Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenőfal
Írta 2008. december 14. - 22:01

Írta 2008. december 14. - 21:56

amúgy év elején voltak kimutatások, hogy a dolgozók 4-5%sztrájkolt. most még sokan teszik ezt, mert tart a kezdeti lelkesedés...

Írta 2008. december 14. - 21:55

Mert nem veszi meg senki.
A sztrájkolókat meg nem értem, ha rossz a munkahely, miért nem megy el onnan? Miért "zsarol"?
Szerinted hol tudna elhelyezkedni sok száz kerék kopogtató, jegykezelõ és masiniszta?
közben Szilárd is írta...
Írta 2008. december 14. - 21:49

amúgy ezért nem járok már májvipre, meg mert megszûnt az ímélcímem, amivel ott regeltem és nem enged be

Burce! mert annyira nem szar meló. 12 óráznak, vagyis 2 nap meló, 2 nap pihi. és nem is szakadnak meg, pl a kallerek, egy tbánya gyõr szakaszon (1 óra 10 perc) dolgoznak kb 40et, a fennamradó fél órában, ül, telefonál, beszélget a mozdonyvezetõvel. a kocsivizsgálók meg... oda-oda ütnek a keréknek, oké hallgatják, hogy hogy szól, de õk sem szakdnak meg a melóban.
egyszerûen könnyen meg lehet õket vezetni azért sztrájkolnak. õk talán elhiszik, hogy kapnak negyed millát....
és azt már ne firtassuk, hogy miért lehet õket megvezetni.mert buták.

Írta 2008. december 14. - 21:45

Mert nem veszi meg senki.mávot mérnem adják már el a g**ibe? unalmas már a folytonos rinyálásuk...akkor megtudnák mi a munka
A sztrájkolókat meg nem értem, ha rossz a munkahely, miért nem megy el onnan? Miért "zsarol"?
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2008. december 14. - 21:34

Eszembejutott egy dolog, a véleményetek érdekelne róla.
Adott sok-sok velem egykorú, illetve fiatalabb-idõsebb tizenéves lány. Az igazi VIP-re agyonszerkesztett kép kitevõs, meg már a barátnõivel majd' lesz*pják egymást, hogy milyen jó csajok. És akkor beszélgetés közben benyögik, hogy csúnyakövérrondanyomorék a fejemhajamtestemhasamlábamseggem nem jó. Miközben tudják magukról, hogy nincs velük baj ilyen téren.
Ez a feltûnési viszketegség, illetve önértékelési probléma, nemde?
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Írta 2008. december 14. - 21:32

Egy kedves ismerõsnek kellene, akinek a szeme nem bírja sz olvasást, de túl sok jót hallott tõlem a könyvrõl.
Írta 2008. december 14. - 21:30

Írta 2008. december 14. - 21:15

tök jó, annyira magyar!!
~
másfél órát vártam pulliban az elõre megváltott netes jeggyel, mer' a csoportok elõnyt élveztek , mondta a kopasz fiatalember /ja,kicsit túlmérték a befogadóképesség-eladott jegy arányt/
de
van egy gége preparálva, legalább jobban el tudom már képzelni, mi miatt is nem tudok nyelni rendesen :-)
amúgy nem rossz,
pénteken disznóvágáson segédkeztem, az is leesett, hogy amibõl a "hájas tésztát" nyomatják a nagymutterok, az emberben "nagy csaplaszként" nevezendõ...
mennyé inkább plazaba, tapossátok az õröket, lökdössétek az mp4eket
cundá jeee!
Írta 2008. december 14. - 21:07

Megyünk még a Westendbe is, de az nem olcsó hely, ugye? :S
Viszont van C&A. Az viszont nem drága üzlet, nem?
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
Írta 2008. december 14. - 21:04

Téged is ennyire kitömnek pénzzel?Szerintem törölnéd a szomorú képet vágó "szmájli"-t,ha azt mondanám 82ezer nettó.
Tudod?
Minden relatív.....
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2008. december 14. - 21:00

