Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenőfal

- - - - -

• Please log in to reply
37915 replies to this topic

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts

jjja, aztán meg hívd ezt a számot:

Feltöltött kép

drága a német - magyar fuvar :rofl:

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts
jjja, aztán meg hívd ezt a számot:

Feltöltött kép

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Végszükség esetén

Feltöltött kép

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
vagy magadnak egy ilyet
Feltöltött kép

ha nagyon durva, akkor ilyet
Feltöltött kép
:D

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Vegyél neki ilyet

http://bolthely.hu/a..._szajspray_50ml

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Bakker bár lenne olyan gomb amivel ki lehetne kapcsolni egy szobatárs horkolását :) Nincs szívem felébreszteni, holnap vizsgázik :D

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Szinte egyszerre szoltunk hozzá, nem tamaskara gondoltam.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
jajj, csak ne kezdjünk el 'magyarozni' ...

fõleg ne az angolman tamaskaval :D
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Most akkor kiskubaiba rúg bele egyet mindenki? Ez is egy kötelezõ magyar szokás?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
de van ennek topikja is. indokkal.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

középbe bukni para, bármilyeknek legyenek a körülmények....ha meg a tanár "nagyon nagy fiyelemt szentel" valakire annak is biztos jó oka van...

Nem nagyon nagy figyelmet szentel, csak szimplán -szerintem- szarul magyaráz. Nem én buktam egyedül...Nagyon hülye se lehetek, kompetenciafelmérésen általába 98 és 99 % között voltam valahol (kérdés ez mennyire mérvadó), általános iskolában pedig a legjobbak között voltam matekból. Aztán jött ez a másik tanár. Angolból pont a fordítottja. A másik tanárnál 2es voltam, itt pedig jobban magyaráz a tanár, és máris jól megy...
Félreértés ne essék, nem a tanárra akarom fogni, tény hogy nulla szorgalmam van és egy lusta disznó vagyok.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
középbe bukni para, bármilyeknek legyenek a körülmények....ha meg a tanár "nagyon nagy fiyelemt szentel" valakire annak is biztos jó oka van...

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts

És 300ezret bringára? Persze tudom, nem kötelezõ ilyen bringa. De ez a szenvedélyem. Lehet hogy káros, lehet hogy nem, de jelenleg ez teszi ki az életem nagy részét. Most így 5km futka után tisztább fejjel aztmondom hogy akkor most inkább matektanárba fogom fektetni a pénzem, hátha megint nekem lesz igazam, nem én vagyok a hülye hanem a tanár. Angolból már bebizonyosodott, iskolaváltás után megszerettem az angolt és színötös vagyok, épp most rakta ide az orrom alá anyum a nyelvvizsgapapírt. Meg aztán idén érettségizek belõle. Közben meg kéne tanulni spanyolul is...

gyakorolj:D

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

Cikibb bukni matekból, mint kérni 3000 ft-ot valamire, aztán lehet én vagyok a hülye.

És 300ezret bringára? Persze tudom, nem kötelezõ ilyen bringa. De ez a szenvedélyem. Lehet hogy káros, lehet hogy nem, de jelenleg ez teszi ki az életem nagy részét. Most így 5km futka után tisztább fejjel aztmondom hogy akkor most inkább matektanárba fogom fektetni a pénzem, hátha megint nekem lesz igazam, nem én vagyok a hülye hanem a tanár. Angolból már bebizonyosodott, iskolaváltás után megszerettem az angolt és színötös vagyok, épp most rakta ide az orrom alá anyum a nyelvvizsgapapírt. Meg aztán idén érettségizek belõle. Közben meg kéne tanulni spanyolul is...

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
ny megvolt az Avatar nekem is...

jócska, tessék elmenni megnézni ;)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
ha vki tud egy képet vujity trutykóról, a hülyére mosott micisapkája nélkül, ne tartsa magában!

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
Cikibb bukni matekból, mint kérni 3000 ft-ot valamire, aztán lehet én vagyok a hülye.

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts

Na ne mondjátok h le lettem lányozva:D...
Nekem több ismerõsöm egybehangzó állítása,hogy a katonaságnál kezdett ritkulni a hajuk.
A haj hullás 80%-ban örökletes én úgy olvastam,de tényleg létezik olyan,hogy megfázik a fejbõröd,meglazulnak emiatt a hajhagymák és drasztikus hajhullás következik.
Eddig is borotváltam,(csak most számomra eddig nem tapasztalt dolog ütötte fel a fejét)jobb mint a géppel bohóckodni,az körülményesebb,mert röbid hajnál nem lehet látni csak nehezen,hogy hol hagyja ki,vagy fut át a szálakon.Borotválásnál ott biztos hogy észrevehetõ,ha valahol kimarad:)

Lehet azt látni,miután levágtad,mosd meg(elég ha bevizezed),utána állj oda a tükör elé,és adja magát elég rendesen,utána át tolod még egyszer,és a probléma meg van oldva.Nálam mûködik.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

Nem okoskodnék, de szerintem ebben az életkorban nem a seftelésnek kellene lennie az elsõszámú tevékenységednek. Sok idõt, energiát spórolhatnál.

Nem -csak- seftelés, és valamibõl meg kell élni. Nem szeretek szüleim nyakán lógni. Sem anyagilag, sem más szempontból.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
Nem okoskodnék, de szerintem ebben az életkorban nem a seftelésnek kellene lennie az elsõszámú tevékenységednek. Sok idõt, energiát spórolhatnál.