Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37915 hozzászólás a témában

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
baszki, mekkora ciki lóvéparádén meghalni

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás
a 2010es Loveparaden azthiszem 21 halott és 500on felüli sérült volt.
tudtommal senki nem lett felelöségre vonva a mai napig.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Egyet küldhetsz, kettõért lemegyek:)
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
Feltöltött kép

:D

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 hozzászólás

nuca: klaram ker egy nagyobb fotot a blokidrol.

nagyobb fotót, vagy nagyobb korában?

igen, Brugal-nak hívják.
Feltöltött kép

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
nuca: klaram ker egy nagyobb fotot a blokidrol.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 hozzászólás
oké, hogy megy a mutogatás most mindenkire. engem az érdekelne, hogy mit tesznek majd azért hogy ez mégegyszer ne fordulhasson elõ.

(nem a WB bezárása a megoldás, mert bárhol megtörténhet. nem volt engedélye? vajon hány hasonló eset van...)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Kala: van cenzúra, régóta. Ha valós, akkor céljuk is van vele.

De valaki reméljük megkapja érte a magáét. Pl a hely tulaja, vagy a szervezõ. A hanyagságuk is erõsen közre játszott a halálesetekben.
Ez remélem elég egy valós börtönbüntetéshez.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
vhogy túl kellene lépni a 3 áldozaton
Majd dídzsé pityu, a hely tulaja szépen elmagyarázza, miért is voltak az engedélyében
meghatározott létszám fölött n-en, aztán kicsentózza a kft vagyonából megitélt kártérítési összeget
-ami gondolom, a most érvényes alapítási költség+ egy 20 skoda pikáp, mer' a többi lé kellett az önkorm. tömködéséhez
aztán vagy leül 2 évet, vagy ráhuzza a vizcsilepcsit a biztonsági figurákra
s nyit egy másik dijundisun helyet, hasonló elmés névválasztással, mittomén, déldinária
oszt csõ
ez Mo.
vigyázz magadra.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Most eltekintve attól, hogy egészen abszurd a gondolat, hogy a rendõrség egy ilyen nyilvánosságot kapott eseményt szõnyeg alá söpörjön minden közvetlen érdek nélkül. (nincs olyan hatalmas bûnözõ a Kárpát-medencében, amelyik késelésben utazik, és el tudja érni, hogy mentõsök, rendõrök már a helyszínen cáfoljanak egy ilyen tömeghisztériát okozó szóbeszédet)
És ha késelés történt, a szórakozóhely üzemeltetõjének és a buliszervezõnek is az érdeke az ügy felderítése, hiszen akkor az azt jelentené, h nem az õ trehányságuk és kapzsiságuk okozta 3 lány halálát.
Továbbá, ha tényleg történt ilyen, valóban lennének szemtanúk, akik többé-kevésbé egybehangzóan tudnák igazolni, azt, amit láthattak és láttak is.
Azt hogy igazolod, hogy valami nem történt meg? Egy ilyen pletyka ellen hiába állítasz fel x embert, akik TÉNYLEG nem láttak senkit, mert Bp.-en lassan mindenkinek lesz min. egy ismerõse, aki tegnap késelést látott a WB-ben :)
Kb ennyi tényt ismerni jelenleg; 3 lány meghalt tegnap éjjel az óriási tömegben.
Ehhez képest, ha pl. vki a kedvenc "összeesküvés-generátor" oldalamat olvassa, mint én :D akkor ilyenekkel találkozhat;
"3:24: Egy nevét vállaló Facebook-os beszámolója (forrás):
"Ismerõsöm:
"ott voltam :'( Elõttem késeltek megy egy gyereket, soha, soha többé nem megyek ilyen helyre!!!"
Nyilván nem egy lányt illet azzal a szóval, hogy "gyereket"...
"3:09: Mészáros Máté szerint, idézzük, „Két embert késeltek meg: egy fiút és egy lányt. Két lányt agyontapostak és egy ember kiesett az ötödikrõl” (Forrás)"
Ilyenkor nehéz arra gondolni, hogy felszívódik a fiú holtteste, és az elhunytat egy jiddish man in black kitörli a környezete emlékeibõl, csak azért, mert cigány volt az elkövetõ, sokkal inkább az jut eszembe, hogy ha a kedves szemtanú hasonló állapotban volt, mint a fõszervezõ, akkor akár Michael Jacksont is láthatta fellépni... :x

De ha tényleg késelés lett volna, az is biztosan kiderül, mert a halál okának és körülményeinek megállapításánál ilyenkor elõírás több szakértõ részvétele, ráadásul gondolom, a családok is megtekintik a holttesteket, tehát minimum egy szúrt vagy vágott sebet találnak majd, ha ilyen történt, és hidd el, nincs olyan család sztem, amelyik belemenne abba, hogy ne keressék az elkövetõt, ha emberölés történt. Szóval számomra az ilyen összeesküvés-elméletek teljesen abszurdak...

