Elég hülye szabályaitok voltak.
Miért nem volt ennivalótok?
keddig, talán szerdáig dõzs, aztán elfogyott az otthoni. ha meg találtunk egy-egy rántotthúsos szenyát a szennyesek közt a szekrény aljában, kecsapot bele és szendvicssütõben 10 perc alatt steril: ) a pénzt meg rendszerint elsöröztük a Narancsban, meg a Gyöngyben(Békéscsaba) : ) takarékosságra nem tanított a kolesz..
Egy haverom ott van (vagy volt???), írj privit hogy mi érdekel.
Kolesz+tisztelet témához: Ismerek olyan koleszigazgatót, aki évek óta nem mer fegyelmi eljárásokat indítani a diákok ellen, mert a HÖK vagy diákbizottság kezében akkora hatalom van hogy pofára ejtik könnyen.
Én annyit látok, hogy 1-2 buli után hányás-sörtengerben úsznak a folyosók, leszakadt WC-k, ajtók, betört ablakok, kifújt poroltók. Volt olyan, hogy a biztonsági õrök nem akartak beengedni több embert, mert iszonyat tömeg volt, erre betörték a bejárati ajtót (a vagyonõrök pedig magukra zárták a portát
).
Ezeknek a károknak soha nincs semmi következménye, egyéni vagy kollektív felelõsség nulla, szépen eltakarítják a romokat a kollégium pénzén és ennyi.
Én nem mondom hogy nem csináltam hülyeségeket diákként, de nálunk legalább volt büntetés, aminek -utólag belátva- volt értelme.
én elsõsorban a középiskolás kolira gondoltam. ott azért még volt tekintélyük a nevelõknek.. kimenõ megvonás, ilyesmi. bár én szinte sosem jártam szilenciumra és a heti egy kimenõt is 4re bõvítettem. a csütörtöki éjszakással szerencsénk volt, mert tudott és szeretett is inni: ) így ha nem ettünk a héten, akkor csütörtökön lehetett bulizni. ah.. mikor még egy ezresbõl vidámra ittam magam..