Tigris: kezdõnek mien chopper ajánlott max? Szal mondjuk így LE tekintetében.
hát én 1600-assal kezdtem

igaz 12 év és nem kevés km autóvezetés után
de igazából nem a teljesítmény szerintem a lényeg , a pár megalomán csúcsmodellt leszámítva egyik sem lóerõgyár. inkább könnyen kezelhetõ legyen. ilyen szempontból az 1600-os wild star szar volt a közel 3,5 mázsa meg a hosszú hengerek miatti magas súlypont miatt. mikor felültem egy majdnem olyan súlyos 1100-as drag starra szinte robogónak tünt.
de cruiser vagy chopper ?
új vagy használt ?
criuserek :használtból egy 650-es yamaha drag star jó vétel lehet, az könnyen kezelhetõ is,
1100-es is de azokkal szokik gond lenni a hátsó hengerrel (nincs igazán hûtése vagy ilesmi és nem mindegyik viseli jól)
honda shadow-kkal se negyon lehet melléfogni, kawasaki vulcan szintén jó darabok, suzkiból a 800-as intrufóder volusia is jól sikerült cucc.
chopperforma, egy idõben kedvelt volt a Virago, 535-ös , viszont annál kisebb motor mindenbõl csak játszani jó.
én ha most vennék (majd fogok is) akkor valósziû Kawát vennék, egyéni szimpátia meg inkább szíjhajtásút mint kardánost, és a téli használat miatt vízhûtésest.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való