Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37913 hozzászólás a témában

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
filozófia szó az én szótáramban azt jelenti h gondolkodás....

na most

nekem más emberek gondolkodását kell tanulnom...most az h Héraklésznek ki volt az apja (ez volt az egyes kérdés a kettõbõl asszem) nagyon nem erdekel....

ha azt mondjak irjak errol arrol velemenyt gondolatot nagyon szivesen vakarok par oldalt

no de az en gondolkodásom sem érdekel rajtam kivul senkit, engem ugyanugy nem erdekel

es az is vicc h a izsga 10 perc alatt lezajlott....

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.353 hozzászólás
http://www.viragkata18.atw.hu/zed.bmp
Zed: nem is tudtam ilyennel is foglalkozol. ;)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Jorus, kéne jegy, nem?! :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Ha úgy tanítanák, ahogy az az ókorban "létezett," igazat is adnék neked. Mai szemmel, formájában és viszonyok között értelmetlennek találom. Anno én se szerettem. Olyan volt, mint a kötelezõ sorkatonai szolgálat. Értelmetlen idõpocsékolás.
De hát ez is csak egy vélemény.:)

Még jó, hogy egyetemen egy órára sem mentem be. :) A vizsga viszont tetszett nekem is és a tanárnak is. Minden filozófia tudásom a középiskolai órákról és könyvekbõl származik (+ a saját gondolatok).

A sebesség mindent megold.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
jahm, arra gondolt.
de csak reménykedik :-)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

arra gondolsz, hogy idõben le kellett volna vágni, illetve kitépni, tekintettel az allergiásokra? Nem, mi megtettük :-)

mi abban a 2 napban tettük meg, ami a helyszíni szemle és a levél kiérkezése közt eltelt...
ez volt szeptember elején. most újra felhánytorgatják az ügyet... nem is kicsit...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
dec 22re gondolsz? este 20.15re leszunk ferihegyen
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
valamelyik zegi greenzone-os fórumtag hijjon mán fel hónap' oszt beszélgessünk.

tam: ha hétfõn jössz, és szerencsém van, akkor pont haza is tudlak vinni. elvileg (nem akarom elkiabálni, most lekopogtam) vasárnap befejezzük a leltárt.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

arra gondolsz, hogy idõben le kellett volna vágni, illetve kitépni, tekintettel az allergiásokra? Nem, mi megtettük :-)

kitépni nem jó

virágzás elõtt kell levágni a lehetõ legalacsonyabban
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

Tudom. Csak Magginak akartam indokot találni :) .
Egyébként én pl jó (kiemelkedõ) vagyok matematikából és filozófiából is, az ókorban kellene élnem. :)

1et értek

mindannyiunknak jobb lenne
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
cseszeget a mezõgazdasági hivatal mást is parlagfû ügyben? megbeszélhetnénk a tapasztalatokat... :(

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Egy apró segítségre lenne szükségem. A nagyon szeretett sárga Magellán Polaris-emrõl szeretnék képet találni, Képfeltöltés nem hozza be, itt a fórumon nem dob ki a keresõ semmit. (pedig sokszor próbálkoztam már)
Modik tudnátok segíteni?

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Egyébként én pl jó (kiemelkedõ) vagyok matematikából és filozófiából is, az ókorban kellene élnem. :)

Ha úgy tanítanák, ahogy az az ókorban "létezett," igazat is adnék neked. Mai szemmel, formájában és viszonyok között értelmetlennek találom. Anno én se szerettem. Olyan volt, mint a kötelezõ sorkatonai szolgálat. Értelmetlen idõpocsékolás.
De hát ez is csak egy vélemény.:)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
andris: közben írtam nekik, meg be is ugrok a 7végén szerintem, úgyis kell még pár dolgot vennem...koca kérte a mobilszámod priviben, megtalált már?

az oké, hogy szeretem a matekot, meg végülis el is tudok gondolkodni dolgokról...de az informatika hol volt az ókorban?:D

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Az észrevételed azért nem teljesen helytálló, mert a filozófia, a természettudományok, valamint a vallás egészen másképp viszonyult egymáshoz az ókorban (fõleg a görögöknél). Nem különültek el annyira a különbözõ területek, mint manapság, és nagy volt az átjárás az egyes tudományok között. Amit ma filozófiának, matematikának, stb... hívunk, az nagyjából használhatatlan az ókori viszonyok között.

A sebesség mindent megold.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

képet tudsz errõl adni, meg egy esetleges elérhetõséget/árat? (priviben akár..)

www.greenzone.hu
;)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

:) Akkor induljunk ki az ókorból. A filozófia része volt a matematika és fizika, ami a mai mûszaki tárgyak alapja. Tehát szoros kapcsolat van a filozófia és a mûszaki tárgyak között.

Az észrevételed azért nem teljesen helytálló, mert a filozófia, a természettudományok, valamint a vallás egészen másképp viszonyult egymáshoz az ókorban (fõleg a görögöknél). Nem különültek el annyira a különbözõ területek, mint manapság, és nagy volt az átjárás az egyes tudományok között. Amit ma filozófiának, matematikának, stb... hívunk, az nagyjából használhatatlan az ókori viszonyok között.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

Camponai Greenzone-ban elvileg van Nitro Bigfoot.
Nem reklám, csak kérdezted ;)

képet tudsz errõl adni, meg egy esetleges elérhetõséget/árat? (priviben akár..)

google csak ilyen nagykerekû RC-kocsikat dob ki a nitro bigfoot-ra, nekem meg nem az kell...:D

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
a diff egyenletek teren vannak hianyossagaim
ott lehet van vmi megoldas a ketto kapcsolatara

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...