Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37915 hozzászólás a témában

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
tam: felhívtam itt az auchanban lévõ 5ásecet vagy mi, ahova szoktam vinni az ilyenekt. aszongyák pamutot nem lehet vegytisztítani, csak mosni.

zOrg: annyira nem néz ki vészesen, mert sötétbarna a kabát...ellenben qrvára nincs jó illata, és nem is annyira esztétikus.:D

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

lenne egy olyan furcsa kérdésem így szombat kora délután, hogy egy sötétbarna, 100% pamut kabátból (bélése 100% mûszál..) hogy az úristenbe lehet a vörösboros-jégeres-sörös-majonézes (és szag alapján talán még egy kis rókamóka is jutott attól a rohadt alkesz hajléktalantól, aki elõl épphogy el tudtunk ugrani nagy "józanságunkban", mielõtt telehányta a buszt helyettünk is...) foltot kiszedni?

vágjam be a mosógépbe a megfelelõ programra, aztán hadd szóljon? tudom, lehetnék háziasabb, de nem akarom szétbszni a kabátot...

Ezt a koktélt lehet, hogy csak a meleg olló oldja... :D
"In idem flumen bis non descendimus"

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
vegytisztito?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
lenne egy olyan furcsa kérdésem így szombat kora délután, hogy egy sötétbarna, 100% pamut kabátból (bélése 100% mûszál..) hogy az úristenbe lehet a vörösboros-jégeres-sörös-majonézes (és szag alapján talán még egy kis rókamóka is jutott attól a rohadt alkesz hajléktalantól, aki elõl épphogy el tudtunk ugrani nagy "józanságunkban", mielõtt telehányta a buszt helyettünk is...) foltot kiszedni?

vágjam be a mosógépbe a megfelelõ programra, aztán hadd szóljon? tudom, lehetnék háziasabb, de nem akarom szétbszni a kabátot...

Máté85

Máté85

vendég

• fórumtag
  • 223 hozzászólás
Hát mostanában elég ritkán jutok haza, nem nem voltam csak a boonon néztem meg a képeket

CUBE... your life!!!

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.353 hozzászólás
Máté85:
Látom szoktál lenni Miskolcon?
A múlthétvégén volt a miskolci kiképzõ központban egy kis bemutató meg verseny.
Voltál ott?

Máté85

Máté85

vendég

• fórumtag
  • 223 hozzászólás

Ha kell valami segitség, vagy tömeget növelni szójjál :D

Ha meg rendõr kell nekem szóljál

CUBE... your life!!!

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
sms? :D

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
És.... Autóztam kicsit.
Hát. Ha valós, jó helyre került.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
dobj egy sms, kiváncsi vagyok énis!

fuck me, i'm famous!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
délután megyek egy karikát :)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Megnéztem a megtalált bicókat, háááát, nem annyira lomizott bicóknak tûnnek, hanem bizony...

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
21 ker ;) neked közel van :D

fuck me, i'm famous!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
21ik kerület... Körbe kéne járni a boltokat, és megnézni, melyiken van "szabadság miatt zárva" tábla :)

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás

anyukanak nagy gyereke van
17-18 korul

nyaron kiraktak a not m.helyerol
akkor mutti azt mondta maradhat ha fizeti a rezsit. /mer hogy ha rezsi ki van fizetve akkor ott vagyunk kb mintha uresen allna a lakas/
majd mutti szerzett nonek melot egy takarito cegnel.
de ez a betanitott meloskent dolgozo nonek nem tetszett. hoppacsak
kesobb lett ugyan sajat, de a gyerek se tudott/akart semmit szerezni.
igy szepen el uldogeltek a lakasunkban ugy, hogy a futest mar tan nem is fizette most.

es meg van bor a pofajan megkerdezni, hogy nem maradhatna-e meg 1-2 honapig.
meg fenyegetni, hogy nem rakhato ki az alberlo.

no szoval ha nem koltozik ki dec 1-ig akkor mi koltozunk be.
meg csereljuk a zarat osz ami bent marad azt koszonjuk szepen.

nemtom nekem amikor nem volt melom minden lehetoseget megfogtam, hogy legyen mibol elni.
de ez egy segedmunkastol ne varjuk mar el. hat beszarok!

Ha kell valami segitség, vagy tömeget növelni szójjál :D
"Minden hülyeség" by Tomidny

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
http://bringazz.hu/k...

azért még ne ássuk el szegényt, ismerve a hazai számlázási rendszert.... Attól hogy nincs számlája azaz nem tudja hitelt érdemlõen bizonyítani az eredetét, nem biztos, hogy lopott!!!

bár a kép sokat elárul

Feltöltött kép

fuck me, i'm famous!

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Melyik lehetett ez a bringabolt?
http://www.velo.hu/i...ul=hir&kod=6721

Pusztulna meg...

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Forrás;
1993. évi LXXVIII. törvény
a lakások és helyiségek bérletére, valamint az elidegenítésükre vonatkozó egyes szabályokról + szubszidiárius jelleggel a PTK (1.§ (3) Az e törvényben nem szabályozott kérdésekben a Polgári Törvénykönyv (a továbbiakban: Ptk.) rendelkezései az irányadóak. )
23. § (1) A szerzõdés megszûnik, ha
c) az arra jogosult felmond;

24. § (1) A bérbeadó a szerzõdést írásban felmondhatja, ha
a) a bérlõ a lakbért a fizetésre megállapított idõpontig nem fizeti meg;
B) a bérlõ a szerzõdésben vállalt vagy jogszabályban elõírt egyéb lényeges kötelezettségét nem teljesíti;
Írásban mond fel, mivel 2. § (5) A lakás bérbeadásának érvényességéhez a szerzõdés írásba foglalása szükséges.
25. § (1) Ha a bérlõ a bérfizetésre megállapított idõpontig a lakbért nem fizeti meg, a bérbeadó köteles a bérlõt - a következményekre figyelmeztetéssel - a teljesítésre írásban felszólítani. Ha a bérlõ a felszólításnak nyolc napon belül nem tesz eleget, a bérbeadó további nyolc napon belül írásban felmondással élhet.
(5) A felmondás az (1) és (2) bekezdés esetében az elmulasztott határnapot követõ hónap, a (3) és (4) bekezdés esetében a hónap utolsó napjára szólhat. A felmondási idõ nem lehet rövidebb tizenöt napnál.

Plusz még;
429. § (1) Ingatlan vagy lakás bérbeadóját (albérletbe adóját) a hátralékos bér és járuléka erejéig a bérlõnek a bérlemény területén levõ vagyontárgyain zálogjog illeti.
(2) A bérbeadó mindaddig, amíg e zálogjoga fennáll, megakadályozhatja a zálogjoggal terhelt vagyontárgyak elszállítását.
(3) Ha a bérlõ írásban kifogásolja a zálogjog fennállását, terjedelmét vagy azt, hogy a bérbeadó a követelésére teljes fedezetet nyújtó vagyontárgyakon felül más vagyontárgyak elszállítását is megakadályozta, a bérbeadó nyolc napon belül köteles zálogjogát bírósági úton érvényesíteni. Ha ezt elmulasztja, zálogjoga megszûnik.
(4) Ha a bérlõ a zálogjoggal terhelt dolgot a bérbeadó engedélye nélkül elszállítja, és más megfelelõ biztosítékot nem nyújt, a bérbeadó követelheti a dolognak a bérlõ költségén való visszaszállítását. A dolog visszaszállításával a zálogjog feléled.

Nagyon röviden;
-ha van írásbeli szerzõdésetek (elvileg kéne legyen, megköveteli a tv:P) akkor teljesítésre 8 napos határidõvel írásban felszólít, leteltével elmulasztott határidõt követõ hónap utolsó napjára felmondás. Így kerek, ha anélkül dobjátok ki, és van papírja, akkor mondhatja, h õ nem kapott felszólítást és megy vissza. Képzelem, azután milyen jó hangulat lenne a házban :P Viszont ez esetben zálogjog él a cuccain, bár én hagynám a rákba, örülnék, ha megy.

-ha nincs, akkor ezzel nem kell foglalkozni, így is elég póthatáridõt szabtatok, ha nem megy szép szóval, akkor rendõrt hívni vagy jegyzõtõl kérni birtokvédelmet. De mindig szerencsésebb harmadik fél bevonása nélkül elintézni a vitát.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
pedig neki kéne csak mindent megfogni....pont õ válogat aki nem teheti meg...lol

ki kõ rakni osz heló

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
anyukanak nagy gyereke van
17-18 korul

nyaron kiraktak a not m.helyerol
akkor mutti azt mondta maradhat ha fizeti a rezsit. /mer hogy ha rezsi ki van fizetve akkor ott vagyunk kb mintha uresen allna a lakas/
majd mutti szerzett nonek melot egy takarito cegnel.
de ez a betanitott meloskent dolgozo nonek nem tetszett. hoppacsak
kesobb lett ugyan sajat, de a gyerek se tudott/akart semmit szerezni.
igy szepen el uldogeltek a lakasunkban ugy, hogy a futest mar tan nem is fizette most.

es meg van bor a pofajan megkerdezni, hogy nem maradhatna-e meg 1-2 honapig.
meg fenyegetni, hogy nem rakhato ki az alberlo.

no szoval ha nem koltozik ki dec 1-ig akkor mi koltozunk be.
meg csereljuk a zarat osz ami bent marad azt koszonjuk szepen.

nemtom nekem amikor nem volt melom minden lehetoseget megfogtam, hogy legyen mibol elni.
de ez egy segedmunkastol ne varjuk mar el. hat beszarok!

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...