Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37915 hozzászólás a témában

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.276 hozzászólás

Nos, közben eszembe jutott, hogy mi volt az ezelõtti alkalommal a gikszer. A régi címemre küldték az értesítõt...annak ellenére, hogy a rendszerükben már a jó, új címem volt. Meg egyébként is rendszeresen jöttek/jönnek tõlük a levelek. Az ügyintézõ csaj se értette.
Na ha megint ez van, akkor az elég gáz, mert eltelt x év és nem csináltak semmit. A sok lehúzás után azért elvárnám, hogy az adataimat kezeljék normálisan.

nálam a pannon volt ilyen
az összes (céges ) számlát levelet tudták itthonra küldeni, (lev cím) ha késtem kicsit akkor az "emlékeztetõt" a cég címére küldték. kiváncsi lennék a vietkongok kapják e most 7ente tõlük a nekem szoló fenyegetõ leveleket.

hú, ez a monster(zõd) milyen egy mocsok undorító találmány...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis

hívd fel õket kiderül

tán volt olyan opció hogy kérheted fiókba vagy otthonra . de levelet akkor is szoktak küldeni.

bár jobban belegondolva faternak volt olyan , onnan jött rá, lejárt a kártyája hogy elnyelte az atm (otp-s számla persze)

Nos, közben eszembe jutott, hogy mi volt az ezelõtti alkalommal a gikszer. A régi címemre küldték az értesítõt...annak ellenére, hogy a rendszerükben már a jó, új címem volt. Meg egyébként is rendszeresen jöttek/jönnek tõlük a levelek. Az ügyintézõ csaj se értette.
Na ha megint ez van, akkor az elég gáz, mert eltelt x év és nem csináltak semmit. A sok lehúzás után azért elvárnám, hogy az adataimat kezeljék normálisan.

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

kubai ha már itt vagy. amit linkeltem neked angol vázépítõs webshopot azt vissza tudod linkelni? :D nem tudom mikor volt és nem is tudom mire kéne keresni.

Van egyszer egy ilyen: LINK
meg egy ilyen: LINK

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nekem a szembeszomszed lanya a szemelyi bankarom [OTP], szal barmi kell elobb megy a telefon, besetelok es soron kivul fogad :) es barmi van elintezni, es meg kedvesen el szoktunk csevegni is. Plusz a varosban amennyi bank elerheto, naluk a legolcsobb a szamlavezetes. Ott akartam hagyni oket, de megneztem milyen a tobbi (K&H, Erste meg meg valami talan) es fu koszi akkor inkabb megse.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
egge
általában már napi kamatszámítás, havi jóváírással
pedig én szeretnék lokálpatrióta lenni

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

Meg OTP Direct. Havi 3k SMS-ekre, szolgáltatásra. Más bank meg nem kér semmit, sõt, kamatot (napi) ad az ott tartott pénzre.

ez is jogos...
nem védem az otp-t, nincs is ott már számlám, de kezelhetõbbnek tûnt mint az erste.
drágább, rosszabb kamat, mind jogos, mind igaz. De akkor is kezelhetõbb volt nekem :)

Kubai: oké :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.276 hozzászólás

Hát nem tudom.
Bármi nyûgöm volt, bementem, elintéztem. Magánszemélyként. Változtatni akartam valamit, rögtön sikerült. Utalni fiókban, rögtön sikerült. Kódokat változtatni, fiókban rögtön sikerült. Ha infó érdekelt, rögtön meg is léptem, ott, így nem lehetett szöges ellentét véleményben.

Ehhez képest az Erstében nem lehet a helyszínen változtatni. Nem tudnak új kódot kiadni. nem lehet utalni fiókban, csak cetlit írni, amirõl 1 hét után derül ki, hogy nem megfelelõen írtad alá... Infót adni sem nagyon tudnak..

Na nekem ez a felhasználóbarát. Nem kamatozik, oké. stb stb, mind jogos lehet, nem érdekelt, nem nagy betéti kamatról volt szó, csak havi átutalás, és annak elköltése.

Erste kiborít.

Holnap itt a bicajoooom!!4 :)

nem tom
én akárhányszor bementem, -ismerõssel, faterral, saját érdeklõdés- több fiókban, mindig tahók voltak, és baromi rugalmatlanok. meg az internetbankjuk is fos volt mikor próbáltam. (3 - 4 éve)

erstében még nem voltam :)

2 leggázabb meg nálam a raiffesen

na milyen bringád lesz? vmi komoly vagy vmi divatfixi ? :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Meg OTP Direct. Havi 3k SMS-ekre, szolgáltatásra. Más bank meg nem kér semmit, sõt, kamatot (napi) ad az ott tartott pénzre.

