ilyen ni:
http://www.seiko.hu/...&id_karora=1374
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
jó jó, de azért szorult belém is némi sznobság
a csattba csak bele van gravírozva, hogy seiko, aztán gondoltam olyanra kéne cserélni nem egy sima gravírozatlanra.
egyébként azért kéne cserélni, mert pont olyan is bele van oda gravírozva utólag, ami nekem nem kell oda, nem nekem szól
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Kicsit késve, de ha már kérdezted: U4000, és szerviz/mûhely-kocsi, a cégbe vettük, örülünk neki. A 4x4-es Sprinter is sokszor elakadt, ez még soha. Sõt! EON autót - Hilux - húztuk kb. 4 km-en át.Zsizsi, neked milyen Unimogod van?
Meg miket csinálsz vele?
Kb. 15 éve szaré lehetett venni öket. Most meg méreg drága lett. Gannenau-ba Unimog muzeum nyillot kb. 2 éve.
Ride everywhere.
.
szereztem egy Seiko karórát, kéne fémszíjat rövidíteni rajta, meg magát a fémcsatot kicserélni, érdemes ezzel a márkaszervízbe menni vagy jó nekem egy sima órás is? Ahogy a márkaszervíz honlapját néztem nem dolgoznak olcsón
Anyámat megbüntették 30.000 ft-ra mert 48-al ment a vasúti átjárón. Bezzeg a sztrítrészinges hülyegyerek mehet bátran 100 fölött a városban, mert este már rendõrnek nyomát sem látni.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.