Ha meg ellátogatsz erre, meghívlak tyúkászni.
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960azért ez egy szép vallomás voltTe, meg sok sör
RAUH-Welt
B E G R I F F
RAUH-Welt
B E G R I F F
meg 11 nap es
MEGYEK HAZAAAA!!!![]()
![]()
pihenes, anyucifoztje, haverokbulitermeloifanta.
/me happy
RAUH-Welt
B E G R I F F
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Saját pecóban már nyilván tisztességesen megcsináltam volna...@zOrg: Mi is tele voltunk hangyával az új házban. (ecetes) flexibilis szaniter "mester" fugázó tömítõ az összes repedésbe, lyukba. Szöszölõs meló, de megoldja.
Az összes szoba járólap/fal találkozásánál meg volt repedve a fuga. :/
http://www.kolor.hu/...php?up=kol_1981
oder olcsóbb megoldás pl. bricostore sajátmárkás terméke
nem jól tudja a hangyszagszervezet. elég rájuk világítani és elpárolognak...és ki az a Géza malac?
"Szárnyat igéz a malacra" (Bóbita)
@hozé:
hozélámpa - már villanyszereléshez is!(bevált)
@zOrg és trifo:
Vásároljon Ön is hozélámpát! A hangyairtók országos szakszervezetének ajánlásával!
A lényeg, hogy a szemükbe kell világítani és akkor idõlegesen megvakulva elvesztik uralmukat a jármû felett és így könnyebb õket eltaposni/nyomni.
@zOrg: Mi is tele voltunk hangyával az új házban. (ecetes) flexibilis szaniter "mester" fugázó tömítõ az összes repedésbe, lyukba. Szöszölõs meló, de megoldja.
Az összes szoba járólap/fal találkozásánál meg volt repedve a fuga. :/
http://www.kolor.hu/...php?up=kol_1981
oder olcsóbb megoldás pl. bricostore sajátmárkás terméke
(csak-e-cetfa-nõõõ)
zOrg: röhögni fogsz, de WD40. Kínomban próbáltam anno és nagyon meglepõdtem a sikeren. Ha megtaláltad a likakat, ahonnan elõmásznak, akkor szórócsövecske bedug, gomb megnyom... Nem is kell nagyon sokat befújni.
Még ellenõrzõ teszt is volt a módszerhez, másik lakásban, ott is bejött.
--Trifo
Csak mert megígértem:Konkrétan ezt a márkát még nem, de ilyen elven mûködõbõl 3-féle vastag kudarcot vallott.
Hát lyuk az van dögivel (illetve: mi számít lyuknak és mi repedésnek...?) - és WD40-bõl van itthon egy félliteres! Most kifújtam rájuk az itthon levõ maradék BábolnaBio Protect-et (gyors halál), de ha még elõjön egy-kettõ akkor kapnak egy kis kenõanyagot a lábaszkák alá...
Köszi a tippet, tudósítok a hatásosságáról!
ez a lényegEgyébként nem fikázom, mert nagyszerû gép.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
RAUH-Welt
B E G R I F F
mikor a tepsi zsírban izzad már tökmindegy hogy dísz vagy nem dísz..dísztik nem köll