Jelentkezz be Regisztrálj
Üzenőfal
Posted 2015. March 16. - 13:52
Posted 2015. March 16. - 11:27
Tényleg senkit nem zavarnak a tömegével nyíló spam topikok?
heh, van véleményed? le is írod? netán kritizálsz? majd téged is bannolnak
Posted 2015. March 16. - 10:30
Posted 2015. March 14. - 11:28
Egy forum amelyik tojik a felhasznalokra es tiltogatja az aprojabol a maganhirdetoket.
Ti segitenetek a forditasban?En azt hiszem inkabb sikeresen le ZH-zom a kovetkezo hetekben.
Sok sikert.
regi/hibas agyvaltokat veszek.
Posted 2015. March 13. - 21:56
elvtársak valaki szeretne kb 2k évek közepéről 2-3 évfollyam angol mountainbike rider és amcsi mba magazinokat ?
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2015. March 13. - 19:12
gratulálok az önkényes moderációhoz, további sikereket ennek a féreg fórumnak. ggwp
- Kisherceg and Rabbit like this
Posted 2015. March 10. - 11:22
keresek angolul tökéletesen értő embert, aki alkatrész tulajdonságokat fordítana nekünk magyarra.
ötlet valakinek? érteni kell(ene) a kerékpározáshoz, és ismerni a szaknyelvet, nem akarok egy olyan fordítóirodát megbízni, akit utána tovább tart lektorálni, mintha magamnak fordítottam volna.
nincs valakinek egy egyetemista ismerőse, aki roppant ráér az elkövetkező 2 hétben?
szerk: mivel túl sokan értik félre, természetesen nem szívjóságból fordító embert keresek. fizetünk érte, mint minden munkáért. a lényeg nem azon van, hogy ki csinálja, hanem azon, hogy értsen a kerékpáros szaknyelvhez megfelelő szinten. ergo ez legyen a hobbija, mert általában a kettő összefügg.
Edited by rob, 2015. March 25. - 11:24.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2015. March 06. - 21:22
Kedves istenek tanácsa.
Legyen már úgy hogy mondjuk hogy 50 hozászolásig ne lehessen topikot nyitni mert már kicsit idegesítő ez a hamis útlevél dömping.
- Sly78 and Tekergek like this
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2015. March 03. - 14:23
Posted 2015. March 03. - 13:46
http://apro.bikemag....al-l275693.html
valaki tuna adni hozza elerhetoseget?
hirdetesben nem irt semmit uzenetet meg nem tudok kuldeni mert a kocsog bikmag letiltott valami szarsagert.
úgy vélem, ő lesz az:
http://olx.hu/hirdet...ar-ID35adB.html
a nevem Holmes. Sherlock Holmes
- zeezoltano likes this
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Posted 2015. March 03. - 11:37
http://apro.bikemag....al-l275693.html
valaki tuna adni hozza elerhetoseget?
hirdetesben nem irt semmit uzenetet meg nem tudok kuldeni mert a kocsog bikmag letiltott valami szarsagert.
regi/hibas agyvaltokat veszek.
Posted 2015. February 21. - 21:47
pecer!
csörögj már meg, mizu,akarok veled beszélni E.
enyém a régi.
hetven kettőnyolcvanhéttizenhatötvennyolc.
pá.
E.
Posted 2014. December 19. - 02:55
Huhh, ezer éve nem jártam erre, érdekes hogy az üzenőfalon 2 hónapos a legutóbbi bejegyzés furi, de ideje szétnézni a fórumon
pacsi mindenkinek!
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Posted 2014. October 13. - 22:52
Szerintem sem olyan rossz dolog ez. Már a 15évvel ezelőtti első mobilomon is már volt ilyen tiltólista, azóta is van az összesen - gondolom nem véletlenül.
Posted 2014. October 08. - 23:09
Buzdítja a fórumot a gyűlölködésre. Miért nem csináltok magatoknak egy zártkörű fórumot és ezt hagyjátok békén?! Nem lesz szükség feketelistára!
Posted 2014. October 08. - 21:55
Köszönöm, nagyon kedves.
A régiben a delikvens profilján volt egy tiltólistára rakó gomb, de itt azt ostoba mód hiába nézegettem. A magamét nem jutott eszembe megbámulni, basszus.
Kösz, még egyszer.
Posted 2014. October 08. - 21:43
Nem akarnám szétoffolni a topikot, ahol a kérdés felmerült...
A fórummotor képes a számunkra nem kedves fórumozók hozzászólásának elrejtésére, a funkció neve feketelista.
Nagyon egyszerű a kezelése:
1. kiválasztod a Feketelista opciót
2. megadod, ki az, aki megnyerte a betonkockát, majd
3. mentesz.
4. Tisztább, szárazabb, biztonságosabb érzés.
---
Én azért járok ide, hogy jól érezzem magam, nem azért, hogy idegeskedjek, meg veszekedjek...
Posted 2014. September 09. - 08:33
Posted 2014. September 08. - 20:09
mondanám, hogy mondtam, ....meg. legalább egyben vagy?
Nem tudom még, most vettem rá új láncot, cseréltem az első-hátsó külsőt meg, s mentem vele kétszer azóta, aztán eljöttem otthonról. Most a coralt nyúztam már harmadik napja, ma meg letértem a megszokott-bejárt-ismert útvonalról, és erre persze... ESÉS. Rá a bal vállamra.
Szép.
Miért van az, hogy akik gyerekkoruktól kezdve ügyetlenek és sosem tudtak két kézzel semmit megcsinálni (alias Vejnemöjnen) már negyedjére esik idén? :|
- Vejne likes this
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Posted 2014. September 08. - 07:14
b+, Maggi, mintha most regisztráltál volna...
Kerestem szinte mindenre ami eszembe jutott, de nem lett meg... Így a nagy testvérhez fordultam.