reggel meg megint kelhetek 4 kor.
Én is, 5-re megyek dolgozóba.

De 13-kor uzsgyi haza!

ez jó,, holnap vezetk is:D:D:ja . de aki kevés alvás után sokat vezet, annak is van rá esélye....
ja . de aki kevés alvás után sokat vezet, annak is van rá esélye....aki soakt alszik keveset el....
örök igazság, amit kanállal nem lehet megenni azzal nem is érdemes foglalkozni.
Nem vok vánfejû bázzeg, de nem olvasom az üzifalat, mindig a maggi meg a céjé kvaterkázik rajta, oszt néha jön lor, hogy he, és nem érti senki, meg tigger mogorván, és hozé bölcsen-humorosan, és seron meg trifó tekernek, de seront leakarják ütni, meg sala alkatrészekkel seftel, és rendszerint éhes, te bort szállítasz, oli elakad a sárban a rancsón, de mégsem, meg matt, hogy a fixi, konás a kukoricával, de aztán savanyú odacsap keményen és pengén, kala okos, burce meg pacifista, szal hát nincs nekem erre idõm, kérem...
örök igazság, amit kanállal nem lehet megenni azzal nem is érdemes foglalkozni.KANÁL! multifunkciós, na meg a kezed:D
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
na mondjuk a masterban én se sûrûn gyakorlom. de anno a berlingóban simán, igaz fõleg pesti forgalomabn nem országúton "száguldozva", na meg persze villát se használok szinte soha.
NE ÍGY! NE ÍGY!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Jorus, tényleg ilyen süsü vagy?
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
na mondjuk a masterban én se sûrûn gyakorlom. de anno a berlingóban simán, igaz fõleg pesti forgalomabn nem országúton "száguldozva", na meg persze villát se használok szinte soha.Mondjuk vezetés közben telefonálni és persze azt papírra vetni szoktam.
(Nem vagyok rá büszke.)
Szal biztos menne...
De még sosem jutott eszembe, hogy kipróbáljam.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
A kaja meg nagyon csábító, kössz szépen, de rohanós lesz, és vezetés közben nem gyakoroltam a villás étkezést!
!
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"