Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37915 replies to this topic

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

pl.:
http://ec.europa.eu/...0000-1047538161
Zweiradmechaniker, vagy Zweiradverkäufer kulcsszavakra érdemes keresni.
Ha kell valami pályázatot írni, fordítani, segítek az elérhetõségeket elküldöm priviben -ha szükséges

köszi, még csak tervezgetek, de lehet élek a lehetõséggel!
:)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 posts

osztrák/német bringaboltos meló ügyében merre érdemes kezdeni a keresgélést?

pl.:
http://ec.europa.eu/...0000-1047538161
Zweiradmechaniker, vagy Zweiradverkäufer kulcsszavakra érdemes keresni.
Ha kell valami pályázatot írni, fordítani, segítek az elérhetõségeket elküldöm priviben -ha szükséges
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 posts
BLZ: Bankleitzahl (angolul "sort code"). BIC kód vagy Swift kód. A magyar bankok Swift kódjának a listjáját itt találtam meg:
https://www.kh.hu/pu..._hasznalat.html
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
az ebay reg nemzetkozi

nekem lehet kene fuvar onnan
tan meg van lehetoseg postazasra ismitol

lehet azert nem fogadta el a blz szamlad mert nem osztrak vagy nemet.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Kulon regisztracio kell a .de es a .com ebay-hez?
Valaki megy-jon USA karacsony elott es hozna nekem haza valamit?

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

OVB-s pénzügyi melórol tud valaki valamit? ilyen pénzügyi tanácsadós a buli....
lehetõségem van nekik dolgozni....

ne érezd kiváltságnak :)
ha elég vastag a bõr az arcodon, akkor jól lehet vele keresni - 2 csaj lakótársam elkezdte, egyik abbahagyta, mert nem jött be ez a stílus, másik jól keres vele.
hívtak engem is, aztán kiröhögtem õket.
én nem hiszek ezekben az ügynökös melókban

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,353 posts
Ilyen Pénzügyi céggel kapcsolatban az UFS-t tudom ajánlani.
Én dolgoztam benne s jól ment...
Hogy miért hagytam abba az személyes ok, esetleg privátban elárulom ;)

Mew

Mew

törzsvendég

• fórumtag
  • 392 posts
maggi: nem jársz vele jól...ismerõsi körben többen is csinálták,mind abbahagyták,mert nemúgyment ahogy kellett volna...

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Na még egy utolsó hozzászólást kreálok aztán a fejleményekrõl legközelebb ha megoldódott:
kösz mindenkinek a tanácsokat, kb arra jöttem rá, hogy zárolva lett ez az összeg 1 hónapra, amit a német fickó indított, mert problémája lett. Feltételezem, hogy ha meg bírjuk oldani, leveszi a zárást. De hogy ennyire bizalmatlan legyen.. nem érdekem hogy átvágjam, nem vagyok egy nullás felhasználó. De mindegy ezen nem lovagolok tovább, csak bemérgesedem.

A BLZ továbbra is kérdéses nekem, aki esetleg regisztrált eladó az ebayon és túljutott és meg tudott adni egy jó BLZ kódot, az kérem ossza meg velem a tudományát akár itt, akár privátban errõl.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

Lor tudom én is olvastam az elsõ 8számjegyes témát, de ez valami urbán legend a fórumokon, mert nekem azt írta ki erre, hogy érvénytelen kód. Úgy olvastam ki egyéb fórumtopikokból, hogy ez egy olyan kód, ami a bank azonosítója, nem az egyes számlatulajdonosoké, szóval olyasmi mint a SWIFT kód.

.

és az elsõ 8 szám az összes bankszámlaszámban a bank/fiók azonosítója

az elsõ 4 a banké (pl a BB-é 1010) a második 4 a fióké

ettõl független ami neked kell az nyilván lehet más...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
OVB-s pénzügyi melórol tud valaki valamit? ilyen pénzügyi tanácsadós a buli....

lehetõségem van nekik dolgozni....

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
nem lehet, hogy most meg nem kapta meg a lovet
csak a paypal lehuzta felrerakta es varnak a te valaszodra, hogy mi is lesz?

vmi hasonlot irtak neked igy remlik.
azt a levelet el kene olvasni hatha segit

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Jah a címzettnek nem szabadott volna átvennie így a pakkot, lehet észre is vette a sérülést, de nem volt elég tökös hogy ott a helyszínen balhézzon, így egyszerûbb volt neki. Én meg kénytelen vagyok foglalkozni vele, nem írhatom, hogy te bajod, mert egybõl lóvé vissza meg lehúzza va 100%os pozitív mérlegem. :(

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

Más:
megérkezett 5 hét várakozás után Honk Kongbol rendelt lámpám:
http://www.dealextre...ls.dx/sku.29489

kurva jól megcsinálták (a lupine testla másolata)
Az a probléma, hogy az asszony a bringás fanatizmus tetö fokának csücskébe sorolja be az éjeli tekerést. Most, amikor ilyen jó lámpám van...ki kellene találni valamit.

