Lor tudom én is olvastam az elsõ 8számjegyes témát, de ez valami urbán legend a fórumokon, mert nekem azt írta ki erre, hogy érvénytelen kód. Úgy olvastam ki egyéb fórumtopikokból, hogy ez egy olyan kód, ami a bank azonosítója, nem az egyes számlatulajdonosoké, szóval olyasmi mint a SWIFT kód.
Dizputenál nem kérdeztek, egyszerûen mínuszba fordult a kontom és ott egy gombocska, amire kattintva kiegyenlíthetem a tartozásom. Persze ha megoldódik a probléma, akkor ez elvileg feloldható és visszakapom a pénzt. Ha megoldódik.
Rebell: valóban elfelejtettem beleírni a kormányhosszat, õszintén szólva én eddig nem is foglalkoztam a hosszal különösebben, mert szeretem a keskeny kormányokat, így vásárláskor nem kérdeztem soha a hosszat, mert úgyis nyisszantanom kellett belõle. Azóta megdumáltam a vevõvel a dolgot, hogy ha nem tetszik neki, vagy nem tudja felhasználni visszacserélem a kormányt, várok a válaszára. Az is hozzátartozik, hogy egy nagyon jó állapotú elég ritka ~15évvel ezelõtt gyártott Syncros kormány volt az aukció tárgya. Ilyen esetben nem a hosszat nézi az ember.
A barátnõdnek is vegyél egy ilyen lámpát, vesd fel neki, hogy tekerjetek ki valami hegytetõre megnézni a naplementét utána este már sötétben hazatekertek és paff, micsoda mázli hogy van két ilyen spéci lámpa

Máris kész a sötétben bringázás.
Sajnos az én kartonomon tényleg olyan sérülések voltak, mintha fociztak volna vele, egy olyan dobozban adtam fel, amiben magam is villát kaptam, szakszerûen becsomagoltam párnás levegõs csomagolóanyaggal, a közöket meg szivacsaprítmánnyal töltöttem ki. Kizárt dolog, ha szakszerûen kezelték volna,hogy így megsérüljön. Aki meg van olyan hülye és nincs annyi esze, hogy egy kis kartondobozra rápakol egy 20-30kgos dögnehéz pakkot, az meg ne menjen futárnak. Azért bizakodom, hogy rendben lesz minden.