Sajnos.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Meg eljártak templomba és hittek valamiben,kevesebbet is stresszeltek.Nem akartak harácsolni,békében éltek magukkal stbMeg a vörösbor nem mutatható ki a vérben(mert az is vörös, hehe).
Amúgy ha megnézzük, a régi idõk emberei szalonnát szalonnával esznek, rá pedig borocska-pálinka, majd pipa.És 90 évesen még kapálnak, élik életüket, mondhatni egészségesek.Leszámítva az öregséggel járó nyûgöket: térd-hátfájás.
Az baj, ha csak mintha...t.
Amikor Tokajban jártunk ott kóstoltam igazi bort, igaz fehér bor, de jó volt.Mintha a szõlõ ízr is érzõdött volna benne.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
"A katolikusoktól ments meg Uram minket!"Nem olyan családból származom...
meg hát a neveltetésem, és ugye hívõ katolikus vagyok!
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
mert ha innál, le lenne foglalva a kezed és nem tudnál ide mindenféle hülyeséget írogatniaz a baj, h nem iszol és az a baj, h nem iszol
Nem olyan családból származom...
meg hát a neveltetésem, és ugye hívõ katolikus vagyok!
Istenem, miket hablatyolok itt össze?!
Olyannak látszom én, kérem tisztelettel!?
Eredeti szerzõ: konásandrás
nyomtál valami sportot olyan igazán keményen, versenyszerûen?
Pozitív hatásai [szerkesztés]
Két európai országban már receptre kapható a sör, aki Lengyelországban és Csehországban vesekõ betegségben szenved, sörét a társadalombiztosítás fizeti.
- Jelentõs antioxidáns tartalmú;
- Vízhajtó és vesekõ-képzõdést megelõzõ
- Az ártalmas LDL koleszterin szintjét csökkenti
- Nyugtató, altató hatású;
- Magas vitamintartalmú (B1, B2, B3, B6, B9, H)
- Jelentõs mennyiségû ásványi anyagot (Cu, Fe, Zn, Mg) tartalmaz
- Vírusfertõzések elleni védelem
- Stimulálja az immunrendszert (xanthohumoltartalma miatt)
azt én is több dokitól hallottam hogy napi 1-1,5 dl (nem liter) jófajta vörösbor tényleg egészéséges....én ettõl független utálom, még a szagát is.ha a hosszú életnél felvetõdik az alkohol, akkor újfent egy igen nagy ferdítésrõl van szó...
nyomtál valami sportot olyan igazán keményen, versenyszerûen?Nem akarok vitaindító lenni, de érdekes dolog, hogy én kb 30 éves koromig nem ittam alkoholt, aztán a sporidoki rámröffent, hogy nyugodtan szlopikáljak sört, mert az nem fog ártani.
Persze ne edzések,meg versenyek elõtt!
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu