Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37913 hozzászólás a témában

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
CJ! Csak azt várják, hogy megnyugtasd Õket, hogy nincs is semmi gond az említett testrészekkel...:D

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
a masiniszták mennek a magáncégekhez, szerencséjükre egyre több van belõlük...
amúgy év elején voltak kimutatások, hogy a dolgozók 4-5%sztrájkolt. most még sokan teszik ezt, mert tart a kezdeti lelkesedés...
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás

Mert nem veszi meg senki.

A sztrájkolókat meg nem értem, ha rossz a munkahely, miért nem megy el onnan? Miért "zsarol"?

Szerinted hol tudna elhelyezkedni sok száz kerék kopogtató, jegykezelõ és masiniszta?

közben Szilárd is írta...
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Cj! majd kinövik ;)
amúgy ezért nem járok már májvipre, meg mert megszûnt az ímélcímem, amivel ott regeltem és nem enged be :D
Burce! mert annyira nem szar meló. 12 óráznak, vagyis 2 nap meló, 2 nap pihi. és nem is szakadnak meg, pl a kallerek, egy tbánya gyõr szakaszon (1 óra 10 perc) dolgoznak kb 40et, a fennamradó fél órában, ül, telefonál, beszélget a mozdonyvezetõvel. a kocsivizsgálók meg... oda-oda ütnek a keréknek, oké hallgatják, hogy hogy szól, de õk sem szakdnak meg a melóban.
egyszerûen könnyen meg lehet õket vezetni azért sztrájkolnak. õk talán elhiszik, hogy kapnak negyed millát....
és azt már ne firtassuk, hogy miért lehet õket megvezetni.mert buták.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

mávot mérnem adják már el a g**ibe? unalmas már a folytonos rinyálásuk...akkor megtudnák mi a munka

Mert nem veszi meg senki.

A sztrájkolókat meg nem értem, ha rossz a munkahely, miért nem megy el onnan? Miért "zsarol"?

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Dehogyis, iskolával megyünk páran, akik jelentkeztek. Csak benne lesz a programban az a nagy tutyimutyi épület is. Plázázni nem szeretek, az nem nekem való. :)

Eszembejutott egy dolog, a véleményetek érdekelne róla.

Adott sok-sok velem egykorú, illetve fiatalabb-idõsebb tizenéves lány. Az igazi VIP-re agyonszerkesztett kép kitevõs, meg már a barátnõivel majd' lesz*pják egymást, hogy milyen jó csajok. És akkor beszélgetés közben benyögik, hogy csúnyakövérrondanyomorék a fejemhajamtestemhasamlábamseggem nem jó. Miközben tudják magukról, hogy nincs velük baj ilyen téren.

Ez a feltûnési viszketegség, illetve önértékelési probléma, nemde?

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Mika Waltari - Szinuhe hangoskönyvben valakinek?
Egy kedves ismerõsnek kellene, akinek a szeme nem bírja sz olvasást, de túl sok jót hallott tõlem a könyvrõl.
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Cj! felmész pöstre plázázni??? menj inkább a várba, nézd meg a hõsökterét. igyál forralt bort a vörösmaty téren. :)

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
tegnap voltam épp' a bádízon
tök jó, annyira magyar!!
~
másfél órát vártam pulliban az elõre megváltott netes jeggyel, mer' a csoportok elõnyt élveztek , mondta a kopasz fiatalember /ja,kicsit túlmérték a befogadóképesség-eladott jegy arányt/
de
van egy gége preparálva, legalább jobban el tudom már képzelni, mi miatt is nem tudok nyelni rendesen :-)
amúgy nem rossz,
pénteken disznóvágáson segédkeztem, az is leesett, hogy amibõl a "hájas tésztát" nyomatják a nagymutterok, az emberben "nagy csaplaszként" nevezendõ...
mennyé inkább plazaba, tapossátok az õröket, lökdössétek az mp4eket
cundá jeee!

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Nekem is elég erõs a gyomrom, de azért az emberi fejlõdés szakaszai hát :S

Megyünk még a Westendbe is, de az nem olcsó hely, ugye? :S
Viszont van C&A. Az viszont nem drága üzlet, nem?

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Szerintem törölnéd a szomorú képet vágó "szmájli"-t,ha azt mondanám 82ezer nettó.
Tudod?
Minden relatív.....

Téged is ennyire kitömnek pénzzel?

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Csuporka

Csuporka

törzsvendég

• fórumtag
  • 608 hozzászólás

Szerintem törölnéd a szomorú képet vágó "szmájli"-t,ha azt mondanám 82ezer nettó.
Tudod?
Minden relatív.....

