zOrg: annyira nem néz ki vészesen, mert sötétbarna a kabát...ellenben qrvára nincs jó illata, és nem is annyira esztétikus.

Ezt a koktélt lehet, hogy csak a meleg olló oldja...lenne egy olyan furcsa kérdésem így szombat kora délután, hogy egy sötétbarna, 100% pamut kabátból (bélése 100% mûszál..) hogy az úristenbe lehet a vörösboros-jégeres-sörös-majonézes (és szag alapján talán még egy kis rókamóka is jutott attól a rohadt alkesz hajléktalantól, aki elõl épphogy el tudtunk ugrani nagy "józanságunkban", mielõtt telehányta a buszt helyettünk is...) foltot kiszedni?
vágjam be a mosógépbe a megfelelõ programra, aztán hadd szóljon? tudom, lehetnék háziasabb, de nem akarom szétbszni a kabátot...
RAUH-Welt
B E G R I F F
CUBE... your life!!!
Ha kell valami segitség, vagy tömeget növelni szójjál
CUBE... your life!!!
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
fuck me, i'm famous!
fuck me, i'm famous!
anyukanak nagy gyereke van
17-18 korul
nyaron kiraktak a not m.helyerol
akkor mutti azt mondta maradhat ha fizeti a rezsit. /mer hogy ha rezsi ki van fizetve akkor ott vagyunk kb mintha uresen allna a lakas/
majd mutti szerzett nonek melot egy takarito cegnel.
de ez a betanitott meloskent dolgozo nonek nem tetszett. hoppacsak
kesobb lett ugyan sajat, de a gyerek se tudott/akart semmit szerezni.
igy szepen el uldogeltek a lakasunkban ugy, hogy a futest mar tan nem is fizette most.
es meg van bor a pofajan megkerdezni, hogy nem maradhatna-e meg 1-2 honapig.
meg fenyegetni, hogy nem rakhato ki az alberlo.
no szoval ha nem koltozik ki dec 1-ig akkor mi koltozunk be.
meg csereljuk a zarat osz ami bent marad azt koszonjuk szepen.
nemtom nekem amikor nem volt melom minden lehetoseget megfogtam, hogy legyen mibol elni.
de ez egy segedmunkastol ne varjuk mar el. hat beszarok!
fuck me, i'm famous!
NE ÍGY! NE ÍGY!