Nem teljesen.éjszakai mûszak?
A konkrét ok nálam is hasonló. Nem tudok aludni ha már egy kicsit is beteg vagyok.én meg asszem elkaptam ezt a gethelõs lázasos betegségszart
Nem teljesen.éjszakai mûszak?
A konkrét ok nálam is hasonló. Nem tudok aludni ha már egy kicsit is beteg vagyok.én meg asszem elkaptam ezt a gethelõs lázasos betegségszart
A sebesség mindent megold.
getszi negyed 3kor még bent?F.kivanmá! Legyen már vége a munkanapnak!!!
--Trifo
vendég_Charon_*
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
szójjá holnap mer elflejtem2005 júniusi bikemag újságból, ha valaki el tudja küldeni nekem az s-works enduro tesztet, azt nagyon megköszönném!
Jah, Pana 106 centis van 140-ért, Samsung 107-es lesz 130-ért. Viszont nem tudo a 2 technológia elõnyeit hártányait
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Sziasztok,
Sós help kellene, remélem nem tilos ilyent kérdezni: TV-t, 90-130 körül mit érdemes venni? Van valami best buy ebben a kategóriában? Milyen a jónak mondható felbontás, kontrasztarány és válaszidõ? TV-k esetében is léteznek a különféle panelok? Ha nem nagy az árkülönbség érdemesebb plazmára beruházni LCD helyett? (130-ért van plasma Samsung PS42B430P2WXXH pl.)
Elõre is köc.
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Még igen, ha firefoxban beírom címsorban www.-vel. Vagy már nem érdekes a dolog?Másnak hasonló hiba?
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_