gázló rövid tényleg egyszrû, tavaly 300 km-t tudtam csak tekerni elõtte, és simán ment. hosszú sem nehezebb, ha az ember bringázik rendszeresen - ez nekem idén megvolt, mentem is volna hosszún, de öcsém is jelezte, hogy érdekli a dolog, így marad a rövid...
edit: CJ, már ne haragudj, de a Gázló kb annyira veszélyes, mint a Balaton kör - ésszel kell menni, ennyi...és legalább terepen mész, és megismered a Bakony talán legszebb útjait. közben pedig a szüleid sétálhatnak egyet Veszprémben, nagyon szép a vár, a séd-patak, az egész óváros...a gázló kb 6-7 óra röviden, a baalton kör meg ennél azért lényegesen több....dumáld már rá õket, nem drága a nevezés, és sokkal jobb a gázló, mint egy balaton kör.
amúgy küldj egy mobilszámot, én a Gázlón ott leszek, utána pedig azt hiszem 18-ig Füreden nagyanyámmal, illetve 19-20án Almádiban. valamelyik napra terveztem egy Balaton körbebringázást, slick gumival - korai indulással, hogy minél kevesebbet kelljen melegben menni. szabadisóstónál egy gyors fürdéssel-kajálással, utána megállás kajálni ahogy szükséges...a végén pedig Füreden a Koloska-csárdában vagy a Balaton étteremben egy jó vacsorával. slick gumid van-e, illetve rmx is jönne?