Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenőfal
Írta 2009. november 18. - 10:54

Írta 2009. november 18. - 10:51

Advanced MÁV-userekhez lenne egy kérdésem. Ha pénteken szeretnék utazni Budapest-Tiszaújváros viszonylatban (Nyékládházi átszállással), majd szombaton vissza, de Hatvanban nyélbe kellene ütnöm egy bizniszt, akkor hogy kell jegyet kérnem? Az odaút világos, de visszafelé úgy kell venni, hogy Tiszaújváros-Budapest, és annyit, vagy kell egy jegy Tiszaújváros-Hatvan, és egy jegy Hatvan-Budapest viszonylatra? Árban ugyanannyi mindkét opció.
Azt hiszem meg lehet szakítani az utazást, x órára, ha veszed a jegyet, kérdezz rá. Nekem volt olyan bizniszem, hogy Bicskén kellett leszállnom, utána a következõ vonattal mentem tovább Pestre. Nem kell extra jegyet kérni hozzá. Hiszen kifizeted a 400kmes útidíjat. ja retúr jegyet vegyél.
Írta 2009. november 18. - 10:44

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2009. november 17. - 23:27

Írta 2009. november 17. - 23:19

Írta 2009. november 17. - 22:51

Attól függ. A papír alapú menetrendben jelöli, hogy csatlakozó vonat-e, ha igen, megvárja. Az Elvirából nem tudom, hogy honnan lehet kibányászni.Köszönöm a válaszokat! Akkor majd külön jegyet kérek, azt annyi. Ja a voncsik megvárják egymást? Mert Elvira aszongya, hogy 4 percem lesz Nyékládizén átszállni, azt mi van, ha késik a vonatom ugye.
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2009. november 17. - 22:49

Írta 2009. november 17. - 22:31

Írta 2009. november 17. - 20:02

Most már tényleg érdekel, hogy mi volt azon vicces! .D
amúgy még mindig kint van.
Szerintem az akar lenni a poén, hogy valami egetrengetõ FSA akció van, aminek képtelen vagy ellenállni és mindent FSA-ra cserélsz a bringádon és mivel ott lesz mindenhol az FSA logo, olyan lesz, mintha az lenne a jeled.
Írta 2009. november 17. - 19:50

Köszönöm a válaszokat! Akkor majd külön jegyet kérek, azt annyi. Ja a voncsik megvárják egymást? Mert Elvira aszongya, hogy 4 percem lesz Nyékládizén átszállni, azt mi van, ha késik a vonatom ugye.
akkor szopi van. elvileg hagynak idot, szal ha letelt a 4 perc de mar jon a vonatod, akkor megvarnak, de ha 15percet kesel akkor otthagynak szemrebbenes nelkul.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. november 17. - 18:30

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2009. november 17. - 16:28

NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2009. november 17. - 16:15

biztos olvassa valaki a fórumot onnanA bikemarket honlapját ki csinálja?
Csak azért, mert tegnap valaki nem értette a poént és mára lekerült a honlapról.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2009. november 17. - 14:57

Én sem értem.Most már tényleg érdekel, hogy mi volt azon vicces! .D

Tényleg.amúgy még mindig kint van.

A sebesség mindent megold.
Írta 2009. november 17. - 14:57

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2009. november 17. - 14:50

amúgy még mindig kint van.
Írta 2009. november 17. - 14:41

Csak azért, mert tegnap valaki nem értette a poént és mára lekerült a honlapról.

A sebesség mindent megold.
Írta 2009. november 17. - 14:38

Fõleg ha tudnád, hogy az MTX és az S-Type között állandó keverés van a forgalmazónál (nem a BM-nél).Hello!
A felniket hétfõn beszereztük, de a nagyker nem a képen látható MTX matricásat küldte, hanem S-Type feliratút. A két felni ugyanaz a típus csak a matricázásban van különbség. Kollégám ma személyesen jár utána és hozza el a megfelelõ felniket, ha tudnak belõle adni. Ha nem, akkor csak az S-Type feliratos az elérhetõ.
Kérdésem, hogy végsõ esetben megfelelne-e ez a típus is?
Üdvözlettel:
Bikemarket Team - www.bikemarket.hu
Teljesen korrektek, úgy néz ki, meg fog oldódni.
Remélem ideér a héten.
Írta 2009. november 17. - 14:36

A felniket hétfõn beszereztük, de a nagyker nem a képen látható MTX matricásat küldte, hanem S-Type feliratút. A két felni ugyanaz a típus csak a matricázásban van különbség. Kollégám ma személyesen jár utána és hozza el a megfelelõ felniket, ha tudnak belõle adni. Ha nem, akkor csak az S-Type feliratos az elérhetõ.
Kérdésem, hogy végsõ esetben megfelelne-e ez a típus is?
Üdvözlettel:
Bikemarket Team - www.bikemarket.hu
Teljesen korrektek, úgy néz ki, meg fog oldódni.
Remélem ideér a héten.
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Írta 2009. november 17. - 14:12

Advanced MÁV-userekhez lenne egy kérdésem. Ha pénteken szeretnék utazni Budapest-Tiszaújváros viszonylatban (Nyékládházi átszállással), majd szombaton vissza, de Hatvanban nyélbe kellene ütnöm egy bizniszt, akkor hogy kell jegyet kérnem? Az odaút világos, de visszafelé úgy kell venni, hogy Tiszaújváros-Budapest, és annyit, vagy kell egy jegy Tiszaújváros-Hatvan, és egy jegy Hatvan-Budapest viszonylatra? Árban ugyanannyi mindkét opció.
Ha megszakítod az utazást, akkor oda kell menni a pénztárhoz és kell íratni egy papírt, amivel igazolod ezt...