hogy milyen állapotban van jelenleg a Sasad bike park, vagy közel lakik hozzá és meg tudja nézni az kérem segítsen, írja meg.
Egy két teszt fotót kéne nyomnunk ott minél hamarabb, de ha sáros nem akarjuk szétcseszni.

köszi ,lcs

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 hozzászólás

lehet nyugodtan ilyen lágyabb színeket, zöld, lila

de erõs színeket szerintem kerüld, fõleg ing terén, nyakkendõbõl is valami világosít, diszkrét, elegáns, fiatalos....

hogy jólessen a tanárnak rád nézni :D

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
lehet nyugodtan ilyen lágyabb színeket, zöld, lila

de erõs színeket szerintem kerüld, fõleg ing terén, nyakkendõbõl is valami világosít, diszkrét, elegáns, fiatalos....

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
theznek boldogot.

nekünk amúgy is szét van szórva a szûkebb család 2 megyében, a tágabb Mo.+Anglia között - összegyûlünk, kajálunk, borozgatunk, beszélgetünk, esetleg közösen elmegyünk sétálni egyet a városba, ez a lényeg.:) idén pl. karácsonykor elõször találkozhat a család legújabb, alig 1éves unokatestvéremmel, aki már angol-magyar kettõs állampolgárként született nyáron. meg amúgy itthon is eléggé szét vagyunk szórva hét közben (szülõk meló, öcsém is csinál 1000 más dolgot gimi mellett, nekem meg uni+néhány más), de most így jó dolog hogy akkor 4 hétig vasárnap pontban 14:00-kor meggyújtunk egy gyertyát és együtt ebédelünk meg beszélgetünk.

persze 1-1 apróságot mindenkinek szoktam én is venni, de nagyon régen volt az, amikor úgy direkt valamit kértem - idén egy jó pár síkesztyût vettem (tavaly széttépõdött:D) magamnak meg egy hátizsákot (8éves a mostani, több lyuk mint anyag:D), ezekre van most így szükségem a mindennapokban. aztán majd berakom a fa alá.:D de ha konkrétan kérdezik, hogy mégis mit szeretnék, arra már évek óta nem tudok válaszolni...

amúgy a fekete nyakkendõ az nagyon gyászos, vagy pl. egy vörös inggel fel lehet venni? tavaly azt kaptam nagymuttertól, és most filózom, hogy vizsgára gáz-e felvenni...

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

hát én idén olyat tapasztaltam meg, hogy az orrom alá toltak egy listát, hogy tessék ezeket szeretnénk, válassz melyiket veszed meg nekünk. 20e érték felett volt minden.

Az ilyen embert jól seggbe kéne rúgni karácsonyi ajándékként.

Én megbeszéltem az asszonypajtival h egyik nap elmegyünk, megvesszük egymásnak, meg a családnak is az apróságokat, közben az utcai árusoktol veszünk perecet, forrócsokit vagy forralt bort....ha mákunk van kis romantikus hóesés is lesz....no én ezt szeretem a karácsonyban

Ez a szép a karácsonyban, a készülõdés (mentálisan), a díszek, a havazás, az egész hangulata. És maga az ünnep is jó dolog, beszélgetsz a rokonokkal, jól elvagytok, az ajándék meg senkit nem érdekel.
Ez a KARÁCSONY.

Az embereknek meg tényleg nincs annyi pénze (új hitele) idén, mint pár évvel ezelõtt. Sokkal kisebb a boltok forgalma.

A sebesség mindent megold.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Boldogot Thezcsi..! :)

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
És mit felejtettünk el mondani zé bácsinak? NA MIT?

Boldogaat Thez!

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 hozzászólás
nem szidom én azokat, akik felveszik. csak nagyon meg kell fontolni. ma már hitel nélkül nehéz is boldogulni. nem véletlen!
Gonosz világ. inkább alszom :)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Ahhoz nem értek, de én is 140-el vettem fel frank alapú hitelt.. :)
Mondjuk elég volt összetörnöm szegényt, hogy rájöjjek, hogy nem akarok még majd 4 évig fizetni ennyit, inkább eladtam :P

De egy lakást viszont rossz eladni a nem jó árfolyam miatt, hacsak nem irreális különbség van a megengedhetõ és a megépített között :)

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 hozzászólás
nem baj az, ha van pénz, csak akkor nem kell panaszkodni és/vagy a kormányt/rendszert/adózást/szomszédokat/tetszésszerintakárkit szidni. szerintem.

thez: és amikor a kormány meg akarta segíteni szegény hiteleseket.. (nem tudom mi lett belõle végül, lehet jobb is)?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

Mármint hitel. :)

Igen :)
Utána meg a gondolkodás, meg a sírás rívás, hogy mibõl fizessük, fizessék.

Hajjaj, gonosz világ!

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Van itt pénz, sz.rásig.

Mármint hitel. :)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

hál istennek már nem : ))

viszont kurva szar amit a média és minden sugall. jártatok mostanában boltban? mindenki esztelenül vásárol, olyan tömeg van a boltokban, úgy hömpölyögnek, mint a vágóhídon. nem is értem miért panaszkodnak az emberek, hogy nincs pénzük, ha ilyenkor mindenki csak vásárol... -tisztelet a kivételenek :)-

Nem ez a durva, ilyenkor megszokott.
A durva, hogy bármikor megy az ember bármilyen értékesítéssel kapcsolatos helyre, tele van!
Tavasszal, õsszel, nyáron, este, NAPKÖZBEN!!!!, hétköznap, hétvégén...

Van itt pénz, sz.rásig.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
Én eladom a lelkemet is, és az így kapott pénzt anyum kipótolja egy vázra, hogy legyen mivel versenyezni a picifijának jövõre. Namost én idáig arra voltam büszke, hogy én dolgoztam meg a bringám utolsó csavarjáért is, most már pedig arra hogy szüleim belesegítenek. Mert támogatnak a bringázásban. Egyébként nálunk arról szól hogy apum hazajön spanyolországból, keresztapámék Pestrõl, és együtt van a kis-nagycsalád. A téliszünet maradék részét a mûhelyben fagyoskodva töltõm, vagy a görgõn rohadva :D

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás

(inkább örülne, hogy van apja...)

Igen én is ilyen helyzetben vagyok....(elváltak)

Én megbeszéltem az asszonypajtival h egyik nap elmegyünk, megvesszük egymásnak, meg a családnak is az apróságokat, közben az utcai árusoktol veszünk perecet, forrócsokit vagy forralt bort....ha mákunk van kis romantikus hóesés is lesz....no én ezt szeretem a karácsonyban