Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37915 replies to this topic

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,541 posts
  • Locationa Pilis
Úgy van. Az ilyen kiscsávókból lesznek azok a nagycsávók, akik aztán késõbb nem tisztelik a szabályokat sem. Akkor persze meg már nem is lehet rajtuk változtatni. Kell kapnia pár "pofont" (és itt most nem a fizikai verésre gondolok), élje át a nélkülözést, tapasztalja meg a "nem úgy mennek a dolgok, ahogy azt én szeretném" helyzeteket, mert késõbb senkit nem fog érdekelni ha durcizik, meg elvonul. Szóval igazából az neki is segítség lenne ha keményebben bánnátok vele.

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
a gyerek olyan lesz amilyennek nevelik a szulei. mi az hogy elvonul? pff. es akkor mi van? ideges lesz? hogy oda ne rohanjak.

abba kellene belegondolni, hogy mit tud tenni ocsed ha valami nem ugy tortenik ahogy szeretne? mit csinal ha Apad odamegy es kihuzza a gepet? nem kell hatalmat adni a kezebe, es akkor nem fog vele visszaelni.

nekem apam bejott a szobaba es kozolte hogy egesz delelott szamitogepeztel, most mar eleg lesz, alljal fel onnan es csinalj valami mast. es kikapcsoltam es csinaltam valami mast, mert en vagyok a gyerek, es o a felnott.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Egyszerû. Kábel kihúz,csati levág, és kész.Ha durcázik annyi baj legyen, majd elmúlik ha éhes lesz.

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
navalygok, mert qrva idegesítõ és mert nem tudják sehogy nevelni - egyszerûen ha komolyan akarnak vele beszélni, akkor bedurcizik és elvonul. ha meg határozottab hangnemet vesznek fel, akkor meg még ideges is lesz amellé, hogy elvonul..

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
en csak azt nem ertem hogy a fuggoseg a baj, vagy az hogy neveletlen.

es mindkettot nagyon egyszeruen lehet orvosolni. Apu es Anyu eloveszi a kiscsavot es elmondjak neki hogy mit lehet es mit nem. egy forumban nyavajogni rola 100% hogy nem fog valtoztatni semmit, szal mi ertelme?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
öcsiknél jol bevált, ha leül egy pofontól oszt' elgondolkozik

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
jah
giga szakadék tud tátongani már 3-4 év korkülönbségnél is vaz
pl. amikor én "rassoltam" utoljára, már-már válok volt eh
azóta is tartozunk haverral a kocsmába egy ajtóval :-)

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 posts

mikortól számít valaki videójátékfüggõnek? kezd kilenni a tököm azzal, hogy este 7 (amikor öcsém átlagban géphez kerül) és éjfél között attól hangos a ház, hogy "mekkora low vagy, itt rusholsz, lol wtf low vagy haver, te is xyz puff"...ül a nagy fejessel a gép elõtt, és a normális emberi beszédnél kb 3 nagyságrenddel hangosabban magyaráz ilyeneket a mikrofonba. hozzászólni, vagy egyáltalán bármit csinálni nem lehet, és amikor meg így a szüleimmel nem értjük, ahogy beszél ("ez és ez ekkora low meg noob meg wtf meg lol meg rusholtunk meg ezaz.."), és így szólunk neki, hogy jó lenne az internetes szlenget nem használni a hétköznapokban, akkor meg mi vagyunk a primitívek, hogy miért nem értjük, amit akar mondani...

ha meg töltenék valamit, hogy megnézzek este, akkor meg le vayok bszva, hogy miért foglalom a sávszélességet, mert így neki már 15 felett van a pingje vagy mije...hát 8 megabiten férjünk már el basszus.

sol: noob ocsed heccsat :D

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
mikortól számít valaki videójátékfüggõnek? kezd kilenni a tököm azzal, hogy este 7 (amikor öcsém átlagban géphez kerül) és éjfél között attól hangos a ház, hogy "mekkora low vagy, itt rusholsz, lol wtf low vagy haver, te is xyz puff"...ül a nagy fejessel a gép elõtt, és a normális emberi beszédnél kb 3 nagyságrenddel hangosabban magyaráz ilyeneket a mikrofonba. hozzászólni, vagy egyáltalán bármit csinálni nem lehet, és amikor meg így a szüleimmel nem értjük, ahogy beszél ("ez és ez ekkora low meg noob meg wtf meg lol meg rusholtunk meg ezaz.."), és így szólunk neki, hogy jó lenne az internetes szlenget nem használni a hétköznapokban, akkor meg mi vagyunk a primitívek, hogy miért nem értjük, amit akar mondani...

ha meg töltenék valamit, hogy megnézzek este, akkor meg le vayok bszva, hogy miért foglalom a sávszélességet, mert így neki már 15 felett van a pingje vagy mije...hát 8 megabiten férjünk már el basszus.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
no latjatok ezt meg egy ilyen troger tanult ficko is tudja, mint a mi gabink.

jah, es ugye mindig ilyenkor jossza ra, hogy lehet az akarmilyen pierkardin a tudo szin az belulrol fakad.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
jaja
attól még lehet aljasul viselkedni, hogy a tüdõszínû pieerrr kárddin hányódik össze

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
oltony naciban barhova elmehetsz bulizni
csak jol kell fellepni.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts

Melyik lehetett ez a bringabolt?
http://www.velo.hu/i...ul=hir&kod=6721

Pusztulna meg...

sztori:
http://totalcar.hu/m...ngadat_buntess/
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts

öltönynackóban milyen bulihelyre jársz?

gólyabálnak csúfolják.

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
öltönynackóban milyen bulihelyre jársz?
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
:D:D:D még egy kicsit a cipõm talpa meg az öltönynadrág alja, de az amúgy is sáros lett, szóval mindegy.:D

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,977 posts

lenne egy olyan furcsa kérdésem így szombat kora délután, hogy egy sötétbarna, 100% pamut kabátból (bélése 100% mûszál..) hogy az úristenbe lehet a vörösboros-jégeres-sörös-majonézes (és szag alapján talán még egy kis rókamóka is jutott attól a rohadt alkesz hajléktalantól, aki elõl épphogy el tudtunk ugrani nagy "józanságunkban", mielõtt telehányta a buszt helyettünk is...) foltot kiszedni?

vágjam be a mosógépbe a megfelelõ programra, aztán hadd szóljon? tudom, lehetnék háziasabb, de nem akarom szétbszni a kabátot...

bisztos csak a kabát?

http://forum.bikemag...&postcount=3088

thx koca

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
most igy ebed kozben olvasva elkepzeltem a helyzetet.

mindenekelott aztasd be meleg vizbe
kis mososzer mehet melle, gyurd meg ovatosan csak, hogy atigya magat vele.

kesobb ovatosan surolni is lehet
viz es mososzer csere utan

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts

Szombat? :D tényleg kurvajó buli lehetett :D
Csak nekem tûnt fel? :D

jahogy ááá péntek van!!! ezt mindig keverem, amióta egyetemre járok, mert ott nincs ugye tanítás pénteken. de kivételens most nem megszokásból keverem, hanem mert tényleg szentül hittem, hogy szombat van.:D amúgy ja, jó buli volt. kár, hogy én csak egy kis pálinkafolttal szálltam be a kabátom kidekorálásába, a többi az ilyen random jött mikor honnan.:(

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

lenne egy olyan furcsa kérdésem így szombat kora délután

Szombat? :D tényleg kurvajó buli lehetett :D
Csak nekem tûnt fel? :D