Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37915 hozzászólás a témában

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
valaki ebay acc-kal rendelkezõ tudna segíteni? egy preisvorschlagot kellene ajánlani meg egy kérdést feltenni..

én múltkor egy Animal-t vettem az Adidasok mellé, de nagyon király.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

NewYorker tényleg nem a legjobb minõségû, de ár szempontjából nagyon jó cuccokat lehet találni.
farmer kiárusítások jók, ki lehet fogni nem agyonszaggatott/koptatott darabokat 5e alatt. :D

de amik sokkal jobbak minõségben az a Pull and Bear, és a H&M.
(mindhárom van egyben a Vörösmarty téren [Bp.])

szerencse ezeket ki tudom hagyni

magam részérõl még mindig tartom magam a bevált rongyvásárlási szokásaimhoz

kiballagok az outletbe (ott a régi 1 es mentén a metro háta megett) veszek 3 db fekete 501-est, 20 j press fekete boxert, 40 pár fekete j press zokni, 10-12 zöld polót (adidas nike champion kb) 2 pár nike vagy adidas sport cipõ ilyen gortexes, télre egy kona kapucnis poló . és ezt kb 2- 2,5 évente egyszer kell eljátszani :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Azért én meggondolom, hogy 1000-ért vegyek meg egy polót, ami kb 2 mosás után szétmegy, vagy dobjak még rá 1000-et és vegyek olyat ami, mondjuk talán kibírja 1 évig. De persze pénztárcától függõen vehetek 5000-ért ami esetleg kihúzza 2 évig. (Dockyard)

H&M-re nincs panasz, fõleg a gyerekosztály-ra :) (a Mickey egeres polóm már 2 éve bírja a gyûrõdést) :D

Az az 1000forintos póló, amirõl beszélünk a leértékelés elõtt 2500 vagy 3ezer volt ha jól emlékszem. Tehát ugyanúgy egy "középdrágá"nak mondható póló. Ettõlfüggetlenül nekem is van 20eurós springfield pólóm, meg 700ft-os kínaim is :D

pindur

pindur

vendég

• fórumtag
  • 68 hozzászólás
Azért én meggondolom, hogy 1000-ért vegyek meg egy polót, ami kb 2 mosás után szétmegy, vagy dobjak még rá 1000-et és vegyek olyat ami, mondjuk talán kibírja 1 évig. De persze pénztárcától függõen vehetek 5000-ért ami esetleg kihúzza 2 évig. (Dockyard)

H&M-re nincs panasz, fõleg a gyerekosztály-ra :) (a Mickey egeres polóm már 2 éve bírja a gyûrõdést) :D
:icon_mrgr vale mas morir pies que vivir de rodillas

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
NewYorker tényleg nem a legjobb minõségû, de ár szempontjából nagyon jó cuccokat lehet találni.
farmer kiárusítások jók, ki lehet fogni nem agyonszaggatott/koptatott darabokat 5e alatt. :D

de amik sokkal jobbak minõségben az a Pull and Bear, és a H&M.
(mindhárom van egyben a Vörösmarty téren [Bp.])

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

haverom fél év alatt keresett kb 100ropit...pedig elég sok idõt ölt bele.

elõbb hívd fel õket, hogy van-e még. szerintem már tuti elfogyott... múltkor is volt valami és este már nem kaptunk...

Vmi Rolandot kéne felhívni, Õ tudja megmondani. 1/411 0321 és tõle kéne megkérdezni holnap reggel 9tõl...

Szerk.: Newyorker témához: én kifejezetten szeretem õket, mikor kiárusítás van...1000ftért kap az ember egy pólót, amire igaz hogy mindenkinek olyan van, csak õk 2x annyiért vették mint te, de alapjáraton nem is néz ki rosszul.
Sala: Nem volt még bajom a minõségükkel...

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás

OVB-s pénzügyi melórol tud valaki valamit? ilyen pénzügyi tanácsadós a buli....

lehetõségem van nekik dolgozni....

haverom fél év alatt keresett kb 100ropit...pedig elég sok idõt ölt bele.

MaTT!!! Ha szépen megkérlek, volnál oly szives, hogy elszaladol nekem Hajtipajti-ékhoz és veszel nekem egy japános CMWC pólót? http://alleycat.hu/b...gito-cmwc-polok
Próbáld föl az S-eset, ha azt magadra jónak érzed, akkor M-eset hozz nekem, ha kicsit bõ neked az S-es, akkor jó nekem az S-es :D

Szerk: és akkor a pizza ára le van rendezve, és jövök egy sörrel :D

elõbb hívd fel õket, hogy van-e még. szerintem már tuti elfogyott... múltkor is volt valami és este már nem kaptunk...

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

amúgy mi a szar az a new yorker ?

Árkádban egy bolt. Állítólag jól néznek ki a cuccaik, én spec sohasem vásároltam még ott.

szerk: nem figyeltem, már írták.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

olcsó kínai ruhák átmatricázva, kicsit drágábban...

ja sza rongyosbót

kösz

aszitte csirketápüzlet, bár nem arra vallott az elnevezés :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Én elégedett vásárlójuk vagyok.

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
olcsó kínai ruhák átmatricázva, kicsit drágábban...

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás
amúgy mi a szar az a new yorker ?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

köszi, még csak tervezgetek, de lehet élek a lehetõséggel!
:)

Ha kimész akkor ugye használhatunk téged a bike-components, actionsports, starbike helyett, igaz? :D

A sebesség mindent megold.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

BLZ: Bankleitzahl (angolul "sort code"). BIC kód vagy Swift kód. A magyar bankok Swift kódjának a listjáját itt találtam meg:
https://www.kh.hu/pu..._hasznalat.html

a sort code azt mutatja meg hogy a szamlad melyik banknal van, es annak melyik fiokjaban nyitottad a szamlat.

szal tovabbra is az a nyero valasz elvileg hogy a szamlaszamod elso 8 [?] karaktere ugyanez.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
MaTT!!! Ha szépen megkérlek, volnál oly szives, hogy elszaladol nekem Hajtipajti-ékhoz és veszel nekem egy japános CMWC pólót? http://alleycat.hu/b...gito-cmwc-polok
Próbáld föl az S-eset, ha azt magadra jónak érzed, akkor M-eset hozz nekem, ha kicsit bõ neked az S-es, akkor jó nekem az S-es :D

Szerk: és akkor a pizza ára le van rendezve, és jövök egy sörrel :D

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.353 hozzászólás
Párszor töröltem a hsz-t mire eljutottam ehhez:
Szerintem ez nem azaz oldal ahol meg kell osztani minden apró dolgot. Az üzenõ fal az üzenésre való nem blogolásra.
Ezt kéne felfogni... Egyetértek a Tommmas és BBB üzenetével.

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
édeskisfaszom

camping: majd az elsõ drogos élményeidet oszd meg itt mindenképp...sztem az fog csak igazán ütni..

és hiába van 18fok, ha nemzeti gyásznap van..
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Köszönjük, Emese!

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Baszcsi, ez a New Yorker nagyon állat. Már jártam gyõriben, meg a pestiben, végre már itt is van. Hála a jó égnek mentem nyitásra, nem volt ma suli.

És jó az idõ is, 18 fokot mutat a mérõ.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
Andris! Egyébként én úgy próbálnám meg így elsõre, hogy Decathlon, Intersport- szóval az ilyen nagy sportáruházakat, aztán ott majd látod, hová érdemes elmenni. Szóval én az ilyen nagy sportáruházakat próbálnám elsõre.
ígéret szép szó- a fordításban segítek!
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.