Keress rá, cirka egy hete volt itt téma, akkor Ralph (is) leírta (linkkel erõsítve) hogy nem a segge a veszélyforrás...
hmm..rákerestem elolvastam.
ezek szerint akkor wikipedia is hülyeséget ír?
http://hu.wikipedia....g/wiki/Lyme-kór
Keress rá, cirka egy hete volt itt téma, akkor Ralph (is) leírta (linkkel erõsítve) hogy nem a segge a veszélyforrás...
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Keress rá, cirka egy hete volt itt téma, akkor Ralph (is) leírta (linkkel erõsítve) hogy nem a segge a veszélyforrás...állítólag az nem baj mer csak a segge veszélyes.
de én is paráztam és full szétcincáltam a hasam hétvégén idõmérõ után.. de nem jött ki úgyse.. kezdõdött a verseny szal hagytam a francba. mostanra csak a kaparászásom miatti seb látszik..
juteszembe, fotókat küldd már át lécci .)
cimbidet nem irigylem...
MI meg most megyünk dokihoz, Kittiben benne maradt egy kullancs feje és az istennek nem birom kiszedni
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
cimbidet nem irigylem...
MI meg most megyünk dokihoz, Kittiben benne maradt egy kullancs feje és az istennek nem birom kiszedni
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Megkérdezem,köszi !hogyan erdekel?
felirattal van
nezheto
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
ismerem a helyet. jártam ott már jópárszor.minden koli hotel-szerû
haverok most költöznek ki albiba, többek között azért, mert hamar híre ment, hogy felviszik a bringát a szobába, ahonnan a gépek aztán ki lettek tiltva - persze, csiszolni, fúrni, faragni azért lehet fenn, de bringát tartani nem
akkor a fórum retro szakértõje, ha még a D.G. koliban lakik, szóval õ erkélyen tudta a kerót elhelyezni, az azért nem rossz
mifelénk szintén nincs felvitel, de szerencsére forgalom sincs nagy, kevesen laknak, a kerók meg védett helyen vannak lekötve, és folyamatos megfigyelés alatt![]()
szóval a legtöbb koli sztem szívás ilyen szempontból
kérdezz rá, hogy van-e edzõterem, közösségi szoba stb. ahol a görgõ megoldható
meg h van-e kötelezõen használandó tároló, és hogy az milyen
ha van, és necces, akkor sincs minden veszve, csak jóba kell lenni a személyzettel
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
(Ki tudna segíteni vki a 24 c. sorozattal?Ismerõs szeretné)
NE ÍGY! NE ÍGY!
Mondjuk ja, kicsit vicces ez a "nekik még jó lesz" hozzáállás
lakott/lakik valaki hotel-szerû kollégiumban?
szeptembertõl lenne esélyem bejutni, csak ugye ott nem kicsit macerás a bringa tárolása, nem beszélve a téli görgõzésrõl.
van valakinek tapasztalata és ötlete ezen probléma megoldására?
a jó munkahely ilyen
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"