Tisztára mint egy multinál.
tényleg. és sem egy fõnök van

Tisztára mint egy multinál.
Tisztára mint egy multinál.A katonaságnak az én idõmben ('92). Már semmi értelme nem volt. Semmi jót nem tanult ott az ember, max lopni, csalni, hazudni.
A gömböt vitték, a kockát gurították.
És tényleg olyan intelligens feljebbvalóm volt aki így írta le a nevem: Krisztilyán.
Nem alakultak ki életreszóló barátságok. Sõt, lehet másmilyenek sem.
Egyetlen egy dolog talán, ami formálhatta az embert: a korlátozott szabadság.
Én így láttam a katonásdit.
A sebesség mindent megold.
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
katonaság azoknak is jó lenne, akit soha nem szívattak meg, csak úgy -azért mert létezik- kõkeményen, nem élt sosem minimumon, mert anyuciék kinyalták a seggét, aztán rinyál mert kemény az élet ha lebassza a fõnök azért mert reggel nem dugott vele az asszony, vagy akármi cumit tolnak a mimóza szájába.
Nem mondom h. jó dolog ha gyötrik az embert, de nem élesben tanulna és kínlódna a munkához való alkalmazkodással, egyebekkel.
katonaság azoknak is jó lenne, akit soha nem szívattak meg, csak úgy -azért mert létezik- kõkeményen, nem élt sosem minimumon, mert anyuciék kinyalták a seggét, aztán rinyál mert kemény az élet ha lebassza a fõnök azért mert reggel nem dugott vele az asszony, vagy akármi cumit tolnak a mimóza szájába.
Nem mondom h. jó dolog ha gyötrik az embert, de nem élesben tanulna és kínlódna a munkához való alkalmazkodással, egyebekkel.
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Egy haverom ott van (vagy volt???), írj privit hogy mi érdekel.a mag zrt.-vel, mint munkahellyel kapcsolatban van valakinek tapasztalata, információja esetleg? köszi.
ahhoz, hogy az ember együtt tudjon élni, mûködni, dolgozni másokkal, nem föltétlen szükséges a sorkatonaság intézménye. szerintem elég lenne, ha már a középiskolát is koleszban kezdené az ember.
ha elkerülsz 13-14évesen az otthoni melegbõl egy teljesen idegen városba, új és nem mindig barátságos emberek közé, megtanulod mi a tisztelet, összetartás. akinek túl nagy volt a pofája, azt nagyonnagyon megcibálták.. a közös kínlódások, éhezések(csütörtökre legtöbbször már csak a konyháról behúzott szárazkenyér maradt), fájdalmak és problémák mind-mind erõsítették bennünk az egymásra utaltság érzését. azzal a néhány emberrel szavak nélkül is megértettük egymást. láttuk, ha rossz napja volt, ha levert, feszült és annak függvényében álltunk hozzá. megtanultuk tolerálni a sok kis egyéni f_sságot, megtanultunk türelemmel lenni és titkokat megtartani.
volt néhány "szent tehén", amihez _soha_ sem volt szabad nyúlni: törölközõ, kés, korsó, papucs, és az ágy. utóbbi ha az emelet alján volt, meg kellett kérdezni, leülhetek-e rá. ami viszont közös, a kaja. ha én jól lakhattam, de a többi nem, akkor szétosztás és ha máskor nekem fogyott el, úgy én is kaptam.
jaés egy kosztengerben éltünk: ) szembesült az immunrendszerem is ezzel-azzal..
A sebesség mindent megold.
Teljesen egyet értek veled!
Nagyon ráférne a mai fiatalságra (tisztelet a kivételnek) egy kis megrendszabályozás! Lehet másként látnák a világot!
Én mikor vonultam anno 12 éve, emlékszek mikor a vonaton volt pár gyurma gyuri menõ gyerek! Nem kellett nekik 2 hét, a fele már a gyenguszon volt!
Én szívem szerint nagyon élveztem az egész katonásdit, és ha tehetném újra vonulnék ÉS SZOPATNÁM A SOK KIS SP-T ÉS FLOURT![]()
!
Nem azért tanul a seregben tiszteletet a baka, mert egy pöcs kiképzõ ugráltatja. Nem azt fogja tisztelni, sõt... Azzal még ki is basznak aztán a baka társaival együtt (apáék szopatták a kutyás tisztesként a feljebbvalóikat
).
hanem megtanul emberekkel együtt dolgozni és egymást fogják tisztelni. A társát, megtanulj azt, hogy vannak helyzetek, amikor bíznia kell a másikban, mert egyedül nem megy. Nem magába zárkózni, mert úgy szarabb. Meg a kollektív tudat, hogy ha õ rosszkor, rossz helyen faszagyerek akar lenni és beszólni, akkor miatta mindenki szív és megtanulja, hogy nem lesz, aki mentse a picsáját.
Buki, kela, thez, ez szerintem a lényeg. A kis pattogó kiképzõt soha nem fogják tisztelni, de ettõl még megváltozik az értékrend, morál, stb.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Úgy a. Mert hogy egy csökkent értelmû medvebocs aki ugye senkire sem viszi az életben, ugráltat, attól tisztességet fog tanulni, meg rendszeretetet az ugráltatott? Ha ezt valaki otthon nem tanulja meg, annak rég mindegy.Ja, az tényleg nagyon jó lenne, hogy valaki '30 iq-val kevesebb' ordítson velem, vagy szívasson csak azért mert élek. Nem a katonaságtól lesz valaki EMBER; a kellõ tiszteletadást, rendszeretet, fizikai erõnlétet nem ott kell, hogy megtanulja, megszerezze valaki. Arról nem is beszélve, hogy belátható idõn belül jó lenne tisztességes munkahellyel rendelkezni, ha ehhez még hozzájönne még fél, esetleg másfél év, az tényleg csodálatos lenne.
kiskubai, lemérted végül az Onix vázat? Érdekelne a tömeg adat. A neten találtam egy 1248 grammosat, de az gyári adatnak tûnik.
én visszaállítanám a sorkatonaságot, szerintem senkinek nem ártana, fõleg a sok nyominger emo-snak...