Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37915 hozzászólás a témában

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás
q any...mióta divat hogy ezek a q. bankok igazolványt kérnek ilyen pcsa összegek befizetéséhez is.
basszus ismeretlen luvnya volt a pultnál erre nem akart engedni flepni nélkül befizetni rongyos 5 rugót. de pipa voltam.
lesz egy kis pénzem veszek vmi homelesstõl egy személyit

na blog off

más

tudtok vmi ingyenes hirdetõoldal ahova fel lehet rakni egy pizzasütõ kemencét ?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Estére hátha meghozza a jó kedvet :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Akkor most csukd be a szemed :)

Hétvégén készültek a képek :)

B... meg! :)

Nagyon szép.

A sebesség mindent megold.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
holnap szakest én meg takony-kórban szenvedek.....suck

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Akkor most csukd be a szemed :)

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Hétvégén készültek a képek :)

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Kiskubai:csesszed meg a hótámadásos videódat amúgy :) Most tisztára elepedek egy kis hóért...

--Trifo

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

MaTT: a te Colnagodat láthattam ma a Goldmannon kikötözve? kék váz, kék vuelta felnik, elöl fehér gumi, felsõcsõvédõvel, és talán egy ilyen kicsi kryptonite lakat, ha jól láttam a távolból...

filóztam, hogy honnan ismerõs az a bringa, aztán beugrott, hogy talán a tied lehet. qrvaszép élõben, grat.:)

Bezony, az övé.

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Neke kb tökmindegy, péntek is jó :)

--Trifo

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Trifo: melyik napra gondoltál? nekem a péntek lenne a legideálisabb ugy néz ki

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Jorusnak, AW-nak, TripleB-nek szeretettel:

Jaj, nagyon kedves! :) Én is Téged! ;)

-=B.B.B.=-

Hedike

Hedike

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Jorusnak, AW-nak, TripleB-nek szeretettel:

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
MaTT: a te Colnagodat láthattam ma a Goldmannon kikötözve? kék váz, kék vuelta felnik, elöl fehér gumi, felsõcsõvédõvel, és talán egy ilyen kicsi kryptonite lakat, ha jól láttam a távolból...

filóztam, hogy honnan ismerõs az a bringa, aztán beugrott, hogy talán a tied lehet. qrvaszép élõben, grat.:)

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Hatalmas gratulációm SavanyBáttya és kedves neje részire! :clap:
Balesetmentes kilómétereket!

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
zé:
fishing?

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Hát az ciki, hogy az egyetemeknél a domborzat is közrejátszik a döntésben?;)

Montifan

Montifan

törzsvendég

• fórumtag
  • 277 hozzászólás

Kedves kerékpáros barátaim!

Szeretnék veletek megosztani egy történetet melynek fõszereplõi nigériai kisfiúk akik mindig az én cuccaimat akarják...

Mikor én is hirdettem egy általam már nem használt tárgyat, nekem is jött egy levél, csak az egy kubai nõ volt!:D Szinte ugyanúgy mint neked, annak is a kisfiának kellett! Ja és nekem is a végén valahogy átfordított Magyarra is!:)

yep!

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Ma éjel irom meg munkán az önéletrajzom + stb.t a Daimler AG nek.
Egy kecskeméti merci munkahelyre pályázom. Szóval lehet 2012ben ot lyukadok majd ki. (ha megfizetik :))

Lehet kecskeméten bringázni, vagy vigyek hegyeket is magammal?

Válts országútira. Megszoksz, vagy megszöksz (...hétvégenként bükkbe, mátrába, HHH-ra...stb) :D Errefelé inkább országútisok, meg dirt-ösök vagyunk inkább.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Szerintem van annyi pénz, amiért bárhová elmegy az ember... ;)

-=B.B.B.=-

zé rider

zé rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 452 hozzászólás
Kedves kerékpáros barátaim!

Szeretnék veletek megosztani egy történetet melynek fõszereplõi nigériai kisfiúk akik mindig az én cuccaimat akarják. Volt az úgy h pénzszûkében el kellett adnom a basszusgitáromat, meg is hirdettem hát az express.hu-n mert az jó. Erre másnap kapom az emailt h ugyan meg van e még a gitár és hány darab van belõle, persze mindezt angolul. Válaszoltam rá h meg van meg h egy darab van belõle. Visszaír emberünk, hogy kellé neki el kell küldenem nigériába a fiának, õ eljönne megvenni tõlem de nagyon fontos üzletember és nem ér rá. ( megnéztem mennyi lenne a 60 ezer ft-ért hirdetett gitár elküldése nigériába, potom 150 ezer ft-ért el is vitték volna). Válaszoltam neki h ez túúl bonyolult nekem hagyjuk az egészet, de nem nem adjam meg a banki adataim és akkor minden zsír lesz, itt abbahagytam az emberrel a levelezést. Tegnap felraktam szintés pénzügyi okok miatt az mp4 lejátszóm az express.hu-ra , mit ad isten megint jön egy angol levél h ugyan mennyi van belõle? hát visszaírtam angolul h van van és rákötöm majd egy gólya nyakára úgy is arra járnak mostanság. És még erre is vissza ír az ember kell neki , mega banki adataim és küldjem nigériába, de ez elég vicces dolog mert h vmi webfordítóval fordította a választ, gondolom h sablon szöveg de akkor is vicces sztem. most várom a válaszát az úrnak, hátha tudok neki segíteni és lehet h adok el neki némi viagrát is meg kalasnyikovot. Szóval szumma szummárum a nigériai gyerekek ki vannak éhezve a zenére, de sztem lassan világuralomra törnek mert mindent felvásárolnak amiket én meghidetek.
Remélem nem untattam senkit, sztem mulatságos ez magyar hirdetõ oldal árnyékában.:)

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
Hát amilyen képeket szoktál linkelgetni...nehezen tudnám elképzelni, hogy arról a vidékrõl pont Kecskemétre költözzek.