Köszönet.

Izomtéridõninja-geológus!
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
mán az vanminnyá holnap van
Izomtéridõninja-geológus!
RAUH-Welt
B E G R I F F
laktál már bárhol 3 hónapnál többet?
kertesház? egész bérelve?
(a.ka kiugorhatunk e háztavatni)
fuck me, i'm famous!
pedig kurvajó dolog (bor)szõlõt írtaniÉn sem vagyok. Ha az lennék, akkor nem én ástam volna ki a szõlõtõkéket és nem én vágnék fát.
De....de lehet, hogy akkor is én csinálnám.
most enis kikoltozok a bozotba`
csend es nyugalom. es olcso
ma reggel tettem le a foglalot, szoval hivatalos a dolog. ket het mulva cuccolok is at szepen.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Én sem vagyok. Ha az lennék, akkor nem én ástam volna ki a szõlõtõkéket és nem én vágnék fát.tudod en nem vagyok milliomos, es nem tudom megvenni a fel dunantuli-dombsagot
szoval nem. erdo van a kornyeken, de ha valaki ott meglat fat vagni, akkor bajban vagyok
ilyen ni
http://www.eivral.com/photos.htm
Én végre kiírtottam az összes szõlõt a hegyen. Asszem idén nem kell vennem tüzelõt.
Lassan meg lehet építeni a helyére az ugribugrikat.
Tam, fát is fogsz vágni, meg minden?
RAUH-Welt
B E G R I F F
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
fuck me, i'm famous!
aki már volt a bodies-en, az súgja már meg hogy mennyit kell sorbanállni jegyért...
hétfõn mennénk délelõtt
Anyám ott van most 4 napig,éppen vmi fc barcelona meccsre tartanak,elõre sajnálom érte.Amit pedig mindig sajnálni fogok, hogy nem láttam Barcelonában....
A zsákot nem nehéz,pl raschelbõl elviszek úgy 1000 db-ot egyszerretegnap kukoricát szedtem ill. szárt vágtam, míg ma délután búzás és kukoricás zsákokat hordhattam keresztszüleimnél a padlásra.. nesze neked szünet...
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy