Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37915 hozzászólás a témában

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
Amúgy ha minden jól megy, hamarosan a tulajdon védelme jogilag védett lesz (eddig is az volt elvileg, csak gyakorlatban ha nem adtad oda a cuccod a rablónak, akkor egy mocskos bûnözõ voltál). Szóval onnantól villáskulccsal, spdvel, fullface sisakkal, akármivel agyonvágod, mert le akarja nyúlni a bringád, semmi gond nem lesz. :D

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
agyam eldobom tõle, hogy este 6-tól gyakorlatilag használhatatlan :D
tavaszi kirajzás?

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
Lendületbõl fejbe csapni fullface sisakkal az illetõt, meg a jó kva anyját is, rohadna le a kezük.

---

Amúgy jó a forum server, az utóbbi 2-3 óra alatt, 1-2 másodpercekre tudtam nézni, hogy mi van itt, egyszer néha betöltött, váltottam volna topicot és már megint nem elérhetõ/túlterhelt. :D

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
dacitól is arrafelé szedték el a gépet mikor megállt szerelni.
ebben a sztoriban meg durva, hogy mégcsak nem is egyedül volt. ha meg már földön van ott nem az övé lesz a helyzeti elõny.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Semmi értelme amúgy.
De a mai nap után néha örülnék ha kínálkozna egy ilyen lehetõség. Igaz nem J súlycsoportja vagyok, de nem érdekel :)

Barnabás_CC

Barnabás_CC

vendég

• fórumtag
  • 211 hozzászólás

Remélem tettél rendõrségi feljelentést!

Még nem tett, de próbálom rábeszélni.
Üdv. Barnabás

Colors Budapest Hostel

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc

te sala
te visszakulted a manitou tagomhoz a perselyeket?
amugy rugostagok topik

vissza, bár utolag...

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Sziasztok!

A 17 éves unokatesómmal és a vele biciklizõ barátjával az alábbi eset történt meg ma:
a János hegyre mentek DH-zni. Fogassal mentek fel, majd a Normafa felé vették az irányt. A Normafa után lefordultak jobbra a kápolna felé, majd ott balra vették az irányt. Pár 100 méter múlva elértek arra a részre, ahol a lejtõzést kis dombok szakítják meg, ahol ugyebár kicsit lassabban tudtak csak haladni. Az egyik ilyen domb tetején állt 2 kb. 18 éves gyerek. Amikor közel értek hozzájuk az egyik nekirohant az unokatesómnak és lelökte a biciklijérõl. Kis dulakodás után a rabló már a biciklin ült és próbált meglépni, de az unokatesóm még az utolsó pillanatban utána tudott nyúlni és vissza tudta szerezni a biciklijét. Ezután gyorsan elmenekültek. Állítása szerint teljesen egyértelmû volt, hogy a biciklijét akarják elrabolni.

Remélem tettél rendõrségi feljelentést!
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Gardner03

Gardner03

törzsvendég

• fórumtag
  • 260 hozzászólás
Eszem megáll, nálunk a cég összes raktárát feltörték ma, délelõtt, fényes napütésben. És mit vittek el.. az asszony bringáját!

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Bszki, én is arra voltam ma, kár, hogy nem épp akkor.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

Barnabás_CC

Barnabás_CC

vendég

• fórumtag
  • 211 hozzászólás
Sziasztok!

A 17 éves unokatesómmal és a vele biciklizõ barátjával az alábbi eset történt meg ma:
a János hegyre mentek DH-zni. Fogassal mentek fel, majd a Normafa felé vették az irányt. A Normafa után lefordultak jobbra a kápolna felé, majd ott balra vették az irányt. Pár 100 méter múlva elértek arra a részre, ahol a lejtõzést kis dombok szakítják meg, ahol ugyebár kicsit lassabban tudtak csak haladni. Az egyik ilyen domb tetején állt 2 kb. 18 éves gyerek. Amikor közel értek hozzájuk az egyik nekirohant az unokatesómnak és lelökte a biciklijérõl. Kis dulakodás után a rabló már a biciklin ült és próbált meglépni, de az unokatesóm még az utolsó pillanatban utána tudott nyúlni és vissza tudta szerezni a biciklijét. Ezután gyorsan elmenekültek. Állítása szerint teljesen egyértelmû volt, hogy a biciklijét akarják elrabolni.
Üdv. Barnabás

Colors Budapest Hostel

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
nagyon szépen köszönöm a felajánlást, de ma mégis sikerült programot szerveznem így mégse lesz bringázás.
esetleg majd késõbb, máskor vagy veszek magamnak végre. :)

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
11 körül megfelel, vagy már megoldódott?

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
van errefelé valaki zuglói (vagy közeli pesti), aki meg tudna szánni telópumpával egy sag belövésnyi idõre?

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
Amúgy rbalint88, te árban mennyire gondolnál, úgy iránynak? :D
(szemüveg még mindig a téme)

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Újabb kattintésokért és megosztásokért üldözzön mindenkit örök hálám!

Amúgy isteni idõ volt a Bükkben ma délután. Langymeleg, napsütés és olyan virágillat, hogy szinte harapni lehet. Jenõvel felmentünk a sárga bringa jelzésen Fehérkõlápára, aztán a zöldön le Lillafüredre. Egy bodzás Radler a Sziklában, ez volt az esemény megkoronázása. RUlez!

--Trifo

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
te sala
te visszakulted a manitou tagomhoz a perselyeket?
amugy rugostagok topik

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
plusz egyet már intéztem
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Én is megosztottam....a sok bariból csak akad pár aki nem sajnál párat kattintani....

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
Trifo, megcsináltam és megosztottam, az egyetemek harcán a Zrínyis csapat kapott ~200+ likeot ~1,5 nap alatt, talán azok képesek erre is nyomni egyet.