Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37915 hozzászólás a témában

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

mért gondoljja az összes rokonom -vmint ismerõseim egy része- hogy én akarok metalicska koncertre menni ?

Miért, nem akarsz? :D

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
ilyen nyíltan leparasztozni valaki(ke)t :)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
szerintem vegyetek ti is szalonna alaku kulcstartot

Feltöltött kép
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
HD Ready/full HD témában egy dologra felhívnám mindenki figyelmét: a kettõ közötti a különbség nem a felbontásból adódik, hanem az általában apró betûs:), egyéb jellemzõkbõl.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

én is
szólj a rokonoknak, hogy ide küldjék az ajándék jegyeket

na ajándék ticketrõl nem volt szó :) (bár ha ajándékba akarnák venni,akkor is tudok jobb tippet adni :)) -hiányzik a sorból még egy DT meg egy POS cd/dvd pl -

csak felhívtak vagy 10-en, hogy "lesz talicska koncert, mész ? "

dehogy megyek (na jó ingyen jeggyel persze mennék). csak nem tudom mibõl gondolták, na.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
hohoo Metallica tikett ide is johet :)

tv temaban meg annyit, hogy vegulis a jel a legnagyobb ba meg mindig. mert van itthon sok dvd, de leggyakrabban akkoris a tv adast nezem, na es az botranyosan sz.rul tud mutatni 4:3-ban [ket fekete sav a szelen jajj...] a nagy kepernyon. sajnos.

dvd lejatszobol en is egy olcsobb, de jobb nevut vettem, mert nem tudom hogy mikor kellene atallni a Bluray-re. de lehet hogy sose. vegulis bemegyek a HMV-be es van 3 emeletnyi normal DVD, meg egy sarokban 5 polc kek szinu. szal az emberek tobbsege meg mindig a normalt veszi, pedig a lejatszok mar egesz elfogadhato arban vannak.

a digital verzioban amugy en is hiszek, ha valamit csak egyszer akarok megnezni [sorozatok pl] az inkabb legyen a HDD-n, hogy letorolhessem amikor jolesik, de egy Tarantino osszes inkabb figyeljen ott a polcon.

ugyanigy a zene. ha van egy szam a radioban ami tetszik akkor lehuzom a citromvezetekrol, de az uj Foo Fighters best of albumot azert csak megvettem. a diszdobozosat, bonusz dvd-vel :) penzbe kerult, es varni kell ra, ezzel szemben ugyanez mp3-ban meglett volna ingyen, azonnal, de az nem adja azt a jo erzest.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
én is
szólj a rokonoknak, hogy ide küldjék az ajándék jegyeket

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.374 hozzászólás
Én akarok Metallica koncertre menni.
People should know when they are conquered.
Would you, Quintus? Would I?

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Tig, cseréljünk rokonokat ;)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Mert olyan fejed van:D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás
mért gondoljja az összes rokonom -vmint ismerõseim egy része- hogy én akarok metalicska koncertre menni ? na mindegy

amúgy Lovasi prof nyilatkozta -igaz audijó cd vonatkozásában de a lényeg ua- múltkor hogy az letöltés/mp3/hdd etc a jövõ de szerinte megmarad a hagyományos cucc is csak vszinû kisebb példányszú vszont exlúzívabb kiadvanyokként, mert még jó darabig lesz egy fanatik réteg, aki úgyis megveszi még bõven nyereséges pldányszámban.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Begbie

Begbie

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.228 hozzászólás
HD témához:

http://www.avx.hu/in...php?cikkid=5962

Valakik szerint ezek az ideális távolságok, ott van a hd és az sd felbontáshoz tartozó is.
Tény, hogy innen nézve látszik a különbség egy 720p és egy 1080p film között. De 40"-nál kisebb full hd-t én sem vennék.
A tartalom is egyre bõvül, fillérekért vannak szinte tökéletes médialejátszók illetve sokszor már a tv maga elboldogul a fájlokkal. Szerintem is a hdd-s tárolásé a jövõ.
Like a rock...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

Nem hiszek a Blue-ray-ben, ugyanúgy jelentéktelenné válnak a korongos adathordozók, ahogy a bakelit is. A Blue-ray filmes kiadványok száma ma még jelentéktelen és a szakemberek (nem a marketingesek) szerint sosem lesz akkora mértékû, mint a DVD. Amikor elérhetõen olcsó lesz (100e Ft-os fizetésûeknek is), addigra már memóriakártyán jönnek ki a filmek, vagy letölthetõ egy TV kockára, vagy egy memóriakártyára. Több szász film elfér egy tenyérnyi dobozban. Sosem értettem minek egy megfoghatatlan és korlátlan számban másolható adatnak/terméknek egy DVD toknyi csomagolást rittyenteni. Mulatságos is, amikor egy szekrénnyi helyet foglal el a sok tokozott DVD film, ami gyakorlatilag néhány nagyobb merevlemezen vígan elférne. Arról nem is beszélve, hogy már készülnek a Blue-rayt leváltó szabványok is.

Te sem "nyomdaszagú" lemezborítókon szocializálódtál :)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

Dave, ez - gondolom - megvan. Ha érted, hogy mondom. ;)
http://szleng.blog.hu/2008/11/04/raj

hirtelen nem értem, hogy mondod.:( Dave egyszerû.:D

szlengblogról akutális kedvencek: cigánybonbon, gömbkóla, f@szgitározik, donáldkacsázik, csicskalángos.:D

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.374 hozzászólás
Dave, ez - gondolom - megvan. Ha érted, hogy mondom. ;)
http://szleng.blog.hu/2008/11/04/raj

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

Hideg a kormány? :)

igen.:D (ha bemelegszik a kocsi, akkor már nem:), csak érted, ha már lúd, legyen kövér...)

meg az olyan raj, hogy bõrkesztyûben ugrok le kenyér meg venni egy kis sajt.:D

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

tudtok nekem olyan boltot mondani pl. XI. kerületben vagy környéken, ahol jófajta bõrkesztyûket árulnak (és ne csússzon a kocsikormányon...), és vannak kisebb méretek is? (kicsi a kezem:D)

Hideg a kormány? :)

A sebesség mindent megold.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
tudtok nekem olyan boltot mondani pl. XI. kerületben vagy környéken, ahol jófajta bõrkesztyûket árulnak (és ne csússzon a kocsikormányon...), és vannak kisebb méretek is? (kicsi a kezem:D)

naptáros dolog: én valami német fejlesztésû programmal csináltam tavaly ilyet, de nem ugrik be a neve, pedig már 10 perce filózom rajta meg keresem a gépen, de már nincs fent...de járható út az is, ha excelbe beírod netes sablonkereséshez, hogy naptár - jópár 2010-es van, sokfajta stílusú. megformázod excelben, áthúzod wordbe a táblázatot, beszúrod a képeket és kész is. :)

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.374 hozzászólás
Itt tudsz magadnak naptárat fabrikálni, családi ünnepekkel és fotókkal feltölteni, utána ki is nyomtatják neked: www.grafineria.com

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás

Ez mien? http://www.printablecalendar.ca/ Paraméterezés után menthetõ .doc-ba, aztán utána szerkesztheted ízlés szerint.

Jó lesz, ebbõl azért már tudok valamit kreálni. ;)