Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37915 hozzászólás a témában

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Boldogot Balint!!!

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás

Advanced MÁV-userekhez lenne egy kérdésem. Ha pénteken szeretnék utazni Budapest-Tiszaújváros viszonylatban (Nyékládházi átszállással), majd szombaton vissza, de Hatvanban nyélbe kellene ütnöm egy bizniszt, akkor hogy kell jegyet kérnem? Az odaút világos, de visszafelé úgy kell venni, hogy Tiszaújváros-Budapest, és annyit, vagy kell egy jegy Tiszaújváros-Hatvan, és egy jegy Hatvan-Budapest viszonylatra? Árban ugyanannyi mindkét opció.

Azt hiszem meg lehet szakítani az utazást, x órára, ha veszed a jegyet, kérdezz rá. Nekem volt olyan bizniszem, hogy Bicskén kellett leszállnom, utána a következõ vonattal mentem tovább Pestre. Nem kell extra jegyet kérni hozzá. Hiszen kifizeted a 400kmes útidíjat. ja retúr jegyet vegyél.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
rbalint88 fedõnevû egyénnek boldog születésnapot! :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
az elõbbi kellemesebb volt...

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
H.Zoli, ez az új avatar, ez, ez...húú...olyan, mint ha egy kis Hitler próbálna vuduzni. :)

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

Köszönöm a válaszokat! Akkor majd külön jegyet kérek, azt annyi. Ja a voncsik megvárják egymást? Mert Elvira aszongya, hogy 4 percem lesz Nyékládizén átszállni, azt mi van, ha késik a vonatom ugye.

Attól függ. A papír alapú menetrendben jelöli, hogy csatlakozó vonat-e, ha igen, megvárja. Az Elvirából nem tudom, hogy honnan lehet kibányászni.

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
instant get :D

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Ajándékötlet karácsonyra a kedvesednek!:D
18+ http://himbilimbi.hu/ 18+

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Most már tényleg érdekel, hogy mi volt azon vicces! .D
amúgy még mindig kint van.

Szerintem az akar lenni a poén, hogy valami egetrengetõ FSA akció van, aminek képtelen vagy ellenállni és mindent FSA-ra cserélsz a bringádon és mivel ott lesz mindenhol az FSA logo, olyan lesz, mintha az lenne a jeled.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Köszönöm a válaszokat! Akkor majd külön jegyet kérek, azt annyi. Ja a voncsik megvárják egymást? Mert Elvira aszongya, hogy 4 percem lesz Nyékládizén átszállni, azt mi van, ha késik a vonatom ugye.

akkor szopi van. elvileg hagynak idot, szal ha letelt a 4 perc de mar jon a vonatod, akkor megvarnak, de ha 15percet kesel akkor otthagynak szemrebbenes nelkul.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Lor, mondj egy már nekem valami számot ;)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
jorci nem van garancia, hogy at tudol szalni.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

A bikemarket honlapját ki csinálja?
Csak azért, mert tegnap valaki nem értette a poént és mára lekerült a honlapról. :)

biztos olvassa valaki a fórumot onnan ;):P

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Én sem értem. :)

Tényleg. :D

A sebesség mindent megold.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
A bikemarket honlapját ki csinálja?

Csak azért, mert tegnap valaki nem értette a poént és mára lekerült a honlapról. :)

A sebesség mindent megold.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Hello!

A felniket hétfõn beszereztük, de a nagyker nem a képen látható MTX matricásat küldte, hanem S-Type feliratút. A két felni ugyanaz a típus csak a matricázásban van különbség. Kollégám ma személyesen jár utána és hozza el a megfelelõ felniket, ha tudnak belõle adni. Ha nem, akkor csak az S-Type feliratos az elérhetõ.
Kérdésem, hogy végsõ esetben megfelelne-e ez a típus is?

Üdvözlettel:
Bikemarket Team - www.bikemarket.hu

Teljesen korrektek, úgy néz ki, meg fog oldódni.
Remélem ideér a héten.

Fõleg ha tudnád, hogy az MTX és az S-Type között állandó keverés van a forgalmazónál (nem a BM-nél).

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Hello!

A felniket hétfõn beszereztük, de a nagyker nem a képen látható MTX matricásat küldte, hanem S-Type feliratút. A két felni ugyanaz a típus csak a matricázásban van különbség. Kollégám ma személyesen jár utána és hozza el a megfelelõ felniket, ha tudnak belõle adni. Ha nem, akkor csak az S-Type feliratos az elérhetõ.
Kérdésem, hogy végsõ esetben megfelelne-e ez a típus is?

Üdvözlettel:
Bikemarket Team - www.bikemarket.hu

Teljesen korrektek, úgy néz ki, meg fog oldódni.
Remélem ideér a héten.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.011 hozzászólás

Advanced MÁV-userekhez lenne egy kérdésem. Ha pénteken szeretnék utazni Budapest-Tiszaújváros viszonylatban (Nyékládházi átszállással), majd szombaton vissza, de Hatvanban nyélbe kellene ütnöm egy bizniszt, akkor hogy kell jegyet kérnem? Az odaút világos, de visszafelé úgy kell venni, hogy Tiszaújváros-Budapest, és annyit, vagy kell egy jegy Tiszaújváros-Hatvan, és egy jegy Hatvan-Budapest viszonylatra? Árban ugyanannyi mindkét opció.

Ha megszakítod az utazást, akkor oda kell menni a pénztárhoz és kell íratni egy papírt, amivel igazolod ezt...