Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37915 hozzászólás a témában

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
ittam ilyen "velnesz" teját.....valami nyugtatós cumó, gondolom mák vagy ilyesmi, rendesen bepilleszt....jo cucc

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

Tigga' jössz valamikor felénk?

nam vszínû

mostanában malacinflenza meg itthó csavarcsomagolás volt a menû. meg az is lesz -gögrovás nélkül persze-
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
örülök, hogy ma volt az utolsó oktatási nap ebben a félévben, kezdett már telelenni a tököm az egésszel...még a holnapi rohadtqrva progzh-n hadd szerezzek legalább 2 pontot, meg adhassam le jövõ héten a házimat, és hagyjanak engem békén legalább karácsonykor...a szilveszert már nem merem leírni, tekintve, hogy 4-én vizsgázunk az egyetlen 7 kredites tárgyból, ami qrvaqrvaqrvaqrvanehéz.

eddig nagy csalódás az egész igazából - ha nem lenne jó társaság, akivel öntjük egymásba a lelket meg segítünk a másiknak, ha nem megy valami, akkor tuti hagynánk a francba az egészet.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Tigga' jössz valamikor felénk?

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

által ment Bálint ?
vót vagy sok mega

által jött. nagyon szépen köszönöm még1x! gmailen át szokott jönni a cucc egyébként mindig.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás
által ment Bálint ?
vót vagy sok mega
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
hd readyt én se vennék. a full HD a jövõ, és mivel elég erõsen mennek lefele az árak, a filmkiadók meg a torrentoldalak is állnak át a blurayre, fullhd-ra...tv-t nem 1 évre vesz a legtöbb ember, 2-3 év múlva meg minden fullhádé lesz. (82 centistõl indulnak a fullHD tévék, ahogy néztem, az már egy átlagos nappaliba/hálószobába bõven elég, de a ~100 centisek se sokkal drágábbak, ha valakinek nagyobb nappalija/hálószobája van. )

a tendencia alapján jövõ nyár végére már kb annyiért lehet majd venni egy jó bluray lejátszót, mint amennyiért most egy jófajta dvd lejátszót. és aztán úgyis szépen kimennek a dvdk a divatból, és majd szidja akkor magát a sok Tibor, amikor a legújabb film csak bluray-n jön ki és a torrent is tele lesz fullHD anyagokkal, hogy há õ miért csak hdready-t vett tavaly.

persze ehhez már csak egy jó hangrendszer kell, ha az ember jó házimozit akar - ott viszont a határ a csillagos ég...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
meg en nem vennek mar HD Ready-t. amennyiert vettem az en 42esemet most mar adnanak egy 37es fullHD-t. megy lefele az ara szepen.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás
nekem majdnem olyan 42"os Pana plazmám van, mint amiket most árulnak 130 körül (TX42...)
sose legyen rosszabb tévém ;)
a beégést nyugodtan el lehet felejteni ezeknél már, ha kikapcsolás után látsz is valamit az eltûnik pár perc alatt

ahogy írta valaki, ha háttérbe kell, fõleg tv adáshoz, akkor LCD, ha mozizni esténként akkor plazma

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Nem is néztek, mi? És véletlenül az volt odaírva hogy "HUSTLER"...szervízben biztos bevették. :D

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Azt hiszem a tékozló homáron olvastam, hogy valaki vett olyan plazmát ami már "az ellen véd". Aztán mégis vissza kellett vinni mert beleégett egy olyan csatorna logója amit nem is néztek. :)

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
állítóleg ezt már kiküszöbölték rég. tologatják a pixeleket ide-oda. emberi szem nem érzékeli. meg aztatatat olvastam fel lehet újítani a képernyõt szervizileg

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.353 hozzászólás
TV vel kapcsolatban:
Olvastam olyat hogy a plasmatvt vitt vissza csórikám mert hogy a 12es karika beleégett a képernyõbe. Akkor ezek szerint tényleg igaz lehet mint ahogy lett említve a pc-konzol-game felhasználás miatt.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
jajj de jo már lázam is van.....:(

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

2005 júniusi bikemag újságból, ha valaki el tudja küldeni nekem az s-works enduro tesztet, azt nagyon megköszönném!

küggyé ímélcímet, oszt kapod.

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás

getszi negyed 3kor még bent?

Nem bent, csak virtuálisan, de dolgozás azért volt. Nem kizárt, hogy ma is lesz.

--Trifo

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
Na akkor olvasgatok még :)

elbandi2

elbandi2

törzsvendég

• fórumtag
  • 442 hozzászólás
Szemre sokat fejlõdött az lcd, de ugyanúgy a plazma is. Árban viszont ebbe a keretbe lcd-bõl csak az alsókategória fér bele, ami viszont szerintem minõségben alulmarad egy azonos árú plazmához képest.
De az hogy kinek mi tetszik az nagyon szubijektív, ezért mondtam hogy ha teheted nézd meg a két technológiát saját szemmel.
Olvasnivalónak:http://www.hazi-mozi.hu/ / cikkek alatt

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
ok, köszi :)

Olvastam pár összehasonlítást; volt olyan .pdf is a neten amit maga a Pana készített. Mozizni, sportközvetítésekhez, játszani, sötétebb (besötétíthetõ) helyre egyértelmûen a plazmát ajánlották. Mert az LCD válaszideje és fényereje nagyobb, a fekete csak szürke, kevésbé kontrasztos, etc. A baj az, hogy a tanulmány 2006-os és nem tudni (én legalábbis nem követtem) mit fejlõdött az LCD az utóbbi 3 évben.

elbandi2

elbandi2

törzsvendég

• fórumtag
  • 442 hozzászólás

Jah, Pana 106 centis van 140-ért, Samsung 107-es lesz 130-ért. Viszont nem tudo a 2 technológia elõnyeit hártányait :(

Az a kérdés hogy milyen helyre teszed a tv-t. Ha napközben nagyon erõsen bevilágitott a hely, akkor inkább lcd, mert a plazma képernyõk ált. tükrözõdnek, és a technológiából adódóan kisebb a fényerejük.
Egyébként a plazma képe sokak szerint szebb, feketéje, színei jobbak, természetesebbek. Ellenben a világos részek gyengébbek, valamivel többet fogyaszt, konzol-pc-game felhasználásra a ghost miatt csak kis szünetekkel alkalmas (biztonságosan). Gyártót plazmábol a Panát szokták ajánlani, mert kevésbé hajlamos a beégésre.
A HD-ready plazmaárak most nagyon szépen lent vannak a neten, és akciókban a multiknál. Ha nem akarsz sok fullhd anyagot nézni, ill. nem ülsz hozzá 2m-nél közelebb, akkor jó választás lehet egy ilyen plazma. :)
De vásárlás elõtt mindenképp nézd meg saját szemmel valahol!