Akartam erre válaszolni, de jobbnak látom ha nem megyünk bele.
By Sala:

"foxot ürlények tervezték és csak ánuszkulcsal javitható..."

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
mávot mérnem adják már el a g**ibe? unalmas már a folytonos rinyálásuk...akkor megtudnák mi a munka

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
vettem tökjó snowbladet tökjó áron- már alig várom, hogy megkapjam karácsonyra.:D

sztrájkhoz: egyik haverom reggeli "jóreggelt, világ!" üzenete az iwiw üzenõfalon:

G. I. Joe (aka. Gaskó István) ismét akcióban: már megint VDSzSz-munkamegtagadás (vasutassztrájk?), kevesebb mint 5 % részvétellel! Eredmény: járatkimaradások, késések... Kellemes ünnepeket!

CJ: leírom, nekem mi maradt meg a Bodiesból leginkább. ha inkább magad akarod látni, akkor ne olvasd el...de néhol tényleg nem árt, ha felkészül az ember gyomorügyileg és lelkileg.

nekem az maradt meg, hogy a dohányos és a nem dohányos tüdõ között elhelyeztek egy ládát, ahova bárki bedobhatta a cigit, öngyújtót, gyufát - amikor mi voltunk, konkrétan tele volt, pedig nem kis láda volt egy doboz cigi méretéhez képest. a másik meg az embrionális fejlõdés szakaszai, vagy hogy mondják ezt - engem nem sokkolt annyira maga a látvány, erõs gyomrom van, csak a tudat, hogy valaha "ezek" is élõ (papíron már) kisemberkék voltak...de volt, aki már a puszta látványtól hányingerrel ment ki...

más:jó ötlet apukám 42. születésnapjára Galaxis útikalauz... könyvet és/vagy DVD-t venni?:) (ha még nincs meg neki..)

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás
Ha a vészkijáratokra gondolsz akkor igen, vannak olyanok, azokon keresztül el lehet hagyni a termet.
Amugy egyáltalán nem vészes, csak ne éld bele magad h azok igazi emberek, mert ha gyenge vagy akkor felforgatja a gyomrod. :)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

mondjuk ilyenkor a VDSZSZ-tõl kapják a fizut nem a MÁV-tól, csak az nem tudom hogy azok honnan szerzik a lóvét? Tagsági díjból? kétlem, inkább a MÁV-tól kap a VDSZSZ minden év elején keretet :)

A tagsági díjjal kapcsolatos kiadásaikat meg persze belekalkulálják a bérkövetelésekbe :)

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Remélem még el tudunk menni kedden a Bodies-ra. Valaki látta már? Bátyám mondta, vannak olyan részek, ahol el lehet hagyni a termet... :(

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
hát én annyira nem röhögtem :/
délelõtt felmentünk hegyre csapatni, fél1kor kapom a telefont szülõktõl, hogy 6után nem megy semmi vonat. hazaértem, zuhany, kajabepakol, fél3mas vonatot pont elértem szombathelyen. negyed7re beért kelenföldre ahonnan nem is ment tovább sehova.
buzik.

egy pozitívum. itt lakom a déli mellett, legalább nyugi van most...

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
:D jaja, de lehet inkább így:

"idén is otthon kéne tölteni a karácsonyt"
"aha, szerintem is"
"mit szólnál, ha kérnénk egy irreális ajánlatot a cégtõl, úgyse adják meg, legalább két hétig pihenhetünk"
"hmm nem hangzik rosszul. mi lehetne az?"
"negyed milla olyanból amihez semmi közünk, sose adják meg...."
"oké!"

mondjuk ilyenkor a VDSZSZ-tõl kapják a fizut nem a MÁV-tól, csak az nem tudom hogy azok honnan szerzik a lóvét? Tagsági díjból? kétlem, inkább a MÁV-tól kap a VDSZSZ minden év elején keretet :)

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
én is akarok a máv cargóból 250-et!

mondjuk jól csinálják.

"idén is otthon kéne tölteni a karácsonyt"
"aha, szerintem is"
"mit szólnál, ha kérnénk egy irreális ajánlatot a cégtõl, úgyse adják meg, legalább két hétig pihenhetünk"
"hmm nem hangzik rosszul. mi lehetne az?"
"negyed milla. sose adják meg...."
"oké!"

az a pár tízezer ember, akivel kiszúrnak, az meg bagó.

Amúgy, ha pl a sztrájk fizetés mentes lenne, akkor mondjuk lehet hogy valóban mindenkinek célja lenne, hogy mihamarabb megeggyezzenek. Nem?