Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenőfal
Started by
zOrg
, 2008. June 14. 08:36
Posted 2009. November 18. - 17:27

csak elejet olvastam, de
irni arcnak kuldje vissza a csomag /villa/
tobbi kb kuss. feladasi cetlid megvan azzal tudod igazolni mikor hogy hova adtad fel.
ugytom a paypal dizpute-nal teged is megkerdeznek.
a bankleitzahl az elso 8 szamjegy a szamlaszambol
nehez feladat ;-)
irni arcnak kuldje vissza a csomag /villa/
tobbi kb kuss. feladasi cetlid megvan azzal tudod igazolni mikor hogy hova adtad fel.
ugytom a paypal dizpute-nal teged is megkerdeznek.
a bankleitzahl az elso 8 szamjegy a szamlaszambol
nehez feladat ;-)
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2009. November 18. - 16:55

Valami olyasmi emailt kaptam, hogy egy hónapos idõtartamra zárolták a lóvét. De amúgy simán leemelheti. A vevõ "azt tesz amit akar" kis túlzással
Majd beszámolok a sztori végérõl.
Nekem is van egy klassz autópálya sztorim ez nemcsak Halivúd, hanem rögtön Osar esélyes is:
nyaralni indultunk a horvát tengerpartra, Zágráb határában egy autópályakapu után hajnali 4kor még tök sötétben tönkrement az autó indításgátlója meg a riasztó is. Az autó egybõl leblokkolt, kormányszervó el, lámpa el, vészvillogó el, fékerõ elosztó rásegítõ el, ABS el, riasztó be. Isteni szerencsénk volt, hogy senki nem trafált telibe a pályán. Végülis kivilágítatlan autóval tehetetlenül gurultunk.
Segítséget hívtunk egy autómentõtõl, akinek kézzel lábbal angol német keverékkel elkezdtük hadoválni hogy mi lesz most. Erre a tag hívja a fõnökét,aztán odatartotta a telefont a fülemhez, hogy neki is mondjam el. Na a fõnök annyit tudott németül, hogy alarm gut. Gehen weiter. Mindezért 260 Eurot kellett fizetnünk. Rémálom. Nem kívánom senkinek. A poén az, hogy "magától" javult meg, illetve mégsem mert 3hét múlva megint eljátszotta ugyanezt az autó, akkor derült ki, hogy valami rejtett elektromos hiba.
Majd beszámolok a sztori végérõl.
Nekem is van egy klassz autópálya sztorim ez nemcsak Halivúd, hanem rögtön Osar esélyes is:
nyaralni indultunk a horvát tengerpartra, Zágráb határában egy autópályakapu után hajnali 4kor még tök sötétben tönkrement az autó indításgátlója meg a riasztó is. Az autó egybõl leblokkolt, kormányszervó el, lámpa el, vészvillogó el, fékerõ elosztó rásegítõ el, ABS el, riasztó be. Isteni szerencsénk volt, hogy senki nem trafált telibe a pályán. Végülis kivilágítatlan autóval tehetetlenül gurultunk.
Segítséget hívtunk egy autómentõtõl, akinek kézzel lábbal angol német keverékkel elkezdtük hadoválni hogy mi lesz most. Erre a tag hívja a fõnökét,aztán odatartotta a telefont a fülemhez, hogy neki is mondjam el. Na a fõnök annyit tudott németül, hogy alarm gut. Gehen weiter. Mindezért 260 Eurot kellett fizetnünk. Rémálom. Nem kívánom senkinek. A poén az, hogy "magától" javult meg, illetve mégsem mert 3hét múlva megint eljátszotta ugyanezt az autó, akkor derült ki, hogy valami rejtett elektromos hiba.
Posted 2009. November 18. - 16:20

