Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37912 hozzászólás a témában

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Maggi:
"Hej Rigó,Rigó Te részeges ló De megittuk a zab árát!"
/válasz a mezlistáról kihúzódásosra/

:D

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Hol lesz?

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
ajajjjj :D
koca?

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Mintha mennék ;) :D
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
tudom nem ide tartozik de ki akar még jönni Arminra pénteken?

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
vadfruttik pl itt: http://mamarecords.hu/index3.php

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Én nem szerettem volna ilyen eredetis dolgot elindítani. :) Semmiféleképpen nem ilyen irányú volt a kérdésem. Csak ilyen "teisezthallgatszdejóó" .

Valaki említette, hogy neten letölti, és ha tetszik megveszi, nem letörli. Én is így vagyok, égen földön Vad Fruttik meg Suhancos cédét keresek. :)

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Nap végén,
de nem utolsósorban én is sok boldogságot oda...! ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás
cd vásárlás: tudjátok, nem mindenki engedheti meg magának azt, hogy megvegyen minden olyan cd-t ami tetszik neki, 4000+-os áron, ezlrt letölti. másik típus, aki nem igényli a minõségetezért letölti. harmadik típus, aki elmegy használt cd-s boltba, és vesz ultimate santana illetve jamiroquai fóliás-új-eredeti cédét 2100/db-ért:D mint azt pl én tettem ma. ajánlom budafoki út 34/c

amúgy mit tölteni szoktam, azok általában boltban nem megvásárolható zenék.

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás
vki benézne az értékbecsüs topicba? köszi. :)

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Köszönöm mindenkinek :)

Majd 20.-án az OB után ünneplünk :P
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

loser66

loser66

vendég

• fórumtag
  • 100 hozzászólás
Hali!! Most megy a pedálkirály a film+2-ön

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
en azert veszem meg a CD-t, mert arrol konvertalok MP3-ba. mert az innenonnan leszedett mp3 minosege/hangereje eleg ritkan uti meg a fajdalomkuszobomet. plusz ha meglesz majd a HiFi-m, akkor abban is jo lesz original CD-ket rakni.

es en hiszek abban hogy a zenesz abbol el hogy megveszem a hanghordozojat. vagy hogy elmegyek a koncertjere.

mindenkinek joga van letolteni, persze lehet jonni a szerzoi jogi torvenyeken levo kiskapukkal, de ha senki nem venne eredeti anyagot, akkor ki csinalna zenet? vagy varjuk el toluk hogy ingyen dolgozzanak?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

a langsterem elsõ útja egybõl egy balesetig vezetett.
egy srác a lágymányosin a kerékpárúton felfelé jövet akkorát esett (gondolom kiállva tekert) egy váztörés következtében, hogy mentõk vitték el agyrázkódással.
viszont kalaius ugy hasitott el mellettünk (egy ember ül az árokparton és vörös a vértõl a feje, én meg állok mellette és telefonálok) mintha semmi baj nem lenne. biztos pihent, igaz kala? :P rajtad kivül mindenki megállt hogy megkérdezze segíthet-e.

Nem realizáltam, õszintén szólva. Így elsõre azt is végig kellett gondolnom, hogy jártam-e arra, de igen, pont ma. Mivel az elmúlt 1-2 hétben eléggé keveset aludtam, ezért annyira fáradt szoktam lenni napközben, h örülök, ha balesetmentesen abszolválom az utazásokat. Mindenesetre jobbulást kívánok neki, és elnézést kérek, hogy nem vettem észre.

@Thez; ennek mi a pék köze van a joghoz? :-/

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás

egy srác a lágymányosin a kerékpárúton felfelé jövet akkorát esett (gondolom kiállva tekert) egy váztörés következtében, hogy mentõk vitték el agyrázkódással.
viszont kalaius ugy hasitott el mellettünk (egy ember ül az árokparton és vörös a vértõl a feje, én meg állok mellette és telefonálok) mintha semmi baj nem lenne. biztos pihent, igaz kala? :P rajtad kivül mindenki megállt hogy megkérdezze segíthet-e.

ezt neked jog, meg minden :P
szerencsétlen :S

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
ömlik az esõ.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Hörinek f**** érjen bokáig.:D
:birth:

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

rob holnap lehet felhivlak

akartam is irni hogy mikor viszed el a sz*rod. ;)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
nem jo esoben leomlot szerelni.

rob holnap lehet felhivlak

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.