Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37915 hozzászólás a témában

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Ezt a "nah" szócskát honnan a francból vettétek? Miért nem "na"? Nem háborgok, csak nem tudom elképzelni, honnan ered. Már szinte mindenki így írja.

amikor kiejted, akkor talán odatesszük, odahalljuk a H-t, gyanítom ez a forrása.
tény, hogy az msn-ezés sokat korcsosít a nyelvünkön.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
emesen.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Ezt a "nah" szócskát honnan a francból vettétek? Miért nem "na"? Nem háborgok, csak nem tudom elképzelni, honnan ered. Már szinte mindenki így írja.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Neked kell menni. Illetve az adásvételi szerzõdés aláírásával egyidejûleg az ügyvéd aláírat veled egy APEH bejelentõ nyomtatványt, ami alapján majd kiszabják az illetéket és errõl levélben értesítenek. Tehát külön rohangálnivalója csak az ügyvédnek van.
--Trifo

nah, ilyen papírt nem írtunk alá, ha jól emlékszem.
menjek az apehhoz vagy rugdaljam az ügyvédet?

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás

ingatlan vásárláskor nekem kell keresni az apehot, hogy illetéket fizessek vagy õk jönnek hozzám?

Neked kell menni. Illetve az adásvételi szerzõdés aláírásával egyidejûleg az ügyvéd aláírat veled egy APEH bejelentõ nyomtatványt, ami alapján majd kiszabják az illetéket és errõl levélben értesítenek. Tehát külön rohangálnivalója csak az ügyvédnek van.

--Trifo

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Mennek õk a pénzük után, de akkor már ott a büntetés, meg a késedelmi kamat rajta.
Jó állampolgár önként, és örömmel adózik... :)
(nekem ötletem nincs...)

november végén ütöttünk nyélbe egy adásvételt, azóta nem szóltak, ezért kérdeztem

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Mennek õk a pénzük után, de akkor már ott a büntetés, meg a késedelmi kamat rajta.
Jó állampolgár önként, és örömmel adózik... :)

(nekem ötletem nincs...)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

szerintem neked kell...

szerinted vagy biztosan? nem mindegy! :)
a földhivatali bejegyzésrõl kapott másolatot, gondoltam majd csak mennek a pénzük után, ha kell nekik...

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
szerintem neked kell...

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
ingatlan vásárláskor nekem kell keresni az apehot, hogy illetéket fizessek vagy õk jönnek hozzám?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.277 hozzászólás

ha mindenre es barmire jelentkezel akkor szar. ha viszont talalsz egy olyan melot amit tenyleg akarsz, akkor tok egyszeru dolog.

nem igazán olyan a helyzet hogy válogathassak.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás

A tüdõgondozóban meg szokták nézni a szíved? Hogyan?

Hogy mennyi "jattot" adsz...
ha többet, akkor jószívû vagy :)
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Nemtom, orvost kell kérdezni az ügyben, nyilván nem a szívet nézik alapvetõen, de gondolom, látszik az is az RTG-n.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Ahhoz nem kell semmilyen rendellenesség, hogy egy szülész császárral akarjon levezetni egy szülést :D
Nekem a tüdõgondozóban rendre egy lyukat szoktak észrevenni a szívemen, aztán a Fillér utcában meg mindig ingatják a fejüket, hogy pedig ott nincs is semmi.

A tüdõgondozóban meg szokták nézni a szíved? Hogyan?

A sebesség mindent megold.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Ahhoz nem kell semmilyen rendellenesség, hogy egy szülész császárral akarjon levezetni egy szülést :D
Nekem a tüdõgondozóban rendre egy lyukat szoktak észrevenni a szívemen, aztán a Fillér utcában meg mindig ingatják a fejüket, hogy pedig ott nincs is semmi.

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Az orvosok se mindentudók, se nem szentek. Csak kell nekik a nagy arc a munkájukhoz. Ha Jenõ az orvosokra hallgat, akkor nekünk például az összes gyerekünk császárral született volna.

--Trifo

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

blog on

Kicsit para volt ma... megyek vissza kontrollra a Heim Pálba(hasnyálmirigy gyulladásom volt dec közepétõl jan elejéig...), "háát, minden rendben a laborral, de vörös a szemed, menni kellene szemészetre" hát átmegyek, szokásos világítgatás, meg szemnyomásmérés, aztán csöppentettek valamit a szemembe. Kimegyek, kicsit megszédülök. "ááá, ez semmi, biztos hülye vagyok" aztán így nézegetek körbe-körbe. Egyszer csak a kb. 15 centis betûket is homályosan láttam, aztán két percre rá már csak a kb. 10 méterre lévõ tereptárgyakat láttam viszonylag tisztán. Hát qrvára megrémültem. Nem vágtam, hogy mi van. Aztán kijön a nõvérke, aki beadta a cuccot. Mondom: "ez normális?" "ja, hát persze"(mondani luxus lett volna, hogy ez fog történni...), aztán olyan 2 óra múlva elmúlt. Most olvastam utána, hogy ez a csepp úgy kitágította a pupillámat, mint áállat.

Na, ennyi. :D Lehet, hogy csak nekem volt olyan érdekes ez... :D a lényeg az, hogy ebbõl leszûrtem azt, hogy nagyon nem szeretnék szemüveges lenni! De azért próbáljátok ki ezt a cseppet, ha unatkoztok... szerezzetek beutalót, érdekes élmény. :)

Blog off

Csapattársat szívbillentyûhiánnyal diagnosztizálták, és mondták neki hogy nemhogy pápá élsport, hanem pápá bármilyen sport. Aztán egy hét múlva szívultrahangon mondták hogy ja, mégse.
Az mennyire para?

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
de azert hulyesegnek tartjuk
legalabbis en kurvara
meg nem irtam soha

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

akko írjá sokat...:)

jelenleg Mással ütöm le az idõt:):)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ha mindenre es barmire jelentkezel akkor szar. ha viszont talalsz egy olyan melot amit tenyleg akarsz, akkor tok egyszeru dolog.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F