halivudi a sztori.
kifogyott a gázolaj, srác elvitt kútra, kannába 5liter, vissza kocsihoz. a sok köszörüléstõl lemerült az aksi (és mint késõbb kiderült, megmurdelt az önindító). emiatt ugye bikázni sem lehetett, de azért megpróbáltuk, elõször unokatesóméról, aminél rögtön az elsõ akkusarunál letört a bikakábel feje. homasitás szar. jött ismerõs, zsír bikakábellel, 120as aksival, de azzal se ment a dolog. behúztuk, ment. most szerelõnél van, új gyújtáskapcsoló-betét és önindító felújítás. kicsit összeolvadt a bele. ez 18-22h tartó program volt
nem volt egyszerû na.
kifogyott a gázolaj, srác elvitt kútra, kannába 5liter, vissza kocsihoz. a sok köszörüléstõl lemerült az aksi (és mint késõbb kiderült, megmurdelt az önindító). emiatt ugye bikázni sem lehetett, de azért megpróbáltuk, elõször unokatesóméról, aminél rögtön az elsõ akkusarunál letört a bikakábel feje. homasitás szar. jött ismerõs, zsír bikakábellel, 120as aksival, de azzal se ment a dolog. behúztuk, ment. most szerelõnél van, új gyújtáskapcsoló-betét és önindító felújítás. kicsit összeolvadt a bele. ez 18-22h tartó program volt

nem volt egyszerû na.
Posted 2009. November 18. - 15:13

kipage, online boltos topikba majd írd be légyszi, hogy végzõdött a story...most én beírom a paypalba request moneyhoz hogy kérem vissza a múltheti cuccnak az árát, akkor szó nélkül leveszi az eladó accountjáról a pénzt? elég hihetetlennek tûnik. oké, hogy küldök egy requestet de azt gondolom el is kell fogadnia,nem?
negatív feedbacknél meg ha jól tudom, neked is van lehetõséged kommentezni.
http://pages.ebay.co...protection.html
http://pages.ebay.co...rt_problem.html
negatív feedbacknél meg ha jól tudom, neked is van lehetõséged kommentezni.
http://pages.ebay.co...protection.html
http://pages.ebay.co...rt_problem.html
Posted 2009. November 18. - 14:42

Mondjuk az a durva- hogy le is pontozott az Ebayon, eltette a telót (inkább küldte volna vissza) és még a pénzt is megtartotta... Hát neki is hasnoló jókat! Milyen egy szemét!Küldött képet a villáról, tényleg megütõdött és karcos lett, de egy "kicsit" túlreagálta.
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.
Posted 2009. November 18. - 14:23

Posted 2009. November 18. - 14:21

dankecsõn mindenkinek!
MaTT, a tegnap estéhez...az nem volt egyszerû sztori. a lényeg, hogy akadályoztatva voltam. meg hogy a szülinapi ajándék egy új önindító.
komolyan olyan kabaré volt, hogy kitalálni nem tudnék ilyet. de legalább a saját nyomoromon tudtam röhögni, ez azért pozitív.
mesélj, tolni kellett a passat?

Posted 2009. November 18. - 14:20

Küldött képet a villáról, tényleg megütõdött és karcos lett, de egy "kicsit" túlreagálta.
Posted 2009. November 18. - 14:17

dankecsõn mindenkinek!
MaTT, a tegnap estéhez...
az nem volt egyszerû sztori. a lényeg, hogy akadályoztatva voltam. meg hogy a szülinapi ajándék egy új önindító. 
komolyan olyan kabaré volt, hogy kitalálni nem tudnék ilyet. de legalább a saját nyomoromon tudtam röhögni, ez azért pozitív.
MaTT, a tegnap estéhez...

