igen, van egy pár adag olyan zeném, melyet nem a lemezboltban vettem. de:
amíg nem hallottam a számokat, addig én nem veszek meg egy cd-t a mai lemezárak mellett (bár már kezdenek lejjebb menni). persze, a slágereket nyomják a rádiók meg a zenecsatornák - de a maradék X szám az esetek nagy többségében csak valami töltelék. szóval letöltöm/meghallgatom youtubeon vagy valami online médiatáron, aztán ha tetszik, akkor megveszem cd-n. ha meg nem, akkor csak a slágereket hagyom meg a gépen...itt van a fiókomban egy doboz, tele lemezzel, (mind felmásolva gépre, ugyanis MP3 lejátszóm van) végigkövethetõ rajta a zenei "fejlõdésem": van itt eminemtõl kezdve iron maidenen át U2-t és Zagart érintve Armin van Buurenig minden.
CJ-re pedig nem utazom, ez félreértés. gondoltam kerülök vele Balaton kört, meg is kérdeztem, csatlakozhatok-e, csak pontos idõpontot nem egyeztettünk, mert nem tudtunk. felvettem msn-re, erre õ ír egy nem igazánbarátságos hangú privit, hogy mi az, hogy nem veszem fel msn-re, meg hogy mit túráztatom itt, hogy most jövök nem jövök...nem olvastam el egybõl, nem voltam gépnél, majd rá 15 percre ír egy másikat, hogy hát mit képzelek, meg hogy ez nem fair. csak fel kellett volna mennie msn-re, és láthatta volna, hogy felvettem...meg egy kicsit gondolkodnia, és rájönnie, hogy ha azt írom, hogy rohadtul utálok egyedül aszfaltozni, akkor nem fogok az ellen tenni, hogy legyen valaki, akivel mehetek.