Az ien héttablettás, vagymi?
Aszongyák a hozzáértõk,
Ja, olyasmi lehet. A nehezebb sorsúak szokták inni, ahogy látom rajtuk, olcsón üt nagyot.
De hogy Tamáska is erre fanyalodjon!
Az ien héttablettás, vagymi?
Aszongyák a hozzáértõk,
Izomtéridõninja-geológus!
na...ne hasonlítgassunk mán egy foxot mindenféle szar cefréhez...Az ien héttablettás, vagymi?
Aszongyák a hozzáértõk, hogy a parafa az mittomén, meg a levegõ, de közben azért nem, de nemtom, szal az oan, mint egy Fox, érted na.
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
en 8 fontos bort vettem [12 uveggel, akcios volt
] es csavaros a teteje, nem dugos. az mi? itt eleg sok az.
RAUH-Welt
B E G R I F F
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Nem használok krómot - Iron pattan a gépemen.Eskü nem tudom kinek ajánlottam fel.
Zorg: google chrome minden szót pirossal aláhúz, mintha helyesírási hibákkal lenne tele. Ez normális?
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
nálam is ezt csinálja, de nem érdekelZorg: google chrome minden szót pirossal aláhúz, mintha helyesírási hibákkal lenne tele. Ez normális?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Eskü nem tudom kinek ajánlottam fel.
Zorg: google chrome minden szót pirossal aláhúz, mintha helyesírási hibákkal lenne tele. Ez normális?
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."