Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37915 hozzászólás a témában

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Nekem a legutóbb 2 különbözõt is küldtek egyszerre, egyiket Csornán, másikat pedig a Kálvinon kellett volna átvennem:)

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis
Értem, akkor megyek reklamálni (az elõzõnél is volt valami kavarás, de már nem emlékszem, hogy mi).

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.276 hozzászólás

A bankok mennyivel korábban szólnak, hogy át lehet venni az új kártyát?
Kedden lejár, de még semmi infót nem küldtek.
Ja, otp.

nekem 2-3 7-el korábban szó nélkül szokták küldeni
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis
A bankok mennyivel korábban szólnak, hogy át lehet venni az új kártyát?
Kedden lejár, de még semmi infót nem küldtek.
Ja, otp.

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 hozzászólás
na tényleg köszi, hétvégén alkotok, aztán ha valami vicces lesz, meg is örökítem nektek :D

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
vésõvel, késsel, kalapáccsal. (a felsõ sorból könnyû leszedni, mert hozzáférsz és mögé tudsz ütni, ezért mondtam azt - középrõl azért nem egyszerû.)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Kölcsön kell kérned egy vésõt, kalapácsot és tulajt :D

de ha van normális mennyiségû kötõanyag, akkor nem esélyes, hogy a csempe úgy egyben jöjjön le, hogy késõbb még visszarakható legyen, sõt ilyenkor arra érdemes figyelni, hogy ne repedjen meg esetleg egy fennhagyni kívánt darab is a nagy munkában - pl. a fugát elsõnek finom kapard ki a munkaterület széleirõl

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 hozzászólás
és hogy szeded le a csempét?

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
ha ilyen átlagos méretû csempe, akkor abból én simán lekapnék egyet a felsõ sorból, aztán vennék egy rendes kampót, és azt raknám fel. (ami nekem van, az 4 csavaros és a felfekvõ-felülete bõven kitakar egy csempét) ha meg kiköltöztök/stb, akkor maradandó nyom nélkül le lehet szerelni a kampót, és visszarakni a csempét. átfúrt csempénél ez azért nehéz, ha nincs belõle tartalék...

(márha olyan kampó, amibe az elsõ kereket akasztod, és azon lóg a bringa. az kb 175-180 magasan jó. de ha meg a vázat tartja, azt is magasra kell rakni, hogy helyet spórolj)

sítalp javítás egész jól sikerült, de persze hogy azután vágtam el qrvára az ujjam, miután megéleztem a kést. (az acéllappal nem tudtam lehúzni rendesen, egy régi, szerelõs kés viszont tökéletes volt erre a célra)

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás

csempe is. azt ha jól tudom, elõször óvatosan meg kell fúrni, aztán jöhet csak az ütvefúró, ugye?

ami fontos lehet még, kizárólag 20 óra után :)
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

szerk: NEM, nem a fürdõszobába (be se férne oda...) hanem nálunk az elõszoba is nagyon kreatív módon 1.8-ig le van csempézve. meseszépám ;)

Pfff, vésõkalapácsot neki! Szép rusztikus hatása lesz. :)

A makita nagyon májer cucc lehet, maffiózókban egy teherautónyival a legnagyobb sérelmeket is elsimították. :D

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
a fürdõszoba csempére?
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 hozzászólás
sör mindig van, azzal nincs gond. bringatartó kampókat akarnék, hogy több legyen a hely.

szerk: NEM, nem a fürdõszobába (be se férne oda...) hanem nálunk az elõszoba is nagyon kreatív módon 1.8-ig le van csempézve. meseszépám ;)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
ajánlj fel egy tucat üveg sört a munkáért - mindenki rohan majd egybõl a gépkölcsönzõbe.:D mit fúrnál amúgy?

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
hát gondolom se albit, se koli szobát nem tanácsos furkálni :D

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 hozzászólás

falhoz meg egy tanács. ha úgyis 3-an vagytok rá :). takarítást egyszerúsíted ha az aki nem fúr, szépen odatartja a porszívó csövét (a kefés fej nélkúl lehetõleg) a furó alá. (ja bekapocsolva a gépet persze :))

köszi a tanácsot, azért ennyire süsü nem vagyok a témában, ez a része még menni fog :D

(viszont meglepõ módon, az egyetemisták közül senkinek nincs fúrója. furi)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
haverom elmagyarázta mit hogyan, acéllap/reszelõ meg biztos akad a garázsban. de mire találtam ilyen javítógyertyát...a Auchan-ban lett volna Toko, de feketébõl csak 1 doboz volt (4 szál) - abból 1et kiloptak, 2t meg elcseréltek fehérre. (Magyarország...) az Intersportban kaptam feketét, Homenkol márkájú (nálunk a síszervízben ilyen gépek vannak, nem lehet ez se sz*r), 1000 HUF volt 5 széles csík. (nem henger alakú) na neki is állok, remélem nem b*szom el..

(waxolni nem szeretek itthon, a síboltban sokkal jobban megcsinálják, élezéssel együtt kb egy csomag wax áráért. de az röhej, hogy 3-4 ezret elkérnek egy talp kisgenerálért szinte mindenhol, az pont a snowblade árának a fele.:D)

Base tuning - Tools Professional - TOKO - itt van hogy mithogyan, de nem egy agysebészet :)

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
Ha valaki netán Androidos mobilkészüléket használna, és szeretne rá budapest kerékpáros térképet, akkor igazán szavazhatna rá :)
Androidea - kerékpáros térkép

Ha nem használsz androidot, akkor is tehetsz jót a többieknek :D

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás

Jorus köszi, azért érdeklõdtem meg, hogy milyen kell mert eszem ágában sincs venni egyet, feltétlenül kölcsön fogok kérni. Lehetõleg a tulajjal együtt, hogy meg is legyen oldva a probléma :)

Pedig rengeteg mindenre jó ám egy fúró...
Lányoknak például:
Feltöltött kép
;)
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Révi: há' látod, én is csak foltokban emlékeztem, de a fúrás és becses személyed stimmelt. :) Amúgy én olyan 2004-2005-re tenném.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"