Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37913 hozzászólás a témában

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

nehezen tudom megmagyarázni, hogy a sportommal nehezen férne össze a 100+ os tömeg :)

jaja, énis ezzel áltatom magam :)

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
konás: pedig jól jöhet még a nagy izomtömeg, ha netalán rákot kapnál...

Nincs véletlen valamelyikõtöknek diascannere/diamásolója vagy bármi egyebe kölcsönbe, amivel diát lehet digitalizálni legalább 2Mpixel felbontásban és fõleg gyorsan? Fizetnék is érte akár.

--Trifo

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

nem hiszem el. konditeremben mindig megtalálnak a kigyúrt állatok :D
itt helyben egy pici konditerembe járok, amolyan családi jellegû, kevesen vagyunk, így beszélgetésbe szoktam elegyedni az ott levõkkel.
mindenki legalább akkora testet akar építeni rám , mint a sajátja :D
nehezen tudom megmagyarázni, hogy a sportommal nehezen férne össze a 100+ os tömeg :)

Hová jársz?
Lehet rossz sportot választottál. :D

A sebesség mindent megold.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
nem hiszem el. konditeremben mindig megtalálnak a kigyúrt állatok :D
itt helyben egy pici konditerembe járok, amolyan családi jellegû, kevesen vagyunk, így beszélgetésbe szoktam elegyedni az ott levõkkel.
mindenki legalább akkora testet akar építeni rám , mint a sajátja :D

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

régen nem foglalkoztam ennyit a fékek beállításával... jajj, de unom már!

Csak nyugiban :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
régen nem foglalkoztam ennyit a fékek beállításával... jajj, de unom már!

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Vezetésre: Én 2 embert ismerek aki tud, bátyám, meg egyik bringás ismerõsöm.
Az megint más dolog, hogy simán elközlekedek én is a forgalomban, annak ellenére, hogy nincs jogsim, de az hogy "tud vezetni" az azért más kategória.
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Tenkszölot :) (holnap megyek Kispál koncertre :P )

-=B.B.B.=-

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Dán.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Valamelyik mod megigazítana egy képet a Salgótarján topikban? Köszi!

-=B.B.B.=-

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás
Tamáskával értek egyet :)

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Austrian Oak döbeszt :)
rmx, jó az avatar :)

-=B.B.B.=-

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
a vizsgabiztos jegyzokonyvet ir a vizsgadrol. reszletesen le kell irnia hogy mit hol hibaztal. ha kamuzik annak kesobb nyoma lesz. szerintem lennie kell modnak hogy fellebbezz a dontes ellen ha ugy erzed igazsagtalan volt.

engem is elvagtak elso forgalom vizsgamon, de aztan elmondta hogy mit rontottam el. 30-as tablanal 40nel mentem, egyiranyu utcabol kikanyarodva balra nem huzodtam ki a bal oldalra, es amikor meg parkolnom kellett az ut szelen akkor nem alltam meg egy olyan helyen ahova be lehetett volna parkolni.

ennyi. 3 hiba, leirva jegyzokonyvbe, nekem elmagyarazva, felfogtam, tiszta sor. masodik vizsgamon atmentem.

ez a 4 tokeletes vizsgan elbukott haver nekem kicsit urban legendnek tunik. vagy nem volt az mind olyan tokeletes mint o allitja. mert ugye messzirol jott ember azt mond amit akar.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
CÉJÉ!!!!

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás
Ez is kicsit érdekes, elso tokéletes megbuktatnak másodjára szolok valakinek üljon be és elõtte buktassanak meg.

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás
most ugyanez a metódus. kiadták a vizsgáztatóknak, hogy ekkora meg ekkora bukási arányt kell csinálni, mert x milliárd forintot be kell húzni évente.
barátnõm oktatója mondta, hogy volt olyan gyerek, 3x csinált hibátlan vizsgát, csak nem tejelt le és ezért meghúzták. 4x-erre oktató letejelt helyette, hogy menjen már át, mert a gyerek lelkibeteg lett.
egyébként ezt a százalékos-pénzes dolgot egy vizsgáztató mondta neki, aki kiszállt ebbõl pont emiatt a "feltétel" miatt. egyébként úgyis kirúgták volna...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

Egy dolog amit nem hiszek el, az az h valakit ok nélkül meghuznak... Ezt nekem senki sem tudja beadni. Forgalmi vizsga is tök egyszerû, ha az ember odafigyel... és az aki megbukik 4szer forgalomba annak nem adnék jogsit abban az évben már. Tanulja meg az alapokat elõször járjon plussz órákra...

nálunk (pont 20 éve :), más rendszer volt még) volt egy vizsgabiztos -átalában vaddisznóként emlegették az oktatók- az ha olyanja volt mindenkit megbuktatott. mikor én voltam aznap 15 embert rántott meg. volt olyan aki rohadtul nem hibázott , annak azt mondta hogy -nagyon szép nagyon szép de nekem nem tetszett-.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás
hagyuk ezt szerintem, aki ügyes nem bukik meg, aki meg nem az meg gyakoroljon oszt' kész :)

Thez mostanába sokat módosítasz :)

Eleflesseljunk jah.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

amiatt pánikol be, mert minden mozdulatát figyeli a vizsgabiztos (vagy legalábbis ezt hiszi..), és így meg akar felelni neki is, meg a környezetnek is...de ezek -legalábbis amit meséltek- legtöbbször olyan sima szituk, amiket órán simán megoldott, amikor csak az oktatóval volt..pl. egyíves megfordulás - simán ment neki, de amikor kérte a vizsgabiztos, hirtelen nem talált megfelelõ helyet -ezért kérte a vizsgabiztos, mert látta, hogy ott nem lehet megfordulni-, ahol meg tudott volna fordulni, és nekiállt kapkodni - és megbukott...

az ilyenek kezdenek el kapkodni akkor is, mikor élesben rájuk dudálnak, mert lassúak.
Ebbõl jó még sose lett.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
amiatt pánikol be, mert minden mozdulatát figyeli a vizsgabiztos (vagy legalábbis ezt hiszi..), és így meg akar felelni neki is, meg a környezetnek is...de ezek -legalábbis amit meséltek- legtöbbször olyan sima szituk, amiket órán simán megoldott, amikor csak az oktatóval volt..pl. egyíves megfordulás - simán ment neki, de amikor kérte a vizsgabiztos, hirtelen nem talált megfelelõ helyet -ezért kérte a vizsgabiztos, mert látta, hogy ott nem lehet megfordulni-, ahol meg tudott volna fordulni, és nekiállt kapkodni - és megbukott...