Posted 2009. November 18. - 13:39

vagy a Fritz trükközik ... és kutya baja a telónak...
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.
Posted 2009. November 18. - 13:26

Posted 2009. November 18. - 13:23

ezt én sem vágom. belépek paypalba, ott van az elmúlt héten 3 completed kifizetésem, de nincs olyan opció, hogy visszaveszem a pénzem.
valami nagyon nem oké ott :/
gudlák!
valami nagyon nem oké ott :/
gudlák!
Posted 2009. November 18. - 13:22

Te is meg tudod csinálni, mindenki meg tudja. A paypal végül is a vevõket védi inkább, ha nem lenne, több visszaélés lenne az ebayon az tuti. Az a baj, hogy vannak ilyen sz.r alakok akik visszaélnek ezzel. A gond az hogy majdnem 50rugóm bánja. A csomagküldõ bekért tõlem minden adatot. A csávó nekem írt panaszát, az aukció linkjét képeket a sérülésrõl csomagszámot mindent. Remélem elismerik, hogy õk a hunyók és hogy nem én trükközök.
Posted 2009. November 18. - 13:11

Hát csak a Fritznek kéne nyávogni- vagy küldd el a Fritz levelét-a csomagküldõnek... nekem sose enged semmit visszaszívni a nyavalya paypal :cry:
Basszus miket meg lehet csinálni- tényleg rád jár a rúd mostanában
Basszus miket meg lehet csinálni- tényleg rád jár a rúd mostanában
Posted 2009. November 18. - 13:05

A német ebayon regisztráltam ott ugye a számlaszám beírásakor meg kellene adnom egy BLZ kódot ami a Bankleitzahl, ez egy 8jegyû számsor, ami minden banknak egyedi. Namost az OTPben hiába próbáltam magyarázni hogy nem ez nem az IBAN és nem ez nem a SWIFT kód. Ugyanezt eljátszottam az Erste bankban is, ott sem sikerült BLZ kódot találnom. Enélkül nem engedte a feltöltést az ebay rendszere (a nemzetközi ebay is gondolom IPcím alapján az oszták oldalra irányított ahol megint ott a BLZ) így maradt a PAYPAL mint fizetés mód. Paypallal meg egy egyszerû mozdulattal visszaszedte az a rohadt SÍÍÍÍÍÍÍPSZÓ.. fricc a pénzt.
Hiába ûrítettem le a paypal kontomról a beérkezõ fizetéseket, mert most mínuszba mentem át náluk és fel fognak szólítani, hogy szíveskedjem kiegyenlíteni az egyenlegem.
Abban reménykedem, hogy a csomagküldõ cég megtéríti a káromat. Végül is õk szúrták el, hogy fociztak a csomagommal vagy nem tudom mit csináltak vele.
Hiába ûrítettem le a paypal kontomról a beérkezõ fizetéseket, mert most mínuszba mentem át náluk és fel fognak szólítani, hogy szíveskedjem kiegyenlíteni az egyenlegem.
Abban reménykedem, hogy a csomagküldõ cég megtéríti a káromat. Végül is õk szúrták el, hogy fociztak a csomagommal vagy nem tudom mit csináltak vele.
Posted 2009. November 18. - 12:53

Együttérzésem- és DE igen van ennyi tajparaszt....
Hogy tudta visszaszedni a pénzt a számládról (ez engem is érdekel...)? Legközelebb ahogy oda ér a pénz azonnal húzd le!
Hogy tudta visszaszedni a pénzt a számládról (ez engem is érdekel...)? Legközelebb ahogy oda ér a pénz azonnal húzd le!
Posted 2009. November 18. - 12:50

Ezzel önmagában nincs is gond, hanem azzal, hogy a tahója visszaszedte a villa árát a számlámról.
azt hogyan? :wtf:
Posted 2009. November 18. - 12:39

