Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37915 hozzászólás a témában

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

mellesleg mennyire életszerû ha vki tényleg ilesmit akar akkor saját igazolvánnyal fog befizetni ?....idióták.

egy barátom villanyórát íratott át és tulajdoni lapot kellett vinni...az is mennyire életszerû, h másnak a számláját szeretnéd fizetni :D
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
nem mindegy ki ,mennyit, milyen valutában fizet be milyen számlára? nem elég arra odafigyelni, hogy ki vehet fel pénz..?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

Mindenhol kell személyi (Úgy nem kértek tõled az OTP-ben, ahogy tõlem a CBA-ban amikor sört vettem), 2008-as törvény, asszem arra hivatkoznak, hogy a terrorizmus pénzellátását megfékezzék...Feltételezem a Hezbollah-nak akartál utalni :D

nem nem, a fényes ösvénynek....:)

rohadjanak meg ha mondjuk 1 milla akkor rendben van de ilyen pcsa ezer forintok

mellesleg mennyire életszerû ha vki tényleg ilesmit akar akkor saját igazolvánnyal fog befizetni ?....idióták.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

Thommey: Létezik ebbõl szettben kapható (bordás kerék hátra, elõre, és szíj)? Ja, igen, FIX változatban :)

Ilyenek vannak belõle:
http://www.carbondri...ers.php?lang=us
mondjuk nem árt, ha a láncvilla bontható:D

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

OTP-ben simán nem kell semmi. De mondjuk KandH-ba kértek személyit.
Persze mondjuk az is vicces, hogy ha kiveszel pénzt a számládról, azért felszámítanak vmennyit (OTP-nél 2%, most megnéztem, de minimum 1k). Ha befizetsz pénzt egy számlára, akkor nem kerül semmibe (mármint a befizetett összegen kívül), de ha másik számláról utalsz, akkor megint felszámítanak költséget. Múltkor bementem a fiókba, hogy a saját számlámról átutaljak egy másik számlára zsét. Mondom a lángos képû gádzsinak, hogy mi a stájsz. Aszongya, oké, 100k-nál a kezelési költség mittomén 2.100 Ft. Mondom he? És ha zsebbõl fizetem be? Aszongya akkor nincs kezelési költség. Na, mondom a csajnak, akkor most felvennék a számlámról 100k-t a sarki ATM-bõl (havonta kétszer ingyenes a felvétel), és befizetném erre a másik számlára, itt kiskegyednél. Aszongya oké, máris intézem. Tök jó. :)

Mindenhol kell személyi (Úgy nem kértek tõled az OTP-ben, ahogy tõlem a CBA-ban amikor sört vettem), 2008-as törvény, asszem arra hivatkoznak, hogy a terrorizmus pénzellátását megfékezzék...Feltételezem a Hezbollah-nak akartál utalni :D

Thommey: Létezik ebbõl szettben kapható (bordás kerék hátra, elõre, és szíj)? Ja, igen, FIX változatban :)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Nekem ezzel szemben volt egy egeszen jo mitingem. Ha igaz akkor januartol egy giga nagy outdoor centrumnak fogok szallitani. Es szeretnenek kesobb tobb uzletet nyitni... a faszi kogazdag. Megint beigazolodott hogy csak penzbol lehet penzt csinalni
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Fakkfakk:
http://www.g-boxx.co...arbondrive.html
ilyet kellene beszereznem, de az itthoni Gates forgalmazók menjenek a picsbe. Nem tud valaki olyan hazai forgalmazót, aki nem csak a raktárból akar eladni?
Ja, és a Biker ügyfélkezelése -1 esre vizsgázott. Abszolult beleszarok hozzáállás.
Na dohogás ennyi.

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
Még mindig szorítom, csak már üres.... - a fejem is :)
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
mit szarozol ennyit
nyomni kell a reset gombot osz kesz.

nem ertesz te ehhez
senkihaziak kezeben van az informatiai szakma.
bocs csak epp jol jott

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Nos, tényleg nem arra gondoltam, de te se szorítottad eléggé, mert még mindig itt vagyok.

--Trifo

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
Pedig szorítottam én is (a boros poharat :) - vagy nem erre gondoltál?
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Hááát, nem volt elég a drukk. Még eléggé ordas a szopás...

--Trifo

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
drukk drukk.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Fikidifákk, Pöcsök!

T minusz 10 perc és kezdõdik a meló. Hajnal háromig tervezett leállás. Drukkoljatok, hogy ne basszak el semmit, mert akkor még csúnyábban fogok kineézni reggelre, mint így.

--Trifo

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
pirítós tea konkrétság
mult 7en megnyitottuk cimbikkel a forralt bor/héjában sült krumpli szezont
igény szerint pálinkával

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

Persze mondjuk az is vicces, hogy ha kiveszel pénzt a számládról, azért felszámítanak vmennyit (OTP-nél 2%, most megnéztem, de minimum 1k). Ha befizetsz pénzt egy számlára, akkor nem kerül semmibe (mármint a befizetett összegen kívül), de ha másik számláról utalsz, akkor megint felszámítanak költséget. Múltkor bementem a fiókba, hogy a saját számlámról átutaljak egy másik számlára zsét. Mondom a lángos képû gádzsinak, hogy mi a stájsz. Aszongya, oké, 100k-nál a kezelési költség mittomén 2.100 Ft. Mondom he? És ha zsebbõl fizetem be? Aszongya akkor nincs kezelési költség. Na, mondom a csajnak, akkor most felvennék a számlámról 100k-t a sarki ATM-bõl (havonta kétszer ingyenes a felvétel), és befizetném erre a másik számlára, itt kiskegyednél. Aszongya oké, máris intézem. Tök jó. :)

nem tom

má a múltkor a citi bankban nem tudtam asszonynak befizetni mert ott ugyan jogsi volt nálam, de ott meg lakcímkártyát is akart a pcsa....de azt hittem csak ök ilyen kecsegék.

ma meg a bb-nél. bár itt csak vmi igazlvány kellett volna. de mivel gyalog voltam igy nem volt. szerencsére jött az ismerõs kiscsaj aztán szólt az érdekemben.

vicces régen az utalásnak nem volt jelentõs jutaléka, viszont a pénztári befizetésnek volt nem is csekély, meg persze a felvételnek is. franc se érti ezeket.

basszus az a baj ezzel a fokhagymás piritós tea kombónak hogy az ember ben bírja abbahagyni....most meg rosszul vagyok :)

Gabi nem rossz nem rossz de nem akarom 10 évíg árulni. :) ezeket a netese hirdetõsõket meg nem ismer. csak az expresszt de ott sztem kereskedelminek vennék sok pénzé. bár a netes ezt se tom hogy mûxik.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
otp megpuszilhatja a fenekem
hál' Istennek, rég elfelejtettem õket, bármennyire is támogatnám a nyomorult összegeimmel a "magyar" bankszektort

tigger:bikkmakk/egyéb :-)

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
minek kell a befizeteshez szemelyi? itt barki bemehet a bankba es befizethet a szamlamra penzt. en majd orulok neki :)

RAUH-Welt
B E G R I F F

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás

holnap szakest én meg takony-kórban szenvedek.....suck

Csak takony? Nekem is az van...
Lehet, hogy fórumon keresztül terjed ez a nyavalya... :D