Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37912 hozzászólás a témában

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Ajánlom is :P

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
tam, nyugi, ezentúl máshova nem fogok írni ilyet, csak oda:)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
van iskolas topik nem? :chin:

akkor hasznaljatok
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

Zorg még saját magadat is moderáltad. Ez ritka! Béke!
Nemtudom mizajlott, de mintha nagytakarítás lenne a fórumon. Több helyen is "delete comment" üzenetet látok :)

A hozzászólásom is a témához kapcsolódott (ráadásul idéztem benne egy másik, szintén kapcsolódó hsz.-t), ezért azt is töröltem. Konzekvensen. ;)
"In idem flumen bis non descendimus"

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
ezer éve nem is ittam :)

mondjuk a multkori literes unicum nagyrészét én ittam meg de az gyógyszer nem ital, amugy pianoba tolom

és amugy is
a rejtett értelmet keressétek, mûvészlélek vagyok :D

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
BME-VIK villamosmérnök, semmi más .:)

kela: heti 1x van 6 órám, 2x nulladik elsõ duplamatek...nyertem?:D

nade ennek van másik topikja.:)

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás

Mester, politikai téma volt...

Zoom: ja, elõrehozottazunk matekfaktról. para nincs, a tavalyit -nem élesben- 98%-ra írtam, az angolt élesben 97%-ra...de elmegyek, az anyagot már bõven tudjuk, és most rengeteget gyakorolunk majd. ha jó lesz, akkor gyúrhatok a fizika emeltre év végéig nyugodtan, a magyart meg a törit meg majd valahogy abszolválom, az annyira nem izgat.:D

magg meg ismét elkezdett inni, ahogy iskola lett...de egyre nagyobb {@#&ä-ságokat ír ide.:D

Akkor penge vagy matekból, nemgyengén. Nekem az angolom lett 84, magyar 83, fizika 68, matek 67, töri 60, földrajz 70.
Így is elég volt ahhoz, hogy felvegyenek.Egy kicsit akkor is bánom, hogy csak 3 napot tanultam érettségire.

És szabad kérdezni, mi leszel, ha nagy leszel?:)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
heti 4-szer van 7 órám , töri - irodalom fakt rulez;):D

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
Mester, politikai téma volt...

Zoom: ja, elõrehozottazunk matekfaktról. para nincs, a tavalyit -nem élesben- 98%-ra írtam, az angolt élesben 97%-ra...de elmegyek, az anyagot már bõven tudjuk, és most rengeteget gyakorolunk majd. ha jó lesz, akkor gyúrhatok a fizika emeltre év végéig nyugodtan, a magyart meg a törit meg majd valahogy abszolválom, az annyira nem izgat.:D

magg meg ismét elkezdett inni, ahogy iskola lett...de egyre nagyobb {@#&ä-ságokat ír ide.:D

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
zombivá fogtok változni és megeszitek egymást onlány

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.353 hozzászólás
Zorg még saját magadat is moderáltad. Ez ritka! Béke!
Nemtudom mizajlott, de mintha nagytakarítás lenne a fórumon. Több helyen is "delete comment" üzenetet látok :)

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás

hogy erre az októberi érettségire milyen borzasztó bonyolult jelentkezni, és mennyi minden kell hozzá...és persze mindezt péntekig. bürokrácia.:P

Hogyhogy most érettségizel, elõrehozottat csinálsz?
Ha izgulsz miatta ne tedd, a tanárok célja nem az hogy megszívassanak, de ezt gondolom elmondták már mások is.

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
Itt
béke
van.

Töröltem Koca idézetét és a hozzáfûzött összes kommentet - és nincs tovább, ugye...
"In idem flumen bis non descendimus"

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Huhh... Pár éve még a lelkemet odaadtam volna ÉRTE
Bár most is el tudnám viselni, ha nekem kéne azon törnöm a fejem, milyen legyen az új színe... SLK és besztMonszta :)

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás

Amúgy üdv a fedélzeten töki!

Köszi köszi Jó újra itthon.

Hotmaat, hol jártál?
Kirgizisztánban? :D

Hát annál kicsit jobb helyen :D a kenguruk földjén, ami nem Ausztria, de nagyon hasonlít :)

de van aki tudja a választ:

Ausztráliában nyaralt a ganaj...:)

Mondjuk a nyaralni az kicsit túlzás, mert tanulni voltam kint, de azért kicsit utaztam is ;)

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Aaaaannyira élvezem, hogy nekem már nem kell ilyesmit. (Meg persze annyira nem élvezem, hogy nincs nyári szünet).

--Trifo

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
hogy erre az októberi érettségire milyen borzasztó bonyolult jelentkezni, és mennyi minden kell hozzá...és persze mindezt péntekig. bürokrácia.:P

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Ausztráliában nyaralt a ganaj...:)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Hotmaat, hol jártál?
Kirgizisztánban? :D

Amúgy üdv a fedélzeten töki!

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Nem rég jöttem haza hosszabb külföldi tartózkodás után és folyamatosan lepõdök meg az itthoni bringás viszonyokon!

Hétvégén tekertem egy Törökbálint-Budaörs-Janihegy-HHH kört, és azt vettem észre, hogy ahol eddig találkoztam az erdõben fél óránként 1-1 bringással, ott most 5 percenként bólogathatok, mert állandóan jön valaki. :D (legalább erõsödik a nyakam :D)

Mondjuk ez öröm, mert azt mutatja, hogy egyre többen vagyunk.

Hazafele begurultam a Daubnerbe fagyizni, és a rakpart felett tekertem haza, itt néhol rendesen dugó alakult ki a bringások közt.

Ma reggelizés közben olvasgatom a HVG-t amiben találok cikket, hogy mennyien lettünk, meg hogy egyre népszerûbb a bringázás. (és tényleg)

Következõ meglepi a munkába tekeréskor volt,(ma tekertem elõször be munkába mióta itthon vok) eddig amikor tekertem mindig egyedül voltam, max hetente jött valaki szembe most meg találkoztam vagy 10 bringással. :)

Nem tom mi történt itt az elmúlt 1 évben, de nagyon tetszik :D