blog on
Kicsit para volt ma... megyek vissza kontrollra a Heim Pálba(hasnyálmirigy gyulladásom volt dec közepétõl jan elejéig...), "háát, minden rendben a laborral, de vörös a szemed, menni kellene szemészetre" hát átmegyek, szokásos világítgatás, meg szemnyomásmérés, aztán csöppentettek valamit a szemembe. Kimegyek, kicsit megszédülök. "ááá, ez semmi, biztos hülye vagyok" aztán így nézegetek körbe-körbe. Egyszer csak a kb. 15 centis betûket is homályosan láttam, aztán két percre rá már csak a kb. 10 méterre lévõ tereptárgyakat láttam viszonylag tisztán. Hát qrvára megrémültem. Nem vágtam, hogy mi van. Aztán kijön a nõvérke, aki beadta a cuccot. Mondom: "ez normális?" "ja, hát persze"(mondani luxus lett volna, hogy ez fog történni...), aztán olyan 2 óra múlva elmúlt. Most olvastam utána, hogy ez a csepp úgy kitágította a pupillámat, mint áállat.
Na, ennyi.
Lehet, hogy csak nekem volt olyan érdekes ez...
a lényeg az, hogy ebbõl leszûrtem azt, hogy nagyon nem szeretnék szemüveges lenni! De azért próbáljátok ki ezt a cseppet, ha unatkoztok... szerezzetek beutalót, érdekes élmény. 
Blog off
Csapattársat szívbillentyûhiánnyal diagnosztizálták, és mondták neki hogy nemhogy pápá élsport, hanem pápá bármilyen sport. Aztán egy hét múlva szívultrahangon mondták hogy ja, mégse.
Az mennyire para?