Szerintem törölnéd a szomorú képet vágó "szmájli"-t,ha azt mondanám 82ezer nettó.
Tudod?
Minden relatív.....
Akartam erre válaszolni, de jobbnak látom ha nem megyünk bele.
"foxot ürlények tervezték és csak ánuszkulcsal javitható..."
Írta 2008. december 14. - 20:55

Írta 2008. december 14. - 20:50

sztrájkhoz: egyik haverom reggeli "jóreggelt, világ!" üzenete az iwiw üzenõfalon:
G. I. Joe (aka. Gaskó István) ismét akcióban: már megint VDSzSz-munkamegtagadás (vasutassztrájk?), kevesebb mint 5 % részvétellel! Eredmény: járatkimaradások, késések... Kellemes ünnepeket!
CJ: leírom, nekem mi maradt meg a Bodiesból leginkább. ha inkább magad akarod látni, akkor ne olvasd el...de néhol tényleg nem árt, ha felkészül az ember gyomorügyileg és lelkileg.
nekem az maradt meg, hogy a dohányos és a nem dohányos tüdõ között elhelyeztek egy ládát, ahova bárki bedobhatta a cigit, öngyújtót, gyufát - amikor mi voltunk, konkrétan tele volt, pedig nem kis láda volt egy doboz cigi méretéhez képest. a másik meg az embrionális fejlõdés szakaszai, vagy hogy mondják ezt - engem nem sokkolt annyira maga a látvány, erõs gyomrom van, csak a tudat, hogy valaha "ezek" is élõ (papíron már) kisemberkék voltak...de volt, aki már a puszta látványtól hányingerrel ment ki...
más:jó ötlet apukám 42. születésnapjára Galaxis útikalauz... könyvet és/vagy DVD-t venni?

Írta 2008. december 14. - 20:45

Amugy egyáltalán nem vészes, csak ne éld bele magad h azok igazi emberek, mert ha gyenge vagy akkor felforgatja a gyomrod.

Írta 2008. december 14. - 20:45

mondjuk ilyenkor a VDSZSZ-tõl kapják a fizut nem a MÁV-tól, csak az nem tudom hogy azok honnan szerzik a lóvét? Tagsági díjból? kétlem, inkább a MÁV-tól kap a VDSZSZ minden év elején keretet
A tagsági díjjal kapcsolatos kiadásaikat meg persze belekalkulálják a bérkövetelésekbe

Írta 2008. december 14. - 20:41

Írta 2008. december 14. - 20:39

délelõtt felmentünk hegyre csapatni, fél1kor kapom a telefont szülõktõl, hogy 6után nem megy semmi vonat. hazaértem, zuhany, kajabepakol, fél3mas vonatot pont elértem szombathelyen. negyed7re beért kelenföldre ahonnan nem is ment tovább sehova.
buzik.
egy pozitívum. itt lakom a déli mellett, legalább nyugi van most...
Írta 2008. december 14. - 20:27

"idén is otthon kéne tölteni a karácsonyt"
"aha, szerintem is"
"mit szólnál, ha kérnénk egy irreális ajánlatot a cégtõl, úgyse adják meg, legalább két hétig pihenhetünk"
"hmm nem hangzik rosszul. mi lehetne az?"
"negyed milla olyanból amihez semmi közünk, sose adják meg...."
"oké!"
mondjuk ilyenkor a VDSZSZ-tõl kapják a fizut nem a MÁV-tól, csak az nem tudom hogy azok honnan szerzik a lóvét? Tagsági díjból? kétlem, inkább a MÁV-tól kap a VDSZSZ minden év elején keretet

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Írta 2008. december 14. - 20:22

mondjuk jól csinálják.
"idén is otthon kéne tölteni a karácsonyt"
"aha, szerintem is"
"mit szólnál, ha kérnénk egy irreális ajánlatot a cégtõl, úgyse adják meg, legalább két hétig pihenhetünk"
"hmm nem hangzik rosszul. mi lehetne az?"
"negyed milla. sose adják meg...."
"oké!"
az a pár tízezer ember, akivel kiszúrnak, az meg bagó.
Amúgy, ha pl a sztrájk fizetés mentes lenne, akkor mondjuk lehet hogy valóban mindenkinek célja lenne, hogy mihamarabb megeggyezzenek. Nem?