én amugy kontaktlencsére szavazok. ezerszer élesebben látok vele és nem csak elõrefele...
trifo: nemis, tökjolnézünk ki... külön külön is :cool:

edit: a parizert amugy neménmondtam
Csajomnak most lett szemüvege, és erõsen bejátszik a szexi titkárnõ dolog
És felmondtam...
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
NE ÍGY! NE ÍGY!
BBB: még a boltban mesélted, hogy" akkora melle van, mint a feje (lehet mindig cukkinit eszik? álá napirajz) és akkora bimbója van, akár egy parizer"
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
pod
BBB: még a boltban mesélted, hogy" akkora melle van, mint a feje (lehet mindig cukkinit eszik? álá napirajz) és akkora bimbója van, akár egy parizer"
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Kockaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Nagyképûûû...!most mondjam azt, hogy megmondtam
Nem a közérzetnek, hanem a reggeli *!%§odnak tesz be!fura dolog egy hétig konzerven élni....kicsit betesz a ember közérzetének...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
a hörmann nem csinál ilyen csuklósat.
ilyen kellene, vagy hasonló. a lényeg a mûködési elv, mert az oszlop belsõ síkja 20 centivel van bentebb, mint a kapu belsõ síkja. sem a márka, és ésszerû korlátok közt az ár sem számít. csak jó legyen, mûködjön megbízhatóan.