Nem bögésztem át a fórumot, hogy van-e dühöngõ, ezért ide írom:
eladtam pár tuti retro cuccot az ebayon. Erre b..eg már a 3.vevõ reklamál hogy nem stimmel a cucc.. az agyamat eldobom. Írja az egyik csóka, hogy hol van már a fék amit megvett (elõzmény: elõtte 2hétig nem fizetett, mert megvárta az összes aukció végét) pár nap késés amirõl nem is én tehetek és máris a plafonon van az ipse. Ráadásul õ választotta a nem biztosított feladást, sima feladást ami 9Euro volt. Akkor miért nem fizet express levélért??
Másik fazon: keskeny neki a kormány. Hánemazért de miért nem kérdezett rá a szélességére ? Igaz, hogy elfelejtettem beleírni a termékleírásba, hogy nyisszantottam le belõle, de más felhasználó megkérdezte, megmondtam neki és nem licitált.
A harmadik: megsérült a csomag tönkrement a villa. Valójában nem ment tönkre csak kicsit karcos lett. Ezzel önmagában nincs is gond, hanem azzal, hogy a tahója visszaszedte a villa árát a számlámról. Ez meg má' megint milyen húzás? Így nála a villa meg a lóvé is én meg arra várok, hogy mi lesz a reklamációm sorsa amit a csomagküldõnek írtam, ahol az átfutási idõ 1 HÓNAP BAAzzz.....g
Ilyen nincs. Ennyi tajparaszt tuskó embert...
Vaterázok már x éve, azt hiszem 6-7éve ezalatt 2 negatív élményem volt, itt meg rögtön 3. Aztán még nekik áll feljebb, hogy a tuskó keleti népek megbízhatatlanok. Most kapni fogok emiatt a 3paraszt miatt akár egy negatív értékelést is az tönkre fogja tenni az eddigi 100%os mérlegem és ellehetetleníti a kereskedelmem a jövõre nézve. Kész. Ilyen nincs is.
Pedig rendes felhasználó vagyok soha senkit nem károsítottam meg, pontosan fizetek gyorsan postázok és mégis... Vááááááhááááááháááááá
Bocs mindenkitõl a vesszõfutásom miatt.
eladtam pár tuti retro cuccot az ebayon. Erre b..eg már a 3.vevõ reklamál hogy nem stimmel a cucc.. az agyamat eldobom. Írja az egyik csóka, hogy hol van már a fék amit megvett (elõzmény: elõtte 2hétig nem fizetett, mert megvárta az összes aukció végét) pár nap késés amirõl nem is én tehetek és máris a plafonon van az ipse. Ráadásul õ választotta a nem biztosított feladást, sima feladást ami 9Euro volt. Akkor miért nem fizet express levélért??
Másik fazon: keskeny neki a kormány. Hánemazért de miért nem kérdezett rá a szélességére ? Igaz, hogy elfelejtettem beleírni a termékleírásba, hogy nyisszantottam le belõle, de más felhasználó megkérdezte, megmondtam neki és nem licitált.
A harmadik: megsérült a csomag tönkrement a villa. Valójában nem ment tönkre csak kicsit karcos lett. Ezzel önmagában nincs is gond, hanem azzal, hogy a tahója visszaszedte a villa árát a számlámról. Ez meg má' megint milyen húzás? Így nála a villa meg a lóvé is én meg arra várok, hogy mi lesz a reklamációm sorsa amit a csomagküldõnek írtam, ahol az átfutási idõ 1 HÓNAP BAAzzz.....g
Ilyen nincs. Ennyi tajparaszt tuskó embert...
Vaterázok már x éve, azt hiszem 6-7éve ezalatt 2 negatív élményem volt, itt meg rögtön 3. Aztán még nekik áll feljebb, hogy a tuskó keleti népek megbízhatatlanok. Most kapni fogok emiatt a 3paraszt miatt akár egy negatív értékelést is az tönkre fogja tenni az eddigi 100%os mérlegem és ellehetetleníti a kereskedelmem a jövõre nézve. Kész. Ilyen nincs is.
Pedig rendes felhasználó vagyok soha senkit nem károsítottam meg, pontosan fizetek gyorsan postázok és mégis... Vááááááhááááááháááááá
Bocs mindenkitõl a vesszõfutásom miatt.
Posted 2009. November 18. - 12:25

H. Zoli -jó az Avatárod
a karácsonyi ajándékötlethez- csak nincsenek gondok otthon..? Akarsz beszélni róla?

Posted 2009. November 18. - 12:04