Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenőfal
Írta 2009. február 11. - 10:41

kapol villa
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2009. február 11. - 10:26

...Kérhetek egy pillantást a milyenbringátvevõs topicra? Lásd az aláírásomban...
--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Írta 2009. február 11. - 10:21

kösziAz utóbbi.
Egyébként ott a kiskapu,hogy ha nem vagy jogosult,akkor csupán kettõ formanyomtaványt kell aláírnod,amiben kijelented,hogy a késõbbiekben ezirányban intézkedni fogsz (na,jó ez sarkított megfogalmazás,akit érdekel leírom részleteiben és azt is,hogy ez melyik paragrafusra,rendeletre hivatkozik,stb,stb).
De azért ilyenmód (mint ahogy a mellékelt példa is mutatja) rágógumiszerûen hónapokig lehet nyújtani.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2009. február 11. - 10:19

Ralph ha már.
a rendszer azt ellenörzi hogy be van e jelentve a fószer vsgy azt is hogy a munkáltató fizeti e utána a járulékot ?
kösz
Az utóbbi.
Egyébként ott a kiskapu,hogy ha nem vagy jogosult,akkor csupán kettõ formanyomtaványt kell aláírnod,amiben kijelented,hogy a késõbbiekben ezirányban intézkedni fogsz (na,jó ez sarkított megfogalmazás,akit érdekel leírom részleteiben és azt is,hogy ez melyik paragrafusra,rendeletre hivatkozik,stb,stb).
De azért ilyenmód (mint ahogy a mellékelt példa is mutatja) rágógumiszerûen hónapokig lehet nyújtani.
Írta 2009. február 11. - 10:12

azt tudom hogy be vagyok jelentve köszia be van-e jelentve azzal arra gondolsz, hogy munkaviszonya van?
szerintem azt nézi a rendszer, hogy befolyt-e utánad a pénz. mert aki nem dolgozik, neki is kell havi 4350 Ft-ot tenni a közösbe, valamint ott vannak a diákok, nyugdíjasok...
magadról meg tudod nézni, hogy be vagy-e jelentve az ügyfélkapu-s regisztráció után.

azt is tudom hogy nincs fizetve a járulék
de amekkora kupleráj van a rendszerben, pl tb szerint még 9 alkalmazottam van, holott már több mint egy éve ki vannak léptetve..
Írta 2009. február 11. - 10:03

a be van-e jelentve azzal arra gondolsz, hogy munkaviszonya van?Ralph ha már.
a rendszer azt ellenörzi hogy be van e jelentve a fószer vsgy azt is hogy a munkáltató fizeti e utána a járulékot ?
szerintem azt nézi a rendszer, hogy befolyt-e utánad a pénz. mert aki nem dolgozik, neki is kell havi 4350 Ft-ot tenni a közösbe, valamint ott vannak a diákok, nyugdíjasok...
magadról meg tudod nézni, hogy be vagy-e jelentve az ügyfélkapu-s regisztráció után.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2009. február 11. - 09:59

Ralph ha már.Azért az elég durva,hogy este 21.00-kor hoznak a mentõsök egy beteget,akinek nincs érvényes társadalombiztosítási jogosultsága (egy zárt internetes rendszerben mindig ellenõriznünk kell) és ennek ellenére fel KELL vennünk a beteget.
4-5 hónapja vándorol kórházról kórházra ( több kg.zárójelentéssel) ilyen módon.
:-(
kösz
Írta 2009. február 11. - 09:31

ejj, de gyorsan terjednek a hírekHallom nem kis tempót mentél tegnap az edzõkörödön

Veled telefonált akkor a Gábor?
80 perc tempós haladás volt (meg bemelegítés/levezetés)
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2009. február 11. - 08:06

maggi-Lord
nincs is szebb két férfi igaz szerelménél
Hallom nem kis tempót mentél tegnap az edzõkörödön

Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X
Írta 2009. február 11. - 07:53

4-5 hónapja vándorol kórházról kórházra ( több kg.zárójelentéssel) ilyen módon.
:-(
Írta 2009. február 11. - 02:38

Az Orosz Labdarúgó-szövetség megadta az engedélyt a Chelsea-nek arra, hogy tárgyalásokat kezdjen Guus Hiddinkkel, a „szbornaja” szövetségi kapitányával. A rutinos holland szakember a szezon végéig szerzõdhet az angol nagycsapathoz.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. február 10. - 18:28

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2009. február 10. - 18:26

Nem értelek thez

Ride everywhere.
.
Írta 2009. február 10. - 18:14

Ennek a sokszorosát :-)
És ennyi volt

Írta 2009. február 10. - 17:50

Milyen jó hogy tegnap cseréltem crazybobra, és 1 mm van az alsó yoke meg a gumi között..
Tele lessz szarr*l a hajtókarom mire hazaérek.
Ride everywhere.
.
Írta 2009. február 10. - 17:49

Meg miket csinálsz vele?
Kb. 15 éve szaré lehetett venni öket. Most meg méreg drága lett. Gannenau-ba Unimog muzeum nyillot kb. 2 éve.
Írta 2009. február 10. - 17:39

adj koordinata meg penz benzinre es kirantalak
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2009. február 10. - 17:13

Mondeo az erdõbe? Nem volt ez kicsit bátor - botor - húzás? Avagy aszfaltozós projekt lesz idén nálatok?Inkább gyere lapátolni. Nézni képeslapon is lehet.
Meg valami olyan verdával, ami a mûútig kihúzza a Mondeot.

Szóljál, ha már unod a bent kuksolást, átugrok a Dunán túlra egy UNIMOGal és kicsit megráncigállak!

Jorus, mint Herrikopter! :wallbange:És én még azt hittem, hogy a fejlõdõ fiatalság képviselteti magát itten fele!

Írta 2009. február 10. - 17:10

Nagyon ottvan!

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Írta 2009. február 10. - 17:01

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"