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
kubai ha már itt vagy. amit linkeltem neked angol vázépítõs webshopot azt vissza tudod linkelni? :D nem tudom mikor volt és nem is tudom mire kéne keresni.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Majd rakjál képet ki-milyen topicba, mert bár nem mondanám hogy megöl a kíváncsiság, de azért érdekel már egy ideje :D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Hát nem tudom.
Bármi nyûgöm volt, bementem, elintéztem. Magánszemélyként. Változtatni akartam valamit, rögtön sikerült. Utalni fiókban, rögtön sikerült. Kódokat változtatni, fiókban rögtön sikerült. Ha infó érdekelt, rögtön meg is léptem, ott, így nem lehetett szöges ellentét véleményben.

Ehhez képest az Erstében nem lehet a helyszínen változtatni. Nem tudnak új kódot kiadni. nem lehet utalni fiókban, csak cetlit írni, amirõl 1 hét után derül ki, hogy nem megfelelõen írtad alá... Infót adni sem nagyon tudnak..

Na nekem ez a felhasználóbarát. Nem kamatozik, oké. stb stb, mind jogos lehet, nem érdekelt, nem nagy betéti kamatról volt szó, csak havi átutalás, és annak elköltése.

Erste kiborít.

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
otp számlanyitáskor elszúrta a nevem, 40 oldal szirszar újranyomtat. mondja a srác, hogy á, párat megtart ott nem számít. na jön a kártya 3 hét múlva, de, mégis számított, rossz rajta a név. na akkor 20 perc mire rájöttek, hogy mi legyen erre a legjobb megoldás. ki se adják, vagy papíron én kérjek újat pénzért, amit majd jóváírnak, jó kis kör volt megint.
aztán másfél hónappal számlanyitás után lett kártyám. :)

persze pont azért vagyunk otpnél mert ennél csak rosszabbak vannak.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.276 hozzászólás

Az felhasználóbarát, hogy dolgokat nem tudsz intézni neten, telefonon vagy email-ben csak postai úton, s a leveledre 1 hónap múlva válaszolnak úgy, hogy 5 kérdést teszel fel és egyre sem kapsz választ?

Vagy az, hogy bemész egy fiókba, kapsz egy infót, majd a következõ napon egy másikban a szöges ellentétét hallod?

Hogy folyamatos hozzá NEM értéssel találkozol, s ezt meg sem próbálják némi kedvességgel kompenzálni?

Ez nálam minden, de nem felhasználóbarát.

kb abból élnek (már ha otp-rõl beszélünk) hogy sok embernél cca 40 éve még mindig az a bank= otp. (meg egy csomó állami cégnél kötelezõ ott nyitni számlát) . de kb olyan ügyfélbarátok is mint 1974 ben.

még mindig aksza nr 1 nekem

viszem is át nyugdíjpénzemet hozzájuk, ha megmarad ez a szakosztályuk. meg nyitok náluk önkéntest is ha lesz vmi melóm.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
még mindig aksza nr 1 nekem

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Az felhasználóbarát, hogy dolgokat nem tudsz intézni neten, telefonon vagy email-ben csak postai úton, s a leveledre 1 hónap múlva válaszolnak úgy, hogy 5 kérdést teszel fel és egyre sem kapsz választ?

Vagy az, hogy bemész egy fiókba, kapsz egy infót, majd a következõ napon egy másikban a szöges ellentétét hallod?

Hogy folyamatos hozzá NEM értéssel találkozol, s ezt meg sem próbálják némi kedvességgel kompenzálni?

Ez nálam minden, de nem felhasználóbarát.

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.276 hozzászólás

Ne is mondd.. Azt a szervezetlenséget, ami annál a cégnél megy, egyszerûen fenomenális. A hajam kihullott majdnem, mire végre tudtam utalni...
(másfél-2 hónap)

Az otp-t nem illik szeretni, de az legalább felhasználóbarát...

eltér a véleményünk a felhasználóbarátságról :)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

Akkor te is az Ersténél bankolsz?

Ne is mondd.. Azt a szervezetlenséget, ami annál a cégnél megy, egyszerûen fenomenális. A hajam kihullott majdnem, mire végre tudtam utalni...
(másfél-2 hónap)

Az otp-t nem illik szeretni, de az legalább felhasználóbarát...

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 hozzászólás
"Egyre valószínûbb, hogy Contador-t egy évre tiltja el a spanyol szövetség és tavalyi Tour gyõzelmét is elveszik tõle."

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.276 hozzászólás

Értem, akkor megyek reklamálni (az elõzõnél is volt valami kavarás, de már nem emlékszem, hogy mi).

hívd fel õket kiderül

tán volt olyan opció hogy kérheted fiókba vagy otthonra . de levelet akkor is szoktak küldeni.

bár jobban belegondolva faternak volt olyan , onnan jött rá, lejárt a kártyája hogy elnyelte az atm (otp-s számla persze)

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Akkor te is az Ersténél bankolsz?