Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37912 hozzászólás a témában

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Egyébként van itt a fórumon olyan versenyzõ, aki csak másnaposan tud jól menni.

Azt nem tudom hogy innen ki lehet az (gyanítom montis), de hallottam olyan válogatottról akinek rossz szokása még AZNAPOSAN rajthoz állni, és alkoholból menni...szétlószolva a többieket :D

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Ezentúl megválogatom Feltöltött kép

velo.hu csúcstámadás
mátrakör
páros OB
hegyi OB
Ezek vannak így betervezve a jövõben...

Egyébként van itt a fórumon olyan versenyzõ, aki csak másnaposan tud jól menni.

A sebesség mindent megold.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

3hét és a régi leszel. Vagy még lehet jobb is, ha nem iszol minden verseny elõtt. :D

Ezentúl megválogatom Feltöltött kép

velo.hu csúcstámadás
mátrakör
páros OB
hegyi OB
Ezek vannak így betervezve a jövõben...

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Akkor ezek szerint Õ többet bringázik a nullánál? :D

(Najóó ma már mentem 2,5ó KB-GA1-et... most kell kb 2-3 hét visszarázódni. Mátrakörre jól leszek :) )

3hét és a régi leszel. Vagy még lehet jobb is, ha nem iszol minden verseny elõtt. :D

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

A kerékpározás mennyisége és minõsége más nálatok. :)

Akkor ezek szerint Õ többet bringázik a nullánál? :D

(Najóó ma már mentem 2,5ó KB-GA1-et... most kell kb 2-3 hét visszarázódni. Mátrakörre jól leszek :) )

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
nekem 72-73 körül volt a vége outival is mintival is . bár a virslissel nem nagyon tekertem bele. különösebben nem volt para, igaz múanyag váz volt.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Az enyém még stabil 70nél, és nem hiszem hogy sokkal kevesebb lennél kilóra :P Váz is stimmel :)

A kerékpározás mennyisége és minõsége más nálatok. :)

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás

most 5 napig az Ibis-szel mentem, ma meg felültem az országútira...nem bírtam nyeregben maradni úgy pattogott :)

bejött az élet :D
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

65 körül már szitál alattam az országúti, bár ez betudható az alacsony tömegemnek :) Eddig nem zavart, hogy merev, de most 5 napig az Ibis-szel mentem, ma meg felültem az országútira...nem bírtam nyeregben maradni úgy pattogott :)

Az enyém még stabil 70nél, és nem hiszem hogy sokkal kevesebb lennél kilóra :P Váz is stimmel :)

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
65 körül már szitál alattam az országúti, bár ez betudható az alacsony tömegemnek :) Eddig nem zavart, hogy merev, de most 5 napig az Ibis-szel mentem, ma meg felültem az országútira...nem bírtam nyeregben maradni úgy pattogott :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Dormi

Dormi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
60 fölé én sem merek outival menni lejtőn. Ez leginkább annak köszönhető, hogy romlott a szemem, ezzel együtt a reakcióidőm is.
Ott virágozz, ahova elültettek!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Én országútin már 60 felett félek. Nagyon rugalmatlan az egész, a 8 bárra fújt kerekével.
Montin soha nem volt ilyen érzésem.

Aluvázad van? Mert azokkal tényleg elég megrázó élmény rossz úton lejtõzni, sokan mesélték, hogy nagyon berezonál az alu vázuk.

Esetleg Hárskút - Márkó? Ott nekem is 80 körül volt a legjobbam montival, de az útminõségre nem emlékszem.

Szerintem ott lesz a következõ próbálkozásom vagy a Hajagról le aszfalton Herendre (a régi gázló aszfaltos emelkedõjén).

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Csak a kedvedért kipróbáltam mit tudok kitekerni a Kelet-Bakony lankás dombjain. :) 83,1km/h lett a vége Tésrõl le Várpalotára, lehetett volna több is, de már nagyon pattogott a bringa a nagyon rossz aszfalton és szétesett a mozgásom. Szerintem jó aszfalton 100km/h-t ki lehet tekerni egy jó minõségû aszfalton lejtõn vagy síkon egy busz/kamion mögött, persze kell hozzá hátra a 11-es lánckerék.

Esetleg Hárskút - Márkó? Ott nekem is 80 körül volt a legjobbam montival, de az útminõségre nem emlékszem.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Én országútin már 60 felett félek. Nagyon rugalmatlan az egész, a 8 bárra fújt kerekével.
Montin soha nem volt ilyen érzésem.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Megrendeltem felnött korom elsö országuti bringáját.
Most meg kell tanulni bringaút mellet bringázni, piroson áthajtani meg aszfaltozni :)
Kiváncsi vagyok a max. 84,6 km/h, amit montival mentem, mikor tolom majd virslikumival.

A bringa anyagilag Gabe villájából és a merev MTB lett szponzorálva.

Csak a kedvedért kipróbáltam mit tudok kitekerni a Kelet-Bakony lankás dombjain. :) 83,1km/h lett a vége Tésrõl le Várpalotára, lehetett volna több is, de már nagyon pattogott a bringa a nagyon rossz aszfalton és szétesett a mozgásom. Szerintem jó aszfalton 100km/h-t ki lehet tekerni egy jó minõségû aszfalton lejtõn vagy síkon egy busz/kamion mögött, persze kell hozzá hátra a 11-es lánckerék.

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás
Futár VB, Varsó, Goldsprint, 2 arany, egy nõi meg egy férfi. :D
Németh Anna Gréta és Porcsin Levente (fórumon lecsa) révén.
Sprintben Halász Viktor (Potter) 2. Szombati András (Vitéz) pedig 4. lett.
Többi eredmény hamarosan :)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Lehet de szerintem nem csinálnál protkót 2 dollárért úgy hogy maharadzsa lehetnél csak szegény:)
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

ez így van...

Indiai fogorvos, elég durva.

: O jézusfasza.. hentesek baz.. ej, ha kimennék, én lehetnék a következõ Maharaja: )

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás

Hegyen nem lehet érezni a sebességet, de ha hibázol meghalsz.

ez így van...

Indiai fogorvos, elég durva.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

A Haibike lett. Kerékszet csere majd idövel.

A nagy mászások és a sebesség az vonz és félek is magamtól egy kicsit. Tudom magam nagyon összetörni (2002 motorbaleset, újraélesztés, gerinctörés, tolókocsi stb) és nem tanultam belöle.
Adok ennek az adrenalin forrásnak is egy esélyt és praktikusnak találom a + kondit a montizáshoz.

Az országútin inkább csak az autók között van adrenalin. :) Hegyen nem lehet érezni a sebességet, de ha hibázol meghalsz.