Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37915 hozzászólás a témában

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Ez a Bécs-Pozsony volt? Vagy...?

Azám. Mivel a checkpointok az eurovelo6 "kerékpárúthálózat" útvonalán voltak, és nem voltunk biztos benne hogy hol kell lejönni a fõútról a checkpointokhoz (térkép nem volt :D), és a verseny eleve elveszett volt (Bécsben elkeveredtünk, a rajt után több mint 1 órával jutottunk ki a bringaútra...), ezért szépen végignyomtuk a "bringaúton"....nagyon jól ki van táblázva. Megyünk nyélen lánctalpazva a sárban, erre ránkordítanak az erdészek hogy azonnal álljunk meg, és 5km vissza, ott jobbra a jelöletlen útnál, az lesz az eurovelo6. Köszi. 5órányi tömör gyönyör tüköraszfalton, szar aszfalton, óceánban, sártengerben (de esküszöm ott haladtunk a legjobban, csúnyán otthagytunk egy montis csoportot :D). Legalább végig hátszél volt.

szerk: országútival voltam, mert a fixim hátsókereke romon van, csapattársam jött fixivel.

szerk2: NoiseNightLife nyilatkozat alapján:
-Portaszolgálatért, biztonságért a WB volt a felelõs, õk intézték a szerzõdés szerint.
-2881 karszalagot adtak el, reálisan kb 2500 ember tartózkodott akkor éppen bent.
-Tartottak már ezen a helyen 4500fõs rendezvényt is.
-"ahol feltorlódott a sor, valaki felkiáltott, hogy "késelés", és valószínûleg ez okozhatta a pánikot"
akkor miért mondták az ellenkezõjét olyanok, akik kompetensek a témában?
Lényegtelen hogy miért, ott aznap este 3 ember meghalt, akik bárkik lehettek volna, akik éppen akkor ott állnak.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
vizibiciklivel voltál?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Ez a Bécs-Pozsony volt? Vagy...?

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
Zeezo: elfelejtettem mondani hogy miért is lett olyan sáros a bringám :D
Nos, azért mert 35-el verettük neki ezen az "úton" :D
http://nyx.at/bikebo...97&d=1295160811

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

minden szavával

A nyugat-balkáni közösségi média csúfos szereplése - hernádi levente épp nem fotózik

Ez azért jó, mert úgy kritizálja azokat, akik ott voltak, vagy nem, ismerik a történetet, vagy nem, hogy nem tud róla SEMMIT!
Tehát ez is csak egy vélemény, pont mint a késelõs.

Viszont sokan kikiáltják most ezt a billentyûzet embert hozzáértõnek, csak mert õ pont az ellentétét írja, mint az eddigiek.
Hogy lehet olyat leírni, hogy egy (állítólagos) szemtanú vigyázzon a szavaira? Õ ezt látta, ezt írta. Elõre cenzúrázza önmagát, hogy megfeleljen majd a médiának egy két órával késõbb? Ferdítse már alapból az általa látott valóságot? Utána meg sírunk a free-press-ért? Tuti ez a majom is ott tüntetett tegnap(elõtt?)....
Így kell fellendíteni egy alapból vállalhatatlan blogot. Meg is van a sok kattintás a honlapján.

Edit: és iiiigen! 3 poszttal lejjebb ott kritizálja a médiatörvényt....

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
egs.
menetelõ rohadék nácista brigádok taposgálnak a szórakozóhelyeken?

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

mitmivan?

Hosszas huza-vona után eljutott hozzám a bor :) Köszönöm szépen, majd le lesz tesztelve!

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
mitmivan?

manston91

manston91

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.013 hozzászólás
Elképesztõ mi folyik a mai világban...
"Ride today, heal tomorrow"

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
felfoghatatlan.
meghalt három fiatal lány. mi van itt?

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Legalább a rendõrség részérõl állítanának oda olyan embert, aki tud értelmes mondatokat is mondani. Csini, meg aranyos volt a rendõrcsaj, csak fogalma sem volt mit beszél.YouTube - Halálos tömegpánik!
0:26-nál "-Azonban egyértelmûen kizárható az, hogy nem történt késelés az este folyamán." Mi van?
2:36-nál "-Egyértelmûen kizárható, hogy késelés, illetõleg verekedés nem történt, de biztosan még nem tudjuk kizárni, hogy pontosan mi is történt." Mi van?

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

minden szavával

A nyugat-balkáni közösségi média csúfos szereplése - hernádi levente épp nem fotózik

Abszolút. Boldog-boldogtalan épp csak azt nem közli a világgal, hogy milyen állagút szart reggel.

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
minden szavával

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
Sala otherside-ra akart menni, ami ugyanez csak drágábban meg jobb fellépõkkel. Egyébként elõzõ noise night lifeokon nem volt a Dürerben EMBERTELEN tömeg, csak simán jóóósokan voltak. De ez nagyondúrva volt.

Legközelebbi partin szerintem nem kell félniük a szervezõknek a nagy tömegtõl :)

Egyébként meg szerintem éédesmindegy hogy a szervezõ srác be volt-e állva, vagy sem, ez inkább a biztonsági szolgálaton múlt volna.

Feltöltött kép

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 hozzászólás
Sala, nem erre a bulira akartál menni?

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
video mult evbol: A fõszervezõ - Vastagbõr

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

ismerõsöm 1 m-rõl látta, hogy késeltek, mégis az lett a hivatalos tájékoztatás, hogy nem volt késelés? vajon ha egy fehér ember tette volna, akkoris így lenne..? szánalom :(

Interneten ma már vagy 20 helyen olvastam, (fõleg Kuruc.info) hogy valakinek látta ismerõse, hogy késelés volt. Ilyenkor már csak szúrt sebet kell találni.
De az állítólagos késeléstõl függetlenül tragikus szerintem, hogy ilyen van. Hogy nem tesznek ki egy megtelt táblát a szervezõk. És a közönség is megér egy misét. Lehet, hogy ekkora tömegben Nobel-díjas tudósok is letaposnák egymást, de még valószínûbb, hogy azok a bejáratnál sarkon fordulnának, ha azt látnák, hogy ekkora tömeg van, nem tepernének befelé, annak ellenére, hogy levegõt sem kapnak közben... Több helyen lehetett olvasni, hogy mikor a tömeg már kifelé tartott, még akkor is mentek be vendégek (bár lehet, csak annyira igaz, mint a késelés - a kurucok nem sokat gondolkodnak az infók hitelességén, ha cserébe lehetõségük van cigányozni egy jót [1,2] )

Lényeg, hogy nem értem, egyesek mit élveznek azokon a partikon, ahol akkora nyomor van, hogy fizikailag lesznek rosszul az emberek...
"Soha nem voltam még ilyen buliban, ahova ennyi embert beengedtek volna. Alig kaptam levegõt. Elõre mentünk, fel a lépcsõn, amikor elhallgatott a zene."

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 hozzászólás
bocsánatot kérek, nem bõrszínen múlik, hanem az illetõ személy(ek) viselkedésén.

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
Nekem is volt ott ismerõs. De hamarosan az lesz, hogy még a bikemag forumot is bannolja az NMHH... -.-'

ismerõsöm 1 m-rõl látta, hogy késeltek, mégis az lett a hivatalos tájékoztatás, hogy nem volt késelés? vajon ha egy fehér ember tette volna, akkoris így lenne..? szánalom :(

Mellesleg, ha pont egy retket szúrt volna le. Akkor világ méretû rasszizmus balhé lenne belõle..

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 hozzászólás