Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37913 hozzászólás a témában

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Mikor a Suzuki sokkal alapabb dolgokra sem költ(tartalék alkatrészek), akkor szerinted pont egy vegyestüzelésû erõmûre fog? De legalább van itthon idõm dolgozgatni:D És hát a hírekkel ellentétben fizetik.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Nagyon korán van.
És hideg.
Itthon akarok maradni...

Thez, légyszi ne felejtsd el megkérdezni a gumis-mûanyagozást! ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
a mi lakasunkban meg nincs is gaz mint olyan. csak villany.

se kalyha, se kandallo se kemeny se semmise. betartalekolhatok egy masik [elektromos] futotestet szukseg esetere. ha elmenne az aram veletlenul. :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.691 hozzászólás

Én sosem értettem azokat az embereket, akik kizárólag egy olyan tüzelõanyagra rendezkednek be, amibõl nem tudnak tartalékolni. Ennyire megbíznak másokban?

Léccci, mond má meg, lakótelepen mit tartalékoljak ? :)
Azt ne felejtsd el, hogy a 70es, 80as években mindenkit meggyõztek, hogy álljon át a gázfûtésre. Akkoriban fillérekért (almáért, búzáért. KGST) jött a gáz a Szovjetunióból.
Marci

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Én sosem értettem azokat az embereket, akik kizárólag egy olyan tüzelõanyagra rendezkednek be, amibõl nem tudnak tartalékolni. Ennyire megbíznak másokban? Vagy csak én ennyire nem? Hányszor elõfordul, hogy pl. szél miatt leszakad a felsõvezeték. Akkor nem fûtenek?
Az meg csak hab a tortán, hogy egy Suzukinak nincs alternatív energiaforrása, vagy saját tározója.
Na mindenesetre a családban nálunk senki sem bízik az oroszokban (sem) és mindenhol van kandalló, vagy kazán.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

tudom. hogy aztan kozgazdasz diplomaval ulhessek egy sosehallott 2es fel csillagos recepciojan ejszakai muszakban brutto kilencvenotert. persze pesten, szoval videki gyereknek marad belole ho vegere netto ezerhatszaz. anno akikkel kezdtem [es kozben lediplomaztak] ezt csinaljak. adjunk erteket a diplomanak. szanalom

Ja, kb ennyit ér.

A sebesség mindent megold.

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis
Akkor a térképek

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

nemhiszem, mert amivel most kevesebbet használunk, azt késõbb úgyis vissza kell tölteni a tározókba, úgyhogy nem most, hanem pár hónap múlva "megvesszük" ezt a mennyiséget is

De mivel a fogyasztás is csökken, így ez nem teljesen igaz. (Ha nem fogyasztjuk el, nem kell utántölteni.)

pl. szeretnék a bakonyról valami turistatérképet, de nem tudom, hogy a Déli-Bakony felirattal ellátotton melyik terület van rajt. Feleslegesen megvenni meg nem akarom.

A Déli-Bakony tt-en praktikusan a Bakony déli része lesz rajta. Komolyan! :D

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Az ország azon tájait (is) nagyrészt após térképezte fel. :)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis
egyelõre csak a Bakony
...vidéki net :(

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás

...az nem pimpség, pusztán hobbi...olyan, mint amikor jorus a windows desktopját több órán keresztül konfigurálja...:D

Autósból...
:D:D:D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
valami ilyen összefoglalóra gondoltál nem?

http://picasaweb.goo...629762920323682

amúgy azokat a szekennelt térképeket én is letölteném majd :)

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis
akkor így utólag is köszönet érte :)

Trance

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

210MB (Aggtelek, Bakony, Balaton, Balaton környéki városok, Börzsöny, Budai-hg, Bükk, Karancs, Kéktúra, Keszthelyi-hg, Mátra, Mecsek, Pilis, Somogy, Soproni-hg, Szekszárdi dombság, Tisza, Tisza-tó, Velencei-tó, Vértes, Zempléni-hg, Zselic)

Hehe, ezeket még én szkenneltem be egy A0-s szkennerrel ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

találok valahol valami jegyzéket, hogy milyen területekrõl vannak térképek?
pl. szeretnék a bakonyról valami turistatérképet, de nem tudom, hogy a Déli-Bakony felirattal ellátotton melyik terület van rajt. Feleslegesen megvenni meg nem akarom.
Ötlet? Azon kívül van megoldás, hogy végigbújom a könyvesboltok térkép kínálatát?

15 perc múlva írj rám MSN-en :)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hát, így hogy ketten mondjátok, talán lehet.
De akkor sem! :D

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis

az szuper lenne!
köszi

Iceshark
köszi a linket. elég jól lehet ez után tájékozódni. asszem majd bekukkantok egy könyvesboltba holnap...

210MB (Aggtelek, Bakony, Balaton, Balaton környéki városok, Börzsöny, Budai-hg, Bükk, Karancs, Kéktúra, Keszthelyi-hg, Mátra, Mecsek, Pilis, Somogy, Soproni-hg, Szekszárdi dombság, Tisza, Tisza-tó, Velencei-tó, Vértes, Zempléni-hg, Zselic)

...igyekszem :)

Trance

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
lövöldözés csepelen az iskolában...tiszta amerika..

:(
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
konás!

közben meglett a bükk térképem, annak a hátán rajta van ami neked kell csak le van merülve a fotomasina, ha vársz 10-15 percet akor csinálok képet, vagy imi feltölti addig akkor meg nem ;)

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
kokk: itt nálunk a sárgakagylós kúton van mindenféle Európai fõvárostérkép, Budai-hg. (ezt vettem is), Pilis, Bakony, múltkor talán Mecseket is láttam...nem vicc, több helyen is van, vagy néha elõfordul...kicsit drágább csak, mint egy nagy könyváruházban, kb. egy buszjeggyel...

AGA: az ilyeneknek nem kéne jogsit adni, de nagyon nem.