Mondom a címet, ahová küldheted a lámpát. ;) Így az asszony megnyugszik... :D

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
a vasarlo le tudja verni a serulest a futarcegen. atvetelkor persze ra kell irni a cetlire hogy "serulve erkezett", de ha nem irja ra, meg akkor is van 1-2 napja hogy utolag bejelentse. neha egyszeruen nem latod a dobozon hogy meg lett utve, es atveszed hogy minden ok.

emiatt nem az eladot kellene szivatni.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
erdekel meg, hogy miert vette at ha ilyen serult?
azonnal jegyzokonyv es ugy talan.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
Sala tudtál utalni?

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Lor tudom én is olvastam az elsõ 8számjegyes témát, de ez valami urbán legend a fórumokon, mert nekem azt írta ki erre, hogy érvénytelen kód. Úgy olvastam ki egyéb fórumtopikokból, hogy ez egy olyan kód, ami a bank azonosítója, nem az egyes számlatulajdonosoké, szóval olyasmi mint a SWIFT kód.

Dizputenál nem kérdeztek, egyszerûen mínuszba fordult a kontom és ott egy gombocska, amire kattintva kiegyenlíthetem a tartozásom. Persze ha megoldódik a probléma, akkor ez elvileg feloldható és visszakapom a pénzt. Ha megoldódik.

Rebell: valóban elfelejtettem beleírni a kormányhosszat, õszintén szólva én eddig nem is foglalkoztam a hosszal különösebben, mert szeretem a keskeny kormányokat, így vásárláskor nem kérdeztem soha a hosszat, mert úgyis nyisszantanom kellett belõle. Azóta megdumáltam a vevõvel a dolgot, hogy ha nem tetszik neki, vagy nem tudja felhasználni visszacserélem a kormányt, várok a válaszára. Az is hozzátartozik, hogy egy nagyon jó állapotú elég ritka ~15évvel ezelõtt gyártott Syncros kormány volt az aukció tárgya. Ilyen esetben nem a hosszat nézi az ember.

A barátnõdnek is vegyél egy ilyen lámpát, vesd fel neki, hogy tekerjetek ki valami hegytetõre megnézni a naplementét utána este már sötétben hazatekertek és paff, micsoda mázli hogy van két ilyen spéci lámpa :D Máris kész a sötétben bringázás.

Sajnos az én kartonomon tényleg olyan sérülések voltak, mintha fociztak volna vele, egy olyan dobozban adtam fel, amiben magam is villát kaptam, szakszerûen becsomagoltam párnás levegõs csomagolóanyaggal, a közöket meg szivacsaprítmánnyal töltöttem ki. Kizárt dolog, ha szakszerûen kezelték volna,hogy így megsérüljön. Aki meg van olyan hülye és nincs annyi esze, hogy egy kis kartondobozra rápakol egy 20-30kgos dögnehéz pakkot, az meg ne menjen futárnak. Azért bizakodom, hogy rendben lesz minden.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
osztrák/német bringaboltos meló ügyében merre érdemes kezdeni a keresgélést?

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,977 posts
vágott kormányért tölem is negativot kapáltal volna, mivel nem emlitetted.
A vásárló egy xy márka yx model kormányt szeretne, az ismeri annak méreteit.

A csomagszállitó egy fityinget sem fog fizetni. en vettem 1 kerékszettet, de sajnos az eladó nem atz a csomagot küdlte, mind amit rendeltem.
Csomag vissza és utközben leszakadt a szabadonfutó, beszakadt a karton.
èn a képeket a DPD-nek, az eladó képeket a DPD-nek (eredti kerekes kartonban volt csomagolva), asszongya DPD: a csomagnak ki kell birnia 30kg minden oldalról. Ezt a képen láthatóan nembirta, igy sajnánják a dolgot.
Hála istennek nem küdtem vissza a csomagot még az elárusitó nem utalta át a lóvét, de utánna nagy anyázás meg stb. volt a dologból.

Paypal a vásárlót védi, 1 ez meg vele valahogy.

Más:
megérkezett 5 hét várakozás után Honk Kongbol rendelt lámpám:
http://www.dealextre...ls.dx/sku.29489

kurva jól megcsinálták (a lupine testla másolata)
Az a probléma, hogy az asszony a bringás fanatizmus tetö fokának csücskébe sorolja be az éjeli tekerést. Most, amikor ilyen jó lámpám van...ki kellene találni valamit.