Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37913 hozzászólás a témában

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás

van is a mondás: Foszfát tett a tûzre.
na az pl elég veszélyes lehet

:D:D:D állat...

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.179 hozzászólás
milyen szalagavató az, amit csütörtökön tartanak?

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
van is a mondás: Foszfát tett a tûzre.
na az pl elég veszélyes lehet

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hehehe...
És ahhoz kell tudni írni-olvasni, hogy tudd, mit tehetsz a tûzre és mit nem?! :D

Kééész.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Hogy miket nem kell manapság tanulni, hogy kazánfûtõ legyen valaki... :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

mehetek ma öltönybe suliba :(
barátnõnek szalagavató lesz, tüzeléstan laborgyakorlaton érdekesen fogok festeni

mit kell festeni egy tüzeléstan órán? :P

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Kvízparton tesztelgetett már valaki? Egész szórakoztató :) Fõleg a cinema(angol)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
mehetek ma öltönybe suliba :(

barátnõnek szalagavató lesz, tüzeléstan laborgyakorlaton érdekesen fogok festeni

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
az iskola a hataron nagyon jo konyv. irodalom versenyre amikor keszultem akkor kellett elolvasni :) [igen, voltam irodalom versenyen. es 2! is voltam irodalombol felevkor :)]

de az arany viragcserep akkoris egy beszivott barom bohockodasa, aki azt mondja hogy erti azt en nem ertem ugyanis nincs mit erteni azon hogy a csavo a hallucinacioit irja [probalja leirni]

en Remarque-t szerettem tole elolvastam vagy 4 konyvet egyszer hirtelen egymasutanban. meg a 22es csapdaja meg a nagy kiralysag. de az ugye alapmu, szerintem annak kellene kotelezo olvasmanynak lennie
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás
egyébként a legdurvább kötelezõk utolsó év vége felé jönnek. pl. ottlik: iskola a határon. na az nagyon durva. 3 oldal volt a rekordom, pedig nem egyszer próbáltam. eta hoffman arany virágcserepe szerintem nem volt rossz. még thomass mann átváltozás illetve anno a candide és a tartuffe tetszett nagyon.
a probléma leginkább az, hogy a fiatalokra ráerõszakolják az olvasást, ami a dackorszakok idején fõleg segít abban, hogy a gyerek megutálja az olvasást. viszont ha csak annyit mondasz neki, hogy olvastam egy könyvet, és milyen jó volt, lehet, hogy elkezd olvasni, és rájön, hogy jó dolog. én kb két évvel ezelõttig nem nagyon olvastam (szinte csak kötelezõt), mert itthon nagyon erõltették, s ezért annyira nem is szerettem. aztán volt itthon egyhuzamban kb egy hónapom, ágyban, párnák közt, amikor elkezdtem olvasni. azóta csak akkor nem olvasok, amikor nincs rá idõm. ami mondjuk egyetem mellett eléggé gyakran elõfordul sajnos.
azért az is fura, hogy az iskolákban az összes külföldi írót/költõt tanítják, sok kiváló magyar íróról viszont szó sem esik. pl Wass Albert tájleírásai és úgy egyébként a gondolatai nagyon érdekesek, értelmesek és elgondolkodtatóak. ehhez képest suliban épp hogy megemlítik, már ha egyáltalán.. Márairól is volt kb egy novella és le is volt tudva.
ami azért nincs rendjén. szerintem

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

Tigris, káromkodás nélkül is ki tudod fejezni magad?
.

na azt például nem tudom bocs.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Tigris, káromkodás nélkül is ki tudod fejezni magad?
Kb. Fábry és Gálvölgyi szintre kezd süllyedni minden beszélgetés. A poén az mindig valami káromkodás. Vagy legalábbis a szerzõk szerint poén.

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás
Apropo kultura.

3 hete a duna TV 2 adóval költözött be othonunkba, 15 év magyar adó nélküli TV-zés után.

Hát... nem rossz érzés megtunid, hogy kimentek az oroszok ::))

Majdnem ilyen, de jó.

(valamikor sok kövér magyar könyvet nyomtam le)

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Majd megnézem könyvtárban akkor, köszi. :)

Amit nagyon szeretek, az a Rejtelmes sziget 1-2, illetve a Némó kapitány. Ezeket nagyon sokszor elolvastam.
Illetve Pál utcani fiúk, egy nap kétszer, amikor kötelezõ volt, és Lassie sorozat. (kisebbeknek készült, de ezt sem bírtam letenni.)

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
Tig megint elemében van ma este...:D

kela, kalappal!;)

arany virágcserép nálunk is közutálat volt, de nagyjából értettük...most Mórciz Árvácskája volt terítéken, hát azt nem bírtam végigolvasni, fél óra után letettem, megõrjít az a nyelvezet és szóhasználat, amit Móricz használ.

kötelezõkbõl én "Az ember tragédiája"-t szeretem nagyon Az ifjú werther mellett..meg persze Defoe és Verne minden mennyiségben.:)

CJ: Battle Royalet ismered? (Takami Kósun írta) én most kaptam, szórakoztató, bár kicsit naturalisztikusan van leírva pár dolog, pl. ahogy szétfröccsen az agyvelõ, meg a sok hülye japán név...de tetszik, ajánlom.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

Én meg a Színes RTV-t. :)

pin@ van benne ? mert akkor érdekel
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

ha meg olyat akartok olvasni amire tényleg kioncentrálni kell és nehezen követhetõ akkor ajánlom pl. a Szilmarilokat.

Én meg a Színes RTV-t. :)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

Kela, valószínûsíthetõen többet olvasok, mint egy korombeli fiatal.

Minden korodbeli "fiatal" ezt mondja... Sajnos. Ahelyett, hogy azt mondhatnátok, "én sokat olvasok".
Ráaásul egészen más korban kéne kezdeni az olvasást...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

nehogy azt mondd, h végigolvastad... (te is egybõl az elsõ hozzászólást láttad meg? :)

nem is vettem észre hogy vannak hozzászólások csak most, hogy mondtad. szimplán hasogassa a fülemet ha valaki így beszél. :) (gyk. bántják a szememet ekkora elírások. nyilván lehet mondani nekem is hogy sokat ütök mellé, de egy forúm hozzászólás meg egy "esszé" között amit egy okoskodó honlapon teszek közé azért van különbség. )

amúgy simán végigolvastam.

ha meg olyat akartok olvasni amire tényleg kioncentrálni kell és nehezen követhetõ akkor ajánlom pl. a Szilmarilokat. :)

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás
Zorg!

A hangyáid a konyhában tûnnek fel legtöbbször?
Ha igen, akkor minden cukros cuccot jól tegyetek el, meg szinte minden kis kaját...a kis genyók az ilyenekre jönnek...
Mi 3.-on lakunk:D
Amíg van cukor, addig jönnek, még ha napalmot is hasznász ellenük.:)