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 hozzászólás
theznek igaza van. sokkal nagyobb tömeghisztéria lenne itt, ha az derülne ki, hogy tényleg késelés.
egy ponton túl meg már nem a 3 áldozatról szól ez az egész...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Kala: ha valóban az történt, akkor a rendõrség érdeke hogy ne derüljön ki. Ezt pedig a titoktartási nyilatkozatokkal könnyedén elérik, érték már el nem egy esetben.
Innentõl kicsit kurucosra sikerülne az írás, értelme sincs, és jó eséllyel valóságalapja sem, hiszen nem tudjuk mi volt.
Ha nem történt, akkor pedig miért nincs rendes közlés? Valóban nem tudták kiszedni a valóságot az emberekbõl? Valóban 2881 emberbõl nulla a szemtanú?

Ha akarnának közölni tényeket, régen megtették volna.

Mellesleg egy közös ismerõsünket ott, a 6. kerben megszúrták, és nem tudott leírást adni! Annyit, amit én is tudnék: pont olyan, mint a többi.

Edit: amit közöltek, akár tények is lehetnének - csak túl erõs a másik vélemény így kicsit lehetnének határozottabb kijelentések az állami cégektõl :)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Egy két ilyen pánik hangulatos tömeg rendezvényt láttam már, szvsz 95% rémhír a késelés, sima csorda effektus történt.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
kenedy, watergate, west balkan
soha nem tudjuk meg az igazsagot

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Kinek nem érdeke?
Miért akarná bárki is, hogy ne derüljön ki, mi történt? (kivéve az állítólagos elkövetõket, ha tényleg késelés történt)
A következõ a közös a késelésrõl szóló elõadásokban;
-rövidek
-nem szólnak arról, h hányan követték el a késelést, és hogy néztek ki
-nem szólnak arról, hogy hány embert késeltek meg, és azok hogy néztek ki (amennyiben mégis, akkor csak nagy eltérésekkel - 5 embert késeltek, 6 ember késelt 12-õt, stb - és leírás sincs, azt észreveszi a tömegben, hogy cigány, de nem ír arról, hogy sötét/világos a ruhája )
Ez alapján, no meg abból, hogy a rendõrök és a mentõsök szerint nem volt késelés, nekem az jön le, hogy nem volt késelés. Kivéve persze, ha mindenki hazudik, ez esetben a hazudozókhoz hamarosan csatlakozni fog az elhunytak családja és igazságügyi orvosszakértõk, 3x2, minimum.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
sajnálatos
elég csiribiri hely lehet ez a vesztbalkán

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ha senki sem latta a keselest, mindenki csak hallotta, es a mentosok is azt mondjak hogy nem lattak el szurt sebet, akkor nekem gyanus hogy csak hiszteria volt.

Szerintem nem annyira elkepzelhetetlen hogy valakik ki akartak urittetni a helyet surgosen, meg a rossz hiret kelteni. Most majd vajon hanyan fogjak ugy gondolni hogy "WB-ba soha, ott keseles volt"?

nomost ha valaki ezzel a szandekkal inditotta el a tomegpanikot amiben meghalt 3 ember, az szerintem ugyanannyira gyilkos mint az allitolagos keselo.

az meg hogy terjed a kamu hir a kozossegi oldalakon. NA ES? a korleveleben irottakat sem kell elhinni, ugy azt se ha valaki azt irja be fb profilba hogy a tesom ismerosenek a baratnoje ott volt es sajat szemevel latta. Aha persze en is.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Sosem tudjuk meg - a családok titoktartást fognak kérni, és fordítva, így mindenki csak találgatni fog, és idióta blogok, és pár részeg fiatal bejegyzéseire támaszkodnak majd.

Kubai: pedig "terveztük" mi is, vagyis engem csak rábeszélni akartak, de mivel lezárult a nevezés, így kimaradt. Látom nem kár, bár meleg is volt :)

Helyette jó kis német roadtrip <3

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 hozzászólás

most akkor volt késelés, vagy "csak" tömegpara?

szerinted meg fogjuk mi ezt valaha tudni? :)
senkinek sem érdeke, hogy kiderüljön és még nagyobb hiszti legyen belõle..

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
most akkor volt késelés, vagy "csak" tömegpara?