A célpont kicsit pufi, de nagyon jó arc, szõrös a kabátjának a kapucnija, konditerembe jár 2 hete kb. WOW-ozik rendületlenül, meg kocka.
Ha ebbõl össze tudnánk valamit hozni, nagyon jó lenne.
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Rejtélyes gyilkosság Székesfehérváron
MTI
Súlyos égési sérülésekkel találtak rá egy - feltehetõen - férfi holttestére kedd este Székesfehérváron, a rendõrség már megkezdte a helyszínelést. A lakók kora este fedezték fel a súlyos bûncselekményt, melyet a következõképpen írtak le helyszíni tudósítónknak: "Sötét volt, aztán egyszer csak egy óóóóóriási fényár meg valami égett hús szaga, majd megint sötét lett." A nyomozók megkezdték a helyszínelést és az ügy felderítését, jelenleg azonban még sem az áldozat kiléte, sem a bûntett egyéb részlete nem ismeretes. A körülményeket illetõen a rendõrség késõ estére ígért részletesebb tájékoztatást.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
RAUH-Welt
B E G R I F F
RAUH-Welt
B E G R I F F
vendég_Charon_*
(Charon, hova valósi vagy?)
basszus, eddig azt hittem a H.P. csak mese....Rejtélyes gyilkosság Székesfehérváron
MTI
Súlyos égési sérülésekkel találtak rá egy - feltehetõen - férfi holttestére kedd este Székesfehérváron, a rendõrség már megkezdte a helyszínelést. A lakók kora este fedezték fel a súlyos bûncselekményt, melyet a következõképpen írtak le helyszíni tudósítónknak: "Sötét volt, aztán egyszer csak egy óóóóóriási fényár meg valami égett hús szaga, majd megint sötét lett." A nyomozók megkezdték a helyszínelést és az ügy felderítését, jelenleg azonban még sem az áldozat kiléte, sem a bûntett egyéb részlete nem ismeretes. A körülményeket illetõen a rendõrség késõ estére ígért részletesebb tájékoztatást.
vendég_Charon_*
Na ja, és rámrohad a 150 lámpa mi?
"Nekem lámpást adott kezembe az Úr..." - bakker, és én még nem is ittam...Na ja, és rámrohad a 150 lámpa mi?
Ti meg mentek a falnak.
minden évben örökre elköszön a fórumtól.Ja Sala: akkó' most mégsem kezdesz új életet...?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Aszongyahogy: "Tag keresése: hozé" >> "Valóban törölni akarja a felhasználót?"Igen, igen, könyörgöm szavazzuk meg!!!!!
Deeehogy.
Aszongyahogy: "Valóban törölni akarja a felhasználót?"
"Nekem nincs humorérzékem." (Malkáv Tibor)Na idefigyelj te mélynövésû, szemüveges kopasz manó!
Deeehogy.
Aszongyahogy: "Valóban törölni akarja a felhasználót?"