Ki tudja mi szúrja jobban a moderátorok szemét. A suli témára érzékenyek szoktak lenni.
inkább örülnél vele együtt, hogy többé ez már nem lesz téma..
Ki tudja mi szúrja jobban a moderátorok szemét. A suli témára érzékenyek szoktak lenni.
Csúnya volna ha ezért az összesen 4-5 posztért megb@szkodnának, de a két oldalnyi szerelõsért nem...pedig annak a topicját még szokták is használni, és az utolsó kb TÍZ oldal az állványkérdésrõl szól benne....
A sebesség mindent megold.
Van topikja.
Csak azért mondom, nehogy valaki seggbe rúgjon érte.
A f@szér nincs még mindig megoldókulcs az emelthez.
Apropó: VÉGE!
A sebesség mindent megold.
E! Én is rajta vagyok azon az oldalon...Köszönöm a felajánlást, Budapesten kapott magának szállást a Warmshowers.org | Hospitality for touring cyclists oldal segítségével, ma már indult is innen Váradról, elvileg holnap estére ér Budapestre,legalábbis terv szerint.
Zsír. És meg lehet abból élni kényelmesen? Nem zsebbenturkászósdi, csak érdekel, hogy ha egyszer végképp tele lesz a hócipõm a számítógépekkel, akkor merre vegyem az irányt...ahol én kezdtem,jobbhíján onnan rendeltem az alkatrészeket a bringámhoz,aztán mikor megjött,mondták,hogy 1-2 nap mire megcsinálják...mondtam,hogy megcsinálom magamnak,erre mondták,ha tudod nosza rajta,megcsináltam kérdezés nélkül,látták hogy van érzékem hozzá,onnantól mehettem is dolgozni(akkoriban voltam 16-17 éves,azóta is nyomom)
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Ha május 17 elõtt, vagy 24 után jönne, akkor akár hozzánk jöhetne. A kettõ között eléggé nem leszünk otthon.
Jó persze, a váltóbeállítás már megy, láncot egy leszedõvel óvodás is le tudja szedni, sort még nem szedtem le, kónuszt még nem állítottam, középcsapágyat nem szedtem még se ki, és be se szereltem, kormánycsapágy beállítás lassan de biztosan meg tudom csinálni, féket szintén, kereket még soha nem fûztem, 8-ast se szedtem még ki kerékbõl. Hajtókar leszedése, meg ilyenek ez nem is nagy dolog. Igazából a kónuszt láttam élõben hogy állítják, ahhoz is max türelem kellene és simán menne, bovdenezésbe sincs semmi extra.
Anno amikor a régi Magellanom raktuk össze, ott voltam ahogy csináltam haverom apja, igazából tényleg nem bonyolult, csak akkor is jobb lett volna, ha én csinálom.
Egyébként kb csak a kerék a gyengém, de azzal kapcsolatban minden... Mármint nem, mert ilyen külsõ, belsõ leszedés felrakás, az nekem is hip-hop megvan, belsõ javítás is megy. Hanem a felni-küllõ-agy dolgok.
óvatosan mert mindjárt jönnek a szokásos kérdések
én is saját bringán tanultam meg szerelni és simán elég volt ahhoz, hogy elboldoguljak bicóboltban is.
No, régebben tartottunk nálunk ilyen kerékpárszerelõ szeánszokat pár alkalomma, csak aztán végül a társaság nagyja mind magának szereli azóta a bringáját, úgyhogy érdeklõdés hiányában abbamaradt. Ha van érdeklõdés, akkor kezdhetjük újra. Összegyûlés, kerékbárberhelés, nyakigösszeolajozódás, sörivás, aztán éjszakai túrára menés
No?
--Trifo
köszi a véleményezést. mondjuk lehet már csak azért is kéne valamit találni, mert húgom sokszor húzza a száját ha megkérem, hogy segítsen ezt-azt tartani
No, régebben tartottunk nálunk ilyen kerékpárszerelõ szeánszokat pár alkalomma, csak aztán végül a társaság nagyja mind magának szereli azóta a bringáját, úgyhogy érdeklõdés hiányában abbamaradt. Ha van érdeklõdés, akkor kezdhetjük újra. Összegyûlés, kerékbárberhelés, nyakigösszeolajozódás, sörivás, aztán éjszakai túrára menésLehetséges, majd ha lesz szerszámom nyáron (akár egy ilyen Icetoolz készlet) szétkapom a bringám, mert amúgy is van pár olyan része, amit muszáj cserélni.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Ha május 17 elõtt, vagy 24 után jönne, akkor akár hozzánk jöhetne. A kettõ között eléggé nem leszünk otthon.Van nálam (Nagyvárad) egy világutazó amerikai bringás srác, akinek Budapestre kell eltekernie, két nap alatt tervezi lenyomni a távot. Milyen útvonalat javasolnátok Ártándtól Budapestig? Esetleg félúton, vagy Budapesten vendégül tudná-e látni valaki éjszakára? Megelégszik egy zuhannyal meg egy ággyal éjszakára. Elõre kösz az õ nevében is.
Gyere el hozzánk és csináld meg a fékemet koppanósrauuuunalom
Igen, a kerékpártartás mellé hasznos egy kis szerszámbuzéria. Nekem van is othon cucc eléggé sokmindenhez. Monoblokkszerszámom pl úgy lett, hogy olcsóbb volt a szerszám, mint berakatni a cuccot a boltban. Azóta pedig sokszor használtam még. Mondjuk kiskorom óta sokszor szedtem szét és raktam össze bringákat, úgyhogy a legtöbb dologgal elboldogulok, de egy szervízben, ahol gyorsan és elsõre jól kell megcsinálni a dolgokat - by sala - valószínûleg kaparni kellene erõsen, hogy felvegyem a ritmust.De persze, nézem. De sokra nem megyek vele, ha nem tudom csinálni, mert nincs szerszámom hozzá, meg amit szereljek. Mert ha netán valamit nem úgy csinálnék mégsem, vagy valami, akkor ne rontsam el, stb.
Mstanában eszkimó fordulózni és egykerekûzni tanulok videóról. Azt is lehet.Az úszás sem nehéz még sem tudod videóról megtanulni.