Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Üzenőfal
Indította
zOrg
, 2008. június 14. 08:36
Írta 2011. június 02. - 14:10
azonos nemûek, anya és lánya, kaja meg annyi van hozzájuk amit 1 hét alatt megettek a másfél kg-ból.
80 centi széles ketrecben, van önitatójuk, tányéruk, szénatartójuk (egy zacskó széna is). A ketrec hibátlan állapotú, az alja van elszinezõdve picit, illetva rácsról néhol lekopott a festék. Nem tudom mit kéne még róluk mondani. Aranyosak nagyon
ha valaki csak nyári felügyeletre is elvállalná, attól még boldogabb lennék, gondolom ezt sejted Gabe..
80 centi széles ketrecben, van önitatójuk, tányéruk, szénatartójuk (egy zacskó széna is). A ketrec hibátlan állapotú, az alja van elszinezõdve picit, illetva rácsról néhol lekopott a festék. Nem tudom mit kéne még róluk mondani. Aranyosak nagyon
ha valaki csak nyári felügyeletre is elvállalná, attól még boldogabb lennék, gondolom ezt sejted Gabe..
Írta 2011. június 02. - 13:06
Team Heavy Pedal - Szeged
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Írta 2011. június 02. - 13:03
Mennyi szalonnát ad ki egy ilyen malac? ^^
Amúgy majd körülkérdezek, vannak efféle állatokat tartó ismerõseim. Amúgy izé, csak párban? Azonos nemûek? stb..
Amúgy majd körülkérdezek, vannak efféle állatokat tartó ismerõseim. Amúgy izé, csak párban? Azonos nemûek? stb..
Írta 2011. június 02. - 12:58
Tegnap még csak nyári felügyeletre adtad õket, most már végleges? Ezek a gazdik
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"
Írta 2011. június 02. - 12:37
meddig eleg a kaja?
azaz meddig eleg a teli tank?
amugy nem kell csak erdekesen kinalod.
azaz meddig eleg a teli tank?
amugy nem kell csak erdekesen kinalod.
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2011. június 02. - 12:05
holnap rákérdezek, egyik munkatársam szeretett volna tengerimalacokat
Írta 2011. június 02. - 11:32
tudom, hogy állatos topik, de nem kell valakinek egy 9 és egy 2 hónapos tengerimalac ingyen, ketreccel, házikóval, szállítódobozzal, élelemmel és forgáccsal? Az egyetlen kritérium, hogy 1 héten belül vegye át õket. Légyszi..
Írta 2011. június 02. - 11:11
kisboltban a polgár utcában.
én hülye tegnap rendeltem két motyót az edigitalon és online fizettem ki. azóta se kaptam egy árva buznyák emailt sem...még szerencse, h állatira kéne.
én hülye tegnap rendeltem két motyót az edigitalon és online fizettem ki. azóta se kaptam egy árva buznyák emailt sem...még szerencse, h állatira kéne.
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.
Írta 2011. június 02. - 09:54
sorold. Te hol szoktál vásárolni?
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Írta 2011. június 02. - 09:10
helytelen. csak jo webshopot kell valasztani. annsummers.com jut igy hirtelen eszembe...
akkor sorolhatom?
Írta 2011. június 02. - 08:39
Vadaspark, a sisakos kazuár és a törpe kenguruk között. (az eladókat kérem ne etessék.)
köszi, az sajnos nem mindennap esik útba
Írta 2011. június 02. - 07:26
de ha a teve mérges, visszaköpi az arcodra..
Vigyél neki virágot, vagy vidd el vacsorázni és nem lesz mérges. :'DD
Írta 2011. június 02. - 01:48
barátnõnek SOHA ne mutassatok egyetlen webshopot sem,7 órától mostanáig megy a km óra és markolat keresés...vajon olyan mint amilyen a képen,mennyire fakul...brr,szörnyû
helytelen. csak jo webshopot kell valasztani. annsummers.com jut igy hirtelen eszembe...
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2011. június 01. - 23:25
Írta 2011. június 01. - 23:17
Írta 2011. június 01. - 23:13
barátnõnek SOHA ne mutassatok egyetlen webshopot sem,7 órától mostanáig megy a km óra és markolat keresés...vajon olyan mint amilyen a képen,mennyire fakul...brr,szörnyû
Írta 2011. június 01. - 21:42
Vadaspark, a sisakos kazuár és a törpe kenguruk között. (az eladókat kérem ne etessék.)és "Szegedön" hol?
Írta 2011. június 01. - 14:22
Konkrétan nem erre gondoltam, Look rendszerû pedálról/cipõrõl van szó, csak abban nem voltam biztos, hogy Look, vagy Shimano stoplikkal küldte a srác. Utánanéztem, a Shimano az alsó két csavarnál jobban kiugrik, a Look le van kerekítve. De azért köszi!
Írta 2011. június 01. - 14:16
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
Írta 2011. június 01. - 14:11
Ebben mondjuk van valami, amikor még erõemeltem bringázás mellett, nem így néztem ki..
Más téma ugyan, de ma megjött az outi cipõm, stoplival. Honnan tudom megállapítani, hogy Shimano, vagy Look kompatibilis? (Azon kívül, hogy kipróbálom pedállal)
Más téma ugyan, de ma megjött az outi cipõm, stoplival. Honnan tudom megállapítani, hogy Shimano, vagy Look kompatibilis? (Azon kívül, hogy kipróbálom pedállal)