Jaja, az alap.
heh, van véleményed? le is írod? netán kritizálsz? majd téged is bannolnak
Jaja, az alap.
Tényleg senkit nem zavarnak a tömegével nyíló spam topikok?
Tényleg senkit nem zavarnak a tömegével nyíló spam topikok?
Egy forum amelyik tojik a felhasznalokra es tiltogatja az aprojabol a maganhirdetoket.
Ti segitenetek a forditasban?En azt hiszem inkabb sikeresen le ZH-zom a kovetkezo hetekben.
Sok sikert.
regi/hibas agyvaltokat veszek.
elvtársak valaki szeretne kb 2k évek közepéről 2-3 évfollyam angol mountainbike rider és amcsi mba magazinokat ?
gratulálok az önkényes moderációhoz, további sikereket ennek a féreg fórumnak. ggwp
keresek angolul tökéletesen értő embert, aki alkatrész tulajdonságokat fordítana nekünk magyarra.
ötlet valakinek? érteni kell(ene) a kerékpározáshoz, és ismerni a szaknyelvet, nem akarok egy olyan fordítóirodát megbízni, akit utána tovább tart lektorálni, mintha magamnak fordítottam volna.
nincs valakinek egy egyetemista ismerőse, aki roppant ráér az elkövetkező 2 hétben?
szerk: mivel túl sokan értik félre, természetesen nem szívjóságból fordító embert keresek. fizetünk érte, mint minden munkáért. a lényeg nem azon van, hogy ki csinálja, hanem azon, hogy értsen a kerékpáros szaknyelvhez megfelelő szinten. ergo ez legyen a hobbija, mert általában a kettő összefügg.
rob módosította - 2015. március 25. - 11:24
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Kedves istenek tanácsa.
Legyen már úgy hogy mondjuk hogy 50 hozászolásig ne lehessen topikot nyitni mert már kicsit idegesítő ez a hamis útlevél dömping.
http://apro.bikemag....al-l275693.html
valaki tuna adni hozza elerhetoseget?
hirdetesben nem irt semmit uzenetet meg nem tudok kuldeni mert a kocsog bikmag letiltott valami szarsagert.
úgy vélem, ő lesz az:
http://olx.hu/hirdet...ar-ID35adB.html
a nevem Holmes. Sherlock Holmes
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
http://apro.bikemag....al-l275693.html
valaki tuna adni hozza elerhetoseget?
hirdetesben nem irt semmit uzenetet meg nem tudok kuldeni mert a kocsog bikmag letiltott valami szarsagert.
regi/hibas agyvaltokat veszek.
pecer!
csörögj már meg, mizu,akarok veled beszélni E.
enyém a régi.
hetven kettőnyolcvanhéttizenhatötvennyolc.
pá.
E.
Huhh, ezer éve nem jártam erre, érdekes hogy az üzenőfalon 2 hónapos a legutóbbi bejegyzés furi, de ideje szétnézni a fórumon
pacsi mindenkinek!
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Szerintem sem olyan rossz dolog ez. Már a 15évvel ezelőtti első mobilomon is már volt ilyen tiltólista, azóta is van az összesen - gondolom nem véletlenül.
Buzdítja a fórumot a gyűlölködésre. Miért nem csináltok magatoknak egy zártkörű fórumot és ezt hagyjátok békén?! Nem lesz szükség feketelistára!
Köszönöm, nagyon kedves.
A régiben a delikvens profilján volt egy tiltólistára rakó gomb, de itt azt ostoba mód hiába nézegettem. A magamét nem jutott eszembe megbámulni, basszus.
Kösz, még egyszer.
Nem akarnám szétoffolni a topikot, ahol a kérdés felmerült...
A fórummotor képes a számunkra nem kedves fórumozók hozzászólásának elrejtésére, a funkció neve feketelista.
Nagyon egyszerű a kezelése:
1. kiválasztod a Feketelista opciót
2. megadod, ki az, aki megnyerte a betonkockát, majd
3. mentesz.
4. Tisztább, szárazabb, biztonságosabb érzés.
---
Én azért járok ide, hogy jól érezzem magam, nem azért, hogy idegeskedjek, meg veszekedjek...
mondanám, hogy mondtam, ....meg. legalább egyben vagy?
Nem tudom még, most vettem rá új láncot, cseréltem az első-hátsó külsőt meg, s mentem vele kétszer azóta, aztán eljöttem otthonról. Most a coralt nyúztam már harmadik napja, ma meg letértem a megszokott-bejárt-ismert útvonalról, és erre persze... ESÉS. Rá a bal vállamra.
Szép.
Miért van az, hogy akik gyerekkoruktól kezdve ügyetlenek és sosem tudtak két kézzel semmit megcsinálni (alias Vejnemöjnen) már negyedjére esik